BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Cristies sunt bine.
Singura greutate e la munca, dar trec eu si peste asta. Primele 4 ore sunt super ok, dar pe dupa-amiaza se ingroasa gluma in sensul ca am probleme in a ma ridic de pe scaun, cit sed e ok, cind umblu e ok, dar trecerea de la scaun la mers e ingozitoare.
In schimb e mai bine decit la sarcina 2 unde am incheiat munca cu 3 saptamani inainte de nastere. La prima sarcina am muncit pana in 29.11. si am nascut pe 30.11. Asa am de gand si de data asta. Weekendul trecut am pregatit toate hainele pt. Mara, ieri am pregatit MaxiCosi si hainitele pt scos din spital bagajul meu inca nu e gata, dar in caz ca ma apuca nu e problema ca ma primeste si fara bagaj, mi l-o aduce cineva la spital. Sotul meu lucreaza la 150 de km de casa, asa ca cine stie daca va fi la timp aici, om vedea. Parca vad ca nasc ca si Vik singura cu moasa.
De acum am intrat pe ultima suta de metri incep sa am contractii mai mult sau mai putin dureroase, Mara e angajata corect, asa ca se poate intampla oricind. Vad ca voi va faceti sute de ganduri sa stea bebeii cit mai mult, eu am nascut pe Andreas spontan la 38+2 si pe Yasmin tot spontan la 37+3, amandoi au avut 3200gr si 49cm, asa ca nu-mi fac griji. Eu de saptamana asta incep acupunctura pt. nastere, poate si reflexoterapie, cam in 4 saptamani ma pregatesc sa vina Mara.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Nik0le - ma bucur mult ca esti OK. Felicitari ca ai ajuns pana aici si nu mai faci tratament! Chiar daca stai prost cu timpul mai intra macar asa de control, si noi stim sa nu te dam disparuta .

Yasmine - 8 kg? Esti tare nu gluma , nu mai vorbesc de faptul ca ai lucrat la toti trei pana in ultimul moment, tot respectul . Oricum am vazut poze cu tine si esti o mamica foarte sexi, tine-o tot asa .

La capitolul kg am mai retinut eu si de cris.mario si de platea ca stau foarte bine. Bravos! Eu am recuperat din 1 Dec de cand nu am mai mers la servici, pentru ca e clar am mancat MULT mai mult si nu am mai facut miscare de 2,5 ore pe drum.

In alta ordine de idei azi am parcat copilul la bunica si am fost la film, la restaurant, mi-am cumparat cartea pe care pusesem ochii de ceva timp si sunt foarte foarte fericita .... Asta pentru ca tot se apropie marele eveniment si mi se pare ca nu voi mai avea ocazia prea curand de rasfaturi d-astea.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Am incercat sa dau de povestea nasterii scrisa de Vikinga si cea a lui Nicolcris, dar la "S-a nascut o stea" nu am gasit nimic.

Scuzati greselile mele, am tastatura flamanda si mai scap cate o litera.

Andreea

cea a vikingai este la sub "naste vikinga"..iar cea a lui nicolcris este la cap trecut cred

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu ma duc in patutz..va pup si ne citim dimi

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

EVYME multumesc.

IOANA cum ai spus si tu: va veni soarele si pe strada ta. Oricat de grea ar fi viata, un copil o face mai usoara si parca treci mult mai usor peste toate greutatile.

