BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 14
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Faza e din ce am auzit eu .. ca el pleca pe 29 si mai vine pe 6 .. Intr-un fel il inteleg ca vrea sa fie langa mine cand o veni momentul si probabil de aia m-a chemat mai devreme .. Dar totusi nu e prea devreme??? El a zis ca nu ca e ok .. Incerc sa ma iau dupa el. El e dr el stie mai bn .. Si probabil ca da .. daca nu iese in 2 zile normal va aparea cezariana .. Ooof !!! sagetutza sarumana pt incurajare ![]() ![]() 36+ Yannis AndreiPoze AMR Practic 4 sapt !!! Teoretic mai sunt 10 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |
Acum ai 36s. Pe 29 o sa fii in 38+. Nu e f devreme.
Si daca bb e bine atunci ... nu cred ca dr risca sa-l aduca pe lume daca nu ar fi safe. Plus ca ar fi de preferat sa nasti cu cine te-a supravegheat, dacat cu medicul de garda (care poate fi super ok, dar daca nu ati relationat pana atunci...).
Hai ca se rezolva toate!

Marse
36s
Alex
cris_mario spune:
m-am mai linistit putin ... la 12 ma imbrac si plec la dr de fam ... mai mare dragul sa plec de acasa pe vremea asta

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
alexia28 spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Mai am de citit povestea lui Nicolcris, am inteles ca l-a batut pe dr?! O amica de a mea a nascut si l-a luat la palme pe sot, l-a tras si de par, brrr. Asta i se intamplase la prima sarcina, la a doua sotul nu a mai asistat. E naspa cand ma gandesc ca putem sa ne pierdem controlul. |
Nu stiu daca e vorba de pierderea controlului, e durerea cumplita, ajungi sa nu mai suporti, vrei sa se termine o data. Si eu am lovit-o pe moasa cand mi-a sarit pe burta, saraca vroia sa-mi faca un bine ca nu mai puteam impinge dupa 14 ore de travaliu. Mi-am cerut scuze mai tarziu, imi era o jena...
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
39w
Tudor[red] AMR MAX 4 ZILE [red]
prietene DC .
al3csa spune:
marse ms pt atentionare cu semnatura

Eram asa de zapacita aseara ca nici nu mi-am mai dat seama ce scriu. Da in ceea ce priveste dr de garda m-am gandit si eu de asta nu sunt ff suparata pe dr meu
.. Sper sa fie bn .. Incerc sa ma obijuiesc cu ideea si sa termin ce mai am de facut pt bebe. De cand m-am trezit de la 9 sunt la foc automat .. Ma invart ca titirezu prin casa sa termin tot de zici ca nasc maine ![]()
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 9 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
marse spune:
| citat din mesajul lui SorinaF FETELOOOORRRR..... N-am avut ce face si am cautat pe youtube nasteri naturale.......aaaaaaa ![]() ![]() Mai bine imi bagam un morcov in fund....ca ma vazut si o epiziotomie.... ![]() Stiu ca toate mamicile care au nascut deja spun ca nici nu mai simti taietura aia....dar totusi..... mai bine stateam linistita si nu ma mai uitam....acum ma gandesc sa mai tin bebelul vreo cateva luni...poate mai prind curaj... ![]() 35+ Luca Stefan |
Cand simti ca nu mai suporti burta, cand durerea te-a termint psihic, cand ai insomnii sau faci carari la baie, cand spui ca asa nu se mai poate si trebuie luate masuri, vizioneaza o nastere naturala. Cu siguranta iti vei revizui comportamentul.
Marse
36s
Alex
elena_iulia spune:
Buna dimineata la amiaza si de la mine 

Hai Danutza, Dstefa !!! Curaj !!! desi cred ca danutza a nascut deja.
Raportez si eu bebe inca la purtator 
si desi am eliminat si dopul de sambata nu prea am sperante ca vrea afara 

Elena
39+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
cris_m ai grija de tine, si mai lasati mai fetelor calcatul si curatenia ca nu au intrat zilele in sac. 

Elena
39+ cu
Iustin
lorex spune:
S-a nascut Miruna, printesa de DASTEFA

Am vb cu ea la telefon, era inca ametita de la anestezia generala, a nascut dimineatza la 9 si fetita are 3200 (sau 900..ca vorbea destul de incet)...scor apgar 9 si e o frumusete!!!
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile
cu
Bobitza
marse spune:
| Sa stii ca singurul motiv pentru care nu am luat kilograme, este ca nu am mancat. Drept e ca am avut norocul sa nu-mi fie foame, si nici pofta de nimic, in plus nu am facut retentie de apa ca de obicei, dar si port de la 4 luni ciorapi cu copmresie. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+ |
Daca stiam de ciorpii astia mai demult...
Acum nu cred ca mai e cazul, pt 2,3,4 sapt.
Am uneori niste butucei.
Marse
36s
Alex
elena_iulia spune:
marse crede-ma ca nu sunt doritoare de momentul nasterii mai ales ca am de ales intre natural fara epidurala sau ceza cu anestezie totala deci e cam sumbru dar vreau sa vina puiul sa il vad sanatos, ca de iesit ori acu ori la sfarsitul saptamanii tot pe acolo iese.
Si de filmulete eu nu ma uit nici sa ma tai, prefer sa merg ca duda si sa nu stiu ce ma asteapta decat sa ajung acolo ingrozita.
Elena
39+ cu
Iustin