BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Yasmine, cred ca Germania este de vina pentru degajarea pe care o simt in postarile tale. Sau faptul ca fiind al treilea bebe nu mai ai aceleasi temeri. Oricum se vede ca nu esti stresata ceea ce e foarte bine pentru bebe. Si activitatea sustinuta la fel. D-aia ai luat doar 8kg (pentru asta te si invidiez, sa stii).

Alexutzzza, baga somn fara retineri, ca dupa ce vine bebe o sa trebuiasca sa te adaptezi programului lui. Eu una nu pot dormi ziua nici batuta si sunt un pic ametita... Tare anestezista, m-a distrat ca ti-a desentat acul. E bine ca ti-a explicat totul, eu zic ca e bine sa stii ce te asteapta si sa nu stai atunci sa intrebi ce face aia, ce stie aia... Bravo!

Gratiana, kitul de celule stem pune-le separat! Asistenta (moasa) le ia de la inceput si pregatesc ceva (hartiile cred, nu stiu exact). Oricum pune-le separat pentru ca am mai citit pe dc de persoane care in durerile si ameteala nasterii au uitat de kit. Eu am avut noroc de o moasa tanara care mi-a ochit kitul si l-a dus in sala de nasteri (ma gandesc ca trebuie scoase alea sa ramana doar cele sterile, nu stiu).

Nikole, bine ai revenit! Ne ingrijorasem!

Ioana.fota, si eu sunt sigura ca o sa fie bine! Te felicit pentru decizia de a nu naste la spitalul municipal. Nasa mea a nascut acolo si a fost distrusa. A doua zi dupa nastere cauta asistentele sa-i faca bebelinei vaccinul sa poata pleca de acolo. Noi suntem oricum aici daca ai nevoie de un umar virtual pe care sa plangi.

Va pup ca s-a trezit garga.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CRISTIES bineca mi-ai spus de kit. Sper sa nu uit sa il dau. Oricum, il instruiesc si pe sot, eventual sa il dea el moasei sau doctorului cat sunt eu in travaliu.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

buna seara fetelor.ma alatur si eu voua daca ma primiti.am 39 saptamani si o zi.se apropie si mi-e tare frica.doctorul meu nici nu mi-a spus exact cum o sa nasc.sunt la prima sarcina.am 26 ani.eu sunt din pitesti si pe la "tara" pe aici pe la noi nu se practica epidurala si in general pitestencele fug de spitalul judetean de aici.am vrut si eu sa ma duc la bucuresti,dar atatea drumuri si atatia bani cheltuiti in timpul sarcinii nu prea imi permiteam,asa ca am ramas aici.ginecologul meu e ok dar se aud lucruri mai mult urate despre doctorii de aici asa ca nu stiu cum o sa fie.oricum am intrat in panica rau de tot,mi-e tare frica.sper sa fie bine.sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Xela, multumesc pt link-uri

Alexutza, si eu ma plang, dar si sotul ca a intrat intr-o stare de letargie in ultima vreme si nu mai dau randament la nimic. Insa pot nu pot, vreau nu vreau, nu am de ales ca mai am un pui mic si trebuie sa am grija de el. Mai profit acum de sot in weekend. Insa nici nu vreau sa ma plang prea mult pt ca sarcina asta a fost frumoasa si usoara, acum sunt aproape de sfarsit asa ca...

Voi citi povestea celor 2 mamici si ma bag in pat. Noapte buna

Mergi la inceput

DANUTZA iti doresc si tie un bebe sanatos si mancacios. Cat despre nastere, cu toate ca e oribil in spital, gandeste-te ca in maxim 5 zile esti acasa cu tot cu puiut. Chiar daca nasti fara epidurala si treci prin dureri mari, aproape le vei uita cand iti vei tine puiul in brate.Succes!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Somn usor si vise placute! Am plecat la somnic ca maine ma asteapta o zi un pic mai incarcata! Spor la scris sa am ce citi maine.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele ma retrag si eu de acum si incerc sa ma odihnesc ca maine o sa fie zi cu emotii mari...ma internez pentru analize si, daca totul merge conform planificarilor, marti imi cunosc bebelina.
Mai las cateva agitate pentru fetele care urmeaza sa nasca zilele urmatoare: Dastefa, Lucia2000, Alexutzzza si toate cele carora or sa le faca pufuletii surprize neplanificate, pentru ca eu n-o sa fiu aici sa le sustin...
Va pupic pe toate...aveti grija de voi si sa ne revedem cu vesti bune!!!

Hai burticute, curaj!!!
Dastefa, Lucia2000, Alexutzzza, Tomaca si cele care sunteti in capul listei cu DPN-ul saptamana asta...
sa aveti nasteri usoare, bebei sanatosi si mancaciosi si sa ne revedem ca mamici fericite!!!

39+ cu strumfita Daria-Ioana

burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

eu le las ptr tine! de incurajare! O sa fie totul bine! tinem pumnii

ayanna_xem

nastere usoara fara compliatii si un b sanatos si papacios!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetelor, Danutza84 a spus la un mom ca a luat nr meu de tel sa ne tina la curent, insa eu nu am primit nimic de la ea

Oare ce se intampla? O fi memorat nr gresit sau pur si simplu nu a avut dispozitia inca sa ne anunte...

Xela, stiam povestea de viata cu si despre alaptat.Am citit-o zilele trecute, nu mai stiu cum am dat peste ea.Si pe mine m-a impresionat!!

evyme, mai erau si alte hainutze, pe mine m-au interesat doar body-urile. Erau si salopete insa mai mari.Tine cont insa ca eu vb de magazinul din Iasi

Ioana, si eu vroiam sa intreb cum de te-au ales pe tine sa te dea afara? Stiau ca esti insarcinata cand te-au ales??? Banuiesc ca nu, altfel ins ca sunt pers fara suflet.
Nu stiu...mai beneiciezi de ajutorul de la stat daca nu erai in serviciu? Ma refer la indemnizatia de crestere a copilului..

Ayanna, din ce am mai auzit si eu,..asa..orientativ...cam 200 euro la medic, cam 2 mil la anestezist...1 mil la moasa care-l spala si imbraca...1 mil la neonatolog...

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danutza26

buna seara fetelor.ma alatur si eu voua daca ma primiti.am 39 saptamani si o zi.se apropie si mi-e tare frica.doctorul meu nici nu mi-a spus exact cum o sa nasc.sunt la prima sarcina.am 26 ani.eu sunt din pitesti si pe la "tara" pe aici pe la noi nu se practica epidurala si in general pitestencele fug de spitalul judetean de aici.am vrut si eu sa ma duc la bucuresti,dar atatea drumuri si atatia bani cheltuiti in timpul sarcinii nu prea imi permiteam,asa ca am ramas aici.ginecologul meu e ok dar se aud lucruri mai mult urate despre doctorii de aici asa ca nu stiu cum o sa fie.oricum am intrat in panica rau de tot,mi-e tare frica.sper sa fie bine.sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. pupicei

Parca mai era cineva din Pitesti pe aici, poate schimbati pareri sau sfaturi bune despre medici si spitale...

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput