BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Cristies sunt bine.
Singura greutate e la munca, dar trec eu si peste asta. Primele 4 ore sunt super ok, dar pe dupa-amiaza se ingroasa gluma in sensul ca am probleme in a ma ridic de pe scaun, cit sed e ok, cind umblu e ok, dar trecerea de la scaun la mers e ingozitoare.
In schimb e mai bine decit la sarcina 2 unde am incheiat munca cu 3 saptamani inainte de nastere. La prima sarcina am muncit pana in 29.11. si am nascut pe 30.11. Asa am de gand si de data asta. Weekendul trecut am pregatit toate hainele pt. Mara, ieri am pregatit MaxiCosi si hainitele pt scos din spital bagajul meu inca nu e gata, dar in caz ca ma apuca nu e problema ca ma primeste si fara bagaj, mi l-o aduce cineva la spital. Sotul meu lucreaza la 150 de km de casa, asa ca cine stie daca va fi la timp aici, om vedea. Parca vad ca nasc ca si Vik singura cu moasa.
De acum am intrat pe ultima suta de metri incep sa am contractii mai mult sau mai putin dureroase, Mara e angajata corect, asa ca se poate intampla oricind. Vad ca voi va faceti sute de ganduri sa stea bebeii cit mai mult, eu am nascut pe Andreas spontan la 38+2 si pe Yasmin tot spontan la 37+3, amandoi au avut 3200gr si 49cm, asa ca nu-mi fac griji. Eu de saptamana asta incep acupunctura pt. nastere, poate si reflexoterapie, cam in 4 saptamani ma pregatesc sa vina Mara.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 34+

In Germania ce prevede legislatia cu privire la prenatal, postnatal si concediu pt ingrijirea copilului? Nu poti sta acasa mai devreme? Sau nu vrei tu? Sau sa lucrezi cu program redus?

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

In Germania prenatalul se ia cu 6 saptamani inainte de DPN dar doar cele angajate, eu fiind cu afacere proprie, nu beneficiez de asa ceva. Postnatal, sau de ingrijire a copilului e platit de stat pentru 12 luni de la data nasterii copilului, tot pentru mamele angajate nu pt. cele cu afaceri proprii.da nu-i bai, mergem inainte.
Nu, nu lucrez cu program redus, lucrez 8 ore pe zi singurul atu e ca pot sa-mi planific cu vreau
asa ca mi-am facut cele 8 ore fara pauza de pranz, si plec acasa la 16:00, vinerea lucrez doar pana la 14:00 si luni, joi de dupa-amiaza de la 12-20.
Cum ziceam traiasca mama, ca fara ea eram a ploii. Mai ales acum ca cel mare merge in clasa I, cea mica merge de anul asta la scoala, si ambii au in fiecare dupa-amiaza activitati extrascolare mai putin joia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

Hai Dastefa ! Curaj!

CrisM f. frumoasa camera printesei!

Noi suntem bine. Eu deja sunt la limita depresiei. Nu mai am rabdare. Bebe tot nu vrea sa se arate, eu ma simt neputincioasa tare, ar trebui sa fac multe dar nu am chef de nimic.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Yasmine, cred ca Germania este de vina pentru degajarea pe care o simt in postarile tale. Sau faptul ca fiind al treilea bebe nu mai ai aceleasi temeri. Oricum se vede ca nu esti stresata ceea ce e foarte bine pentru bebe. Si activitatea sustinuta la fel. D-aia ai luat doar 8kg (pentru asta te si invidiez, sa stii).

Alexutzzza, baga somn fara retineri, ca dupa ce vine bebe o sa trebuiasca sa te adaptezi programului lui. Eu una nu pot dormi ziua nici batuta si sunt un pic ametita... Tare anestezista, m-a distrat ca ti-a desentat acul. E bine ca ti-a explicat totul, eu zic ca e bine sa stii ce te asteapta si sa nu stai atunci sa intrebi ce face aia, ce stie aia... Bravo!

Gratiana, kitul de celule stem pune-le separat! Asistenta (moasa) le ia de la inceput si pregatesc ceva (hartiile cred, nu stiu exact). Oricum pune-le separat pentru ca am mai citit pe dc de persoane care in durerile si ameteala nasterii au uitat de kit. Eu am avut noroc de o moasa tanara care mi-a ochit kitul si l-a dus in sala de nasteri (ma gandesc ca trebuie scoase alea sa ramana doar cele sterile, nu stiu).

Nikole, bine ai revenit! Ne ingrijorasem!

Ioana.fota, si eu sunt sigura ca o sa fie bine! Te felicit pentru decizia de a nu naste la spitalul municipal. Nasa mea a nascut acolo si a fost distrusa. A doua zi dupa nastere cauta asistentele sa-i faca bebelinei vaccinul sa poata pleca de acolo. Noi suntem oricum aici daca ai nevoie de un umar virtual pe care sa plangi.

Va pup ca s-a trezit garga.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Sa stii ca singurul motiv pentru care nu am luat kilograme, este ca nu am mancat. Drept e ca am avut norocul sa nu-mi fie foame, si nici pofta de nimic, in plus nu am facut retentie de apa ca de obicei, dar si port de la 4 luni ciorapi cu copmresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.mario - mie mi-a zis dr ca daca am sangerare sa merg la spital, acum daca tu spui ca ai avut putin ... nu stiu. Eu zic sa stai linistita in pat si sa lasi calcatul pe maine dupa ce vii de la dr ca nu ai nevoie musai azi de hainele bebelinei .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

hei, mariucasara, chiar ma intrebam ce-o fi cu tine, de nu te-am mai observat... am crezut ca ne dai vreo veste mai speciala
hai ca mai ai doar un pic si tu... vad ca tot mai multe mamici devin nerabdatoare, nu zic ca eu n-as fi, dar nu vreau sa cad in extrema cea urata - trebuie sa fim pozitive, bucuroase de momentele speciale ce ne asteapta....
si eu am avut vreo 2 reprize de contractii sapt. trecuta, de-am zis ca, gata, asta e! dar spre nedumerirea mea, s-au potolit... stie bebe mai bine cand e gata sa vina pe lume - are deja personalitate si trebuie respectat!

mami de Marcu (04.02.2006) si 39+ cu Madalina
AMR 6 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Mi-am schimbat si semnatura

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Practic 4 sapt !!!
Teoretic mai sunt 10 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Curaj Al3csa!
Si cred ca la semnatura e invers: teoretic 4 sapt, ca practic in 10 zile esti mami.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor azi am fost la dr si ce credeti ca imi zice el printre altele foooarte relaxat?? "E si cum nastem?" Eu i-am zis ca vreau normal daca pot .. El: "Bine nastem normal... Pe 27 vii pregatita de internare nastem" Mie friicaaaaaaaaaa ...
35+ Yannis Andrei

Poze
AMR 5 sapt !!! Ce putin mai e pana ne vom tine in brate !!! ..
Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Si da, e ciudat: nastere normala planificata . Poate are dr tau o linie directa cu bb-ii si stie cand vor sa vina.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

cris.mario - mie mi-a zis dr ca daca am sangerare sa merg la spital, acum daca tu spui ca ai avut putin ... nu stiu. Eu zic sa stai linistita in pat si sa lasi calcatul pe maine dupa ce vii de la dr ca nu ai nevoie musai azi de hainele bebelinei .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

pai sunt programata maine la 4 la control...daca nu eram,mergeam azi urgent,dar nefiind dureri si muult sange,... nu stiu am incurajez singura,sau cel putin incerc

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Alexutzzza, mi-ai dat o idee cu crema de galbenele.

voiam sa va zic ceva si pana sa ma loghez am uitat. OF

Ma duc sa gatesc, am barbateii casei cei mai mari fomisti ca daca ar fi dupa mine nu as mai gati. Ma epuizeaza statul asta la bucatarie, trebuie sa inventez ceva pt dupa nastere ca atunci chiar nu stiu cum ma voi mai imparti pt fiecare.

Am citit povestea nasterii scrisa de Vikinga. Mi-a placut cum a relatat momentul travaliului, parca a trecut pe langa...

Intr-adevar confirm si eu ca dupa nastere multe dintre noi vom intra intr-o stare de euforie, de fericire aboluta, de impacare cu lumea cu viata cu ele insele. Eu am simtit pe pielea mea, parca pluteam pe un norisor alb asa ma simteam de fericita, de implinita, brusc nu mai eram suparata pe nimeni si nu ma mai interesa de nimic.

Mai am de citit povestea lui Nicolcris, am inteles ca l-a batut pe dr?! O amica de a mea a nascut si l-a luat la palme pe sot, l-a tras si de par, brrr. Asta i se intamplase la prima sarcina, la a doua sotul nu a mai asistat. E naspa cand ma gandesc ca putem sa ne pierdem controlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neata fetele!

Hai Dastefa ! Curaj!

CrisM f. frumoasa camera printesei!

Noi suntem bine. Eu deja sunt la limita depresiei. Nu mai am rabdare. Bebe tot nu vrea sa se arate, eu ma simt neputincioasa tare, ar trebui sa fac multe dar nu am chef de nimic.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

ma bucur ca iti place

tu trebuie sa mai ai rabdare .... cand vrea bb sa vina atunci vine

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput