BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Bravo DASTEFA!!! Bine ai venit bebe MIRUNA!!!

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ce tampenie ca nu se face epidurala. Dupa anestezia generala te simti aiurea asa ca as alege nasterea naturala. Iti tin pumnii!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Mie mi s-a stricat fierul de calcat.
Si afara e zapada si nu pot sa merg la magazin sa cumpar altul.
Si nu am surubelnita sa-l desfac/repar.
Si mai am doar cateva de calcat.

Si ne dam cu "reveneala": felicitari dastefa.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Ce tampenie ca nu se face epidurala. Dupa anestezia generala te simti aiurea asa ca as alege nasterea naturala. Iti tin pumnii!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

naturala vreau si eu, cred ca de asta sunt asa picata in butoi ca nu vrea bebe sa vina. Poate se decide

Elena 39+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Imi iau butoiul si ma retrag in spatele cortinei, nu vreau sa mai molipsesc pe cineva cu starea mea de spirit. Va dulce.

Elena 39+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Bravo Dastefa....refacere rapida si multa sanatate
sa va bucurati de minunea MIRUNA

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Bravo Dastefa! Bun venit Miruna!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

N-am mai scris de ceva vreme, dar, ca de obicei, va citesc constant.
Astept cu nerabdare sa treaca astea 2 saptamani pana pe 02.02.2010...cand sper sa fie ziua de nastere a lu'bebe nostru., daca nu o vrea sa iasa el mai devreme. Mie imi place mult 02.02.2010...dar...
Am picioarele prea umflate ca sa mai sper ca se vor mai dezumfla vreodata...of...si nu mananc sarat si beau apa destula.
Si cand urc scarile de la parter la etaj parca urc zidul chinezesc...gafai ca o balena esuata si imi creste pulsul...Doamne...prin cate mai trec femeile pt un copil...
Si la 14-16-18 ani te pomeni cu el intr-o zi ca zice: mama, e viata mea, fac ce vreau cu ea, nu te baga tu!!!

Cred ca hormoneii tropaie cu gratie prin mine. Inca nu am curaj sa spal hainele lui bebe, nici lenjeria, nimic. Nici nu am scos plasticul de pe saltea. Mi-e frica, daca le spal, sigur nasc.

Felicitari mari si multe mamelor eroine care nasc natural. Eu sper sa nu am privilegiul asta niciodata. Mi se pare cea mai horror experienta. Dar admir curajul altora!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bubu_bu, mai da-ne o dat adatele sa te trec pe listuta (medicul, spitalul, cezariana?).Pe 23 ian am inteles, da?

De Danutza mai stie cineva ceva??? A nascut sau nu?
A lasat vreun nr de tel?

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

FELICITARI DA STEFA....SA FITI SANATOASE AMANDOUA SI SA VENITI REPEDE ACASA

nu inteleg ce se intampla cu provincia si cu anestezia....chiar toti cretinii si nepregatitii au ajuns pe acolo? va compatimesc fetele ca ajungeti cobaii lor.

in leg cu vergeturile. eu am luat 25 kg...si am av ditamai burtoiul, ganditi-va ca a v 3200 la 36 sapt incheiate. m-am dat cu cremuri cand si cand. o prieetna mi-a zis ca s-a dat cu toate kk f scumpe si era plina de vereturi. eu n-am nik...as ac,,,eu zic ca tine si de...material...

cris_mario...da potoleste-te ca numai calcand si muncind te stiu..,.nu fortza , e devreme, ce vrei sa stai cu el pana ajungr la termen in spital? potoleste-te!!

alexutza voi incerca sa-l pun mai sus, sa vedem...

maiv fetelor cu bb lapurtator...aveti dragelor grija de voi...hai inca un pic...

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput