BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 15
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex S-a nascut Miruna, printesa de DASTEFA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am vb cu ea la telefon, era inca ametita de la anestezia generala, a nascut dimineatza la 9 si fetita are 3200 (sau 900..ca vorbea destul de incet)...scor apgar 9 si e o frumusete!!! Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza |

Bravo Dstefa!!!! Bine ai venit Miruna!!! Elena
39+ cu
Iustin
satulica spune:
| citat din mesajul lui lorex S-a nascut Miruna, printesa de DASTEFA Am vb cu ea la telefon, era inca ametita de la anestezia generala, a nascut dimineatza la 9 si fetita are 3200 (sau 900..ca vorbea destul de incet)...scor apgar 9 si e o frumusete!!! Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza |
Felicitari Dastefa! Bun venit pe lume, micuta Miruna! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa!

mami de Marcu (04.02.2006)
si
39+ cu
MadalinaAMR 6 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
SorinaF spune:
marse foarte tare sfatul tau....nu ma gandisem la asta!!!!![]()
FELICITARI DASTEFA!!!!!!!!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA BEBELINA MIRUNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35+
Luca Stefan
gratiana77 spune:

FELICITARI DASTEFA! BINE AI VENIT MIRUNA!

38+
(Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
marse spune:
| citat din mesajul lui al3csa marse ms pt atentionare cu semnatura ![]() Eram asa de zapacita aseara ca nici nu mi-am mai dat seama ce scriu. Da in ceea ce priveste dr de garda m-am gandit si eu de asta nu sunt ff suparata pe dr meu .. Sper sa fie bn .. Incerc sa ma obijuiesc cu ideea si sa termin ce mai am de facut pt bebe. De cand m-am trezit de la 9 sunt la foc automat .. Ma invart ca titirezu prin casa sa termin tot de zici ca nasc maine 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 9 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Stai usurel, ACUM e devreme. In doua saptamani ai timp sa le asezi pe toate. Nu te obosi prea tare.
In astea 2 sapt tb sa fii cuminte, sa te odihnesti, sa mananci, sa profite bb cat mai mult, sa creasca bine. Ai grija de voi!Marse
36s
Alex
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui elena_iulia marse crede-ma ca nu sunt doritoare de momentul nasterii mai ales ca am de ales intre natural fara epidurala sau ceza cu anestezie totala deci e cam sumbru dar vreau sa vina puiul sa il vad sanatos, ca de iesit ori acu ori la sfarsitul saptamanii tot pe acolo iese. Si de filmulete eu nu ma uit nici sa ma tai, prefer sa merg ca duda si sa nu stiu ce ma asteapta decat sa ajung acolo ingrozita. Elena 39+ cu Iustin |
De ce nu poti sa faci epidurala?
38+
(Amaris-Stefania)AMR o saptamana si ceva!
poze
marse spune:
| citat din mesajul lui elena_iulia marse crede-ma ca nu sunt doritoare de momentul nasterii mai ales ca am de ales intre natural fara epidurala sau ceza cu anestezie totala deci e cam sumbru dar vreau sa vina puiul sa il vad sanatos, ca de iesit ori acu ori la sfarsitul saptamanii tot pe acolo iese. Si de filmulete eu nu ma uit nici sa ma tai, prefer sa merg ca duda si sa nu stiu ce ma asteapta decat sa ajung acolo ingrozita. Elena 39+ cu Iustin |
Scuze, mesajul era ca o reclama/metoda destinata tuturor, inclusiv mie, care uneori cred ca nu mai pot. Ceva gen: daca nu esti cuminte vine bau-bau.
Nici eu nu prea ma uit. Uneori nici la stiri. Prefer desene animate, dar din acelea clasice. Desi au sirop (io nu prea sunt siropoasa de fel), le prefer violentei (acum sunt mai "suava" de la hormoni).
Marse
36s
Alex
evyme spune:
decenuela, xela, satulica multam mult de vorbele de incurajare

Stiu ca cel mai bine pt bebe e sa mai stea in burtica, dar acum s-au adunat toate: si durerile astea, si eco de sapt trecuta, si nerabdarea... Mai am un pic, si fiecare zi in plus in burta va face diferenta, stiu, de-asta incerc sa vad si lucrurile frumoase... Si cand durerile devin insuportabile il mangai pe bebe prin burtica si-i spun ca eu nu sunt suparata pe el, si ca el trebuie sa stea acolo, la caldurica pana se face baiat mare ca sa fie mami si tati mandri de el cand o iesi...
Stiu si ca o sa-mi fie tare dor de burtica, de miscarile lui bebe, de intrebarile oare asta ce o mai fi-piciorul, mana, fundul?...
La nasteri nu am vrut sa ma uit, mai ales ca inca nu stiu cum voi naste, maine vom hotari daca si cat il mai lasam pe bebe... Am vazut doar un foarte scurt filmulet, cu momentul expulziei, dar fara sonor, ca n-am vrut sa ma panichez 
Fetelor care merg azi la dr multa bafta si va asteptam cu vesti bune 
Eu o sa ma retrag nitel sa pap un pic, apoi trebuie sa mai bag la spalat hainute de bebe si sa incep sa calc ce am spalat saptamana trecuta... Va mai citesc intre pauze 
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
elena_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
De ce nu poti sa faci epidurala? 38+ (Amaris-Stefania)AMR o saptamana si ceva! poze |
Pentru ca nu se face la mareata maternitate. Mai frumos e ca in maternitatile din alte orase din judet se poate dar aici nu. Cred ca e o "metoda" de a te convinge sa faci ceza.
Elena
39+ cu
Iustin

cu 
!!!