BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_mario spune:
nik0le ma bucur sa te citesc
... eu chiar sper si te rog sa mai intri,ca dupa cum vezi disparuta nu te dam 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
evyme spune:
gratiana superbi cercelusii 

imi plac tare mult...
rox_y ai o frumusete de printesa acolo, felicitari!
lorex, foarte frumoase body-urile! Mai erau si alte produse la reduceri? Ca eu am deja o gramada bod-yuri pana la 6 luni si nu mai vreau sa cumpar... Niste salopetele mi-as mai dori...
cris.m felicitari pt ca ai terminat treaba 

pt burtica harnicuta. Foarte frumoasa a iesit camera
Si pe mine ma doare fifi 

si ma misc de parca as fi o baba
si-mi trosnesc toate incheieturile
[/b] Si tot simt in partea de sus a burtii, imediat sub sani o arsura asa... Nici nu stiu cum sa explic, ca durere nu e... Parca as avea un fier incins acolo... Si ma mananca pielea si daca ma scarpin ma ustura... 

Asta e cea mai mare belea la mine, ca nu trece senzatia decat daca stau pe spate... Si pe spate nu pot sta mai mult de 2-3 min....
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
analessya13 spune:
Buna burtici si proaspete mamici,
Am venit si eu sa ma lamentez cu dureri de toate cele. Dupa cum scria si Evyme, au reinceput si la mine durerile sub san, in partea stanga, de fapt ma dor coastele. Nu stiu cum sa mai stau, reusesc doar 5 -10 min pe o parte si pe alta, cu fata in sus no way ma sufoc. Aseara am dormit in pozitia sezut, noroc de la capatul patului am avut pe ce m rezema. In rest, azi durere de cap, ma gandesc ca am racit eu pe undeva si am stat mai mult in pat, fiind si sotul acasa ca sa incerc sa imi recuperez din forte ca iar incepe o saptamana plina.
Chiar ma gandeam la cate dureri am in ultima vreme si la cat de aiurea si fara forte ma simt nu stiu cum as face fata nasterii daca imi vine acum. Eu de asta imi propun ca in ultimele astea 2 saptamani si sper sa fie asa si sa reusesc sa ma rasfat si sa fiu mai comoda, sa ma odihnesc ca dupa e jale.
In plus, m-au apucat niste pofticele
, am si visat la ele, asa ca de-abia astept sa se trezeasca sotul sisa il trimit la patiserie ca tanjesc dupa bignč cu crema de lamaie
. Si aici itaienii le fac super bune. Eu -am apucat de pizza, bine ca aluatul l-am facut mai devreme.
Bebelul meu e mai putin activ, dar il simt, mai sughite si el. Burtica ma mananca si pe mine de mor. Am observat ca dupa dus ma mananca pielea si mai tare c are tendinte sa se crape acum. Eu rezolv cat de cat cu ulei Baby johnson.
Eu una pedichiura nu mai reusesc sa mi-o fac singurica. Asa ca sper sa merg la un salon sa ma aranjez, dar la ce preturi sunt aici
Ah, voiam sa va intreb daca v-au reaparut greturi?
Citesc paginile cap nou, iar daca reusesc raspund.
Andreea, 37 s cu Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007
Ofe_27 spune:
Ciao fetele, ce fac burticutele si mamicile? Eu acum m-am trezit dupa un
de vreo 3 ore si am o pofta de dulce ..
Cred ca ma pun sa-mi fac o budinca ceva.
Am vazut si eu pozele cu bebe Ivan si cu Andrei Vlad, ambii bebei sunt superbi. Sa va traiasca si sa fie mancaciosi!
BEA refacere rapida si sa ajungeti rapid acasa, ca e cel mai bine!
NICOLCRIS
pt curaj si pt tot ce-ai patimit. Eu nu stiu daca as putea rezista, de-aia vreau sa nasc cu epidurala.
Am vazut ca discutati despre anestezia generala a lui Bea, eu cand am intrebat medicul de ea, cand se face etc. mi-a spus ca se face in caz de urgenta atunci cand nu mai e timp sa faca rahia sau epi, deoarece o rahia sau epi dureaza cam 15-20 min, pe cand una generala se face mult mai repede.
Acum nu stiu daca la Bea a fost o urgenta sau nu.
Ma duc sa pregatesc ceva dulce , citesc din urma si revin.
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
analessya13 spune:
Am incercat sa dau de povestea nasterii scrisa de Vikinga si cea a lui Nicolcris, dar la "S-a nascut o stea" nu am gasit nimic.
Scuzati greselile mele, am tastatura flamanda si mai scap cate o litera.
Andreea
evyme spune:
Vazut poze cu mult asteptatul bebe Ivan... Grasun si foarte frumi
... Si roz ![]()
nicolcris felicitari pt bebe papacios si pt tzitzi cu lapte
Andrei-Vlad este un frumusel, bravo!
Din toata povestea nasterii mi-a ramas in memorie faza cu lovitul dr... Imi dau seama ce socat a fost ![]()
onitza felicitari pt vestile de la eco!
Si la mine placenta avea gradul de maturare 2 spre 3 si lichidul era putin, acelais lucru, trebuie monitorizat si vazut daca-l mai tinem in burtica sau il scoatem la aer...
cris.m eu mi-am luat pt sani Mustela si pt burtica Elancyl... Dar ma dau cu ele de la 3 luni... Pe sani din pacate au aparut cateva dungute pe dedesubt...
35+
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
analessya13 spune:
Apropo de epidurala, imi amintesc pe cineva care nascuse inaintea mea. Injectia intr-adevar isi facuse efectul, tipa respectiva nu mai simtea nimic, iar din aceasta cauza a fost ingreunat procesul nasterii, in sensul ca ea ar fi tb sa impinga la fiecare contractie. Moasa nu mai intelegea nimic, ea nici atata. Travaliul si nasterea propriu zisa au durat mult, iar dupa mama respectiva a facut febra destul de mare. De febra dupa epidurala am mai auzit.
Parerea mea e ca nu ar tb sa ne influenteze prea mult povestea altor mame, fiecare avem modul nostru de a suporta durerea.
Andreea, 37 s cu Edoardo si mami de Alessandro, 3.01.2007
evyme spune:
Sorina si eu zic ca e cazul s-o dai... Pisicile sunt foarte pacatoase in raport cu bebeii.... Asa am auzit (ca eu n-am animale de casa) 
Ioana dar aveau voie sa te bage in somaj fiind gravida???
Imi pare rau de situatia in care esti, din pacate asa se intampla la noi... 
35+
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
ioana_fota spune:
Fetelor situatia a fost cam asa:eu m-am angajat in noiembrei 2003 la liceul asta ca si contabila in locul unei fete care era in crestere copil.Nu prea aveam experienta ca terminasem de 2 ani liceul pe profil dar nu avusesem ocazia sa lucrez.Sefa mea prea multe nu ma invatat am invatat de la o alta contabila de la o gradinita f cumsecade.Cand a venit fata la munca m-au mutat in secretariat pe o per de alti 2 ani in locul altei fete.Si aici tot o babataie am avut sefa care nu am suporta si am invatat sg tot ce trebuia sa fac.Murea de oftica cand vedea ca ma descurc.Fata cand s-a intors la munca a avut probleme cu bebe si si-a dat demisia insa fosta sefa de la contabilitate ma vrut acolo inapoi ca eu stiam ce sa fac nu vroia alta fata pt ac tipa de acolo nascuse al 2-lea bebe.Directoarea a a ceptat si i-am zis atunci ca ok merg dar sa ma lase pe psotu de secretar si sa ma permanetizeze dar nu a vrut .Intre timp a adus pe altcienva in secretariat dar pe per det si fata asta.Anu trecut sefa din secretariat s-a pensionat dar a avut dreptu sa ramana la cumul.Anu asta in sept fata de la contab s-a intors inapoi la munca ca se terminasera cei 2 ani si m-au mutata iar la secretariat in locul unei doamne care era f bolnava si acre pe 18 sept a decedat.Intre timp s-a schimbat directoarea insa era cineva cunsocut fosta dir adjuncta care stia situatia.Postu celei care a decedat s-a blocat ca acum asa e legea al bugetari insa dintre o pers insarcinata ca mine, o pensionara acre nus tie sa faca mai nimic si una care era la fel ca mine angajata pe per det eu am fost ce-a data in somaj.Eram pe per det si mi-au incheiat cartea de munca cu incetarea per det asa ca legal...
.Acum s-a intors fosta directoare dar nu a mai reusit sa deblocheze postul
.Acum baba pleaca ca i se termina per pe care a avut voie sa mai stea dar eu nasc intre timp si nu mai are cum sa ma angajeze directoarea isi pune mainile in cap cand vede cu cine a ramas in secretariat dar....O sa iasa si pe strada mea soarele![]()
.
30+
Alexandra
marse spune:
Onitza: Inteleg ca e posibil sa nasti peste 2 sapt?
Eu merg pe 30 ian la control, la 38s. Parca mi-ar surade si mie ca nu mai am rabdare
, dar nu e dupa mine, BB e seful. Daca nu ar fi tot disconfortul... (dureri, respiratie, pozitii, gabarit). Of!
Nicolcris: Putin horor metodele folosite. La ce spital? Sau astea-s metodele si dotarile din Romanica? 
. Bine ca ai scapat. Te ajuta bb sa uiti. 
Marse
36s
Alex