OFE azi am facut si eu un chec cu muuuulta cacao ca nu am rezistat tentatiei de a manca dulce.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Cristies sunt bine.
Singura greutate e la munca, dar trec eu si peste asta. Primele 4 ore sunt super ok, dar pe dupa-amiaza se ingroasa gluma in sensul ca am probleme in a ma ridic de pe scaun, cit sed e ok, cind umblu e ok, dar trecerea de la scaun la mers e ingozitoare.
In schimb e mai bine decit la sarcina 2 unde am incheiat munca cu 3 saptamani inainte de nastere. La prima sarcina am muncit pana in 29.11. si am nascut pe 30.11. Asa am de gand si de data asta. Weekendul trecut am pregatit toate hainele pt. Mara, ieri am pregatit MaxiCosi si hainitele pt scos din spital bagajul meu inca nu e gata, dar in caz ca ma apuca nu e problema ca ma primeste si fara bagaj, mi l-o aduce cineva la spital. Sotul meu lucreaza la 150 de km de casa, asa ca cine stie daca va fi la timp aici, om vedea. Parca vad ca nasc ca si Vik singura cu moasa.
De acum am intrat pe ultima suta de metri incep sa am contractii mai mult sau mai putin dureroase, Mara e angajata corect, asa ca se poate intampla oricind. Vad ca voi va faceti sute de ganduri sa stea bebeii cit mai mult, eu am nascut pe Andreas spontan la 38+2 si pe Yasmin tot spontan la 37+3, amandoi au avut 3200gr si 49cm, asa ca nu-mi fac griji. Eu de saptamana asta incep acupunctura pt. nastere, poate si reflexoterapie, cam in 4 saptamani ma pregatesc sa vina Mara.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+

In Germania ce prevede legislatia cu privire la prenatal, postnatal si concediu pt ingrijirea copilului? Nu poti sta acasa mai devreme? Sau nu vrei tu? Sau sa lucrezi cu program redus?

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

analessya13, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146702&whichpage=19
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147326&whichpage=14

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Buna si de la noi , mai greu cu scrisu ptr ca dormim cam 3 sferturi din zi si nu mai e timp de multe sotu se plange deja ca incepe sa fie dezordine in casa...nu stu ce o fii cu somnu asta pe capu meu.

Am citit, dar nu apuc sa raspund, sa vad ce mai tin minte:

CRIS MARIO Super camera bebelinei! f mult mi-a placut! si culoarea e atat de calma si frumoasa, f bine a iesit!

BEA
felicitari!! bebe Ivan mare si frumoos!!!!!

NICOLE!!! frumoasa povestea nasterii, dureroasa, dar f frumos ai povestit si cu detalii care vor ajuta multe fete, iar bebe adorabil! imi plac mult si fulmuletele cand se vede cum gangureste si cum se misca sa-ti traiasca!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ayanna_xem f tare ca il lasa pe sotz cu tine la cezariana! La mine nu are voie ...cik interventie chirurgicala, mediu steril alea alea...

Eu am fost azi la intalnirea cu anestezistu, e f dragutza tanti si calma si rabdatoare si pare f priceputa si competenta. Am discutat despre toate cele alergii, operatii anterioare, alcool, fumat, pastile, palpitatii, tot tot tot, m-a si ascultat la inimioara, s-a uitat la coloana tot nu i-a scapat nimic. Apoi mi-a povestit in ce consta anestezia, cum face, ca face intai o anestezie cu un ac mic care va amorti local la nivel de tzesut ca sa nu simt cand imi baga acul cel gros si mare intre vertebre ptr rahianestezie ...mi-a si desenat acul sa vad cam cat e de mare, de lung si de gros sa stiu la ce sa ma astept si mi-a explicat vro 3 sau 4 moduri diferite in care as putea sa simt acest ac (bazat pe cum descrie lumea ca simte), oricum nu durere, dar cik simt ceva. Apoi mi-a zis ca pune si cateter pe care il va lasa acolo 12 sau 24 sau 48 de ore!!! depinde cat voi avea eu nevoie dupa operatie sa nu simt nici o durere ca mi-a zis ca o sa fiu taiata si "hacuita" bine sic a doare dupa ce trece efectul anesteziei ptr operatie asa ca prin catater baga ori de cate ori voi cere eu epidurala ca sa amorteasca burtica in primele zile dup operatie astfel incat eu sa nu simt durere ci sa ma bucur de bebe. Sper sa fie bine....brrrr mi-e un pic frica...

Ma bag la film acum
va mai zic maine cine ce vrea sa mai stie

38+ Yannis

Mergi la inceput

alexutza - la mine la prima tura nu a mai bagat epidurala si dupa operatie a inceput uterul sa se contracte .. horor vreo 4 ore. E super asa cum spui tu, hai ca pare f usor din ce pove tu acolo CURAJ GAINA CA TE TAI!

Pentru cine pofteste uite mai jos o poveste de viata cu si despre alaptat, mie mi-a placut f mult http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=146029

Mergi la inceput