BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
da, uite Sagetutza e din Pitesti ![]()
Salutare Sagetutza!!! 
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
evyme spune:
lorex multam de raspuns
O sa dau si eu o tura prin magazinele de aici (am doua aproape de casa) poate gasesc si la noi reduceri...
Eu o sa incerc sa ma bag la
desi am tras mai devreme o repriza... Parca am o senzatie de somn, sper sa nu treaca dupa ce pun capul pe perna
Deci predau stafeta fetelor din schimbul 3 si ne vedem dimineata 

35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
sagetutza spune:
salut!
Nu stiu dk e vreo intrebare pt mine... nu am citit din urma sunt abia la 101... deci recuperez... sau incerc.. dk e ceva mai targ un ochi si pe aici si dk e vreo intrebare rog repetir...
sagetutza spune:
lorex parca tu spuneai de o sedinta de foto programata... fa opana nu e prea tarziu.. eu am ramas fara poze..
lorex spune:
Maine sun la fotografa.Si poate sapt asta o s-o fac.
Tks 
Dastefa, asteptam vesti maine!!!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
sagetutza spune:
haircut intrebai in cap 101 de pompa de san. Eu nu am vrut sa-mi iau pan nu am vazut debitul... si pt ca debitul e mare mia dat cineva una...
Parerea mea e aceeasi... nu are rost o pompa dk nu o vei folosi... sunt bani irositi degeaba... si ca idee asta e baby nova si eu sunt satisfacuta.
al3csa spune:
Fetelor azi am fost la dr si ce credeti ca imi zice el printre altele foooarte relaxat?? "E si cum nastem?" Eu i-am zis ca vreau normal daca pot .. El: "Bine nastem normal... Pe 27 vii pregatita de internare nastem" 
Mie friicaaaaaaaaaa ... Raaaaaaaaaau .. Asa dintr-o data .. Eu ma pregateam dupa 4 incolo si el vine si imi spune ca in 10 zile nasc. Nici bagajul nu l-am facut. Nu ca as avea mare lucru dar macar asa pt psihicul meu .. Si mie daca nu imi vine sa nasc pe 27 ce o sa se intample????
O sa am si eu parte de o nastere indusa ??? Vai ce morcov mare am in fund... Cand am anuntat-o pe mama saraca nici numai stia ce sa-mi spuna. La un moment dat m-a pufnit si plansul .. Voi intelegeti ca eu inca nu sunt pregatita????? 

35+
Yannis Andrei
Poze
AMR 5 sapt !!! Ce putin mai e pana ne vom tine
in brate !!!
..
Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
al3csa spune:
Mi-am schimbat si semnatura ![]()
![]()
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Practic 4 sapt !!!
Teoretic mai sunt 10 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
sagetutza spune:
al3csa calmeaza-te...
oricum nici eu nu prea inteleg cum vine treaba..
dar tu incearca sa te gandesti ca bb trebuie sa iasa pe undeva... si candva trebuie sa o faca...![]()

de incurajare