BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetelor , vad ca inca nici o veste despre danutza.Aseara nu am dormit nici eu deloc cred ca abia pe la vreo 5-6 am reusit sa atipesc si pe la 9.30 ma trezit mama cu tel ca sa vada ce fac , sunt cam chiauna si azi am de umblat o gramada prin c-ta si la noi aici in zona ploua.Diseara la 5 am si eu programare la dr.ginecolog sper sa vin cu vesti bune .Sa merg sa fac un dus si sa ne facem mumoase chiar daca dr. e o tanti .M-au ingrozit mereu dr.ginecologi barbatii .M-am dat jos din pat ceva mai vesela si optimista.Va pe toate, o zi buna,nastere usoara mamicilor care treb sa nasca .

30 + Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies da, si mie mi s-a parut fair ca mi-a descris tot.
Cu privire la kit, mie mi-a zis dr ca da, asistentu desface kitul si tot el ia pungile si ce mai sunt acolo si le desface , el (dr) se atinge numai de ce e steril (ce e inauntrul pungilor), nu pune mana pe cutie sau etc, deci neaparat avertizata asistenta cu privire la kit si explicat ce vreti de la ei ca io de ex am semnat cu niste greci si voi recolta pe langa sange si o bucata de cordon.

decenula al meu umidificator sta sus la vreun metru juma de parchet, pe un corp in biblioteca, o mini etajera asa si apa stropita se duce in camera de la inaltime, nici macar nu se strange sub el pe parchet

38+ Yannis

Mergi la inceput

cris mario eu zic sa nu te sperii, cateva firicele nu inseamna nimic si mai zic sa stai un pic in pat, un pui de somn ceva, ai rabdare sa vezi ca nu mai curge nimic nimic si apoi sa te apuci de calcat, promiti? Uite ca o sa calc eu ptr tine ca am vro 4 munti de rufe de calcat si vreau sa termin pana nasc

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexia...nu stiu ce naiba sa zic....imi este frica rau

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

alexia28 eu eram cu pisica.
Mi-e drag de ea, dar parca se aduna tot mai multe motive sa o dau cand o sa vina bebe. Ea nu face mizerie, doar ce-i mai cade niste par si nici ala f mult (ca am vazut si cazuri mai grave). si nici nu mai intra in dormitor....a intrat o data dupa ce instalasem patutul si era foarte interesata de el...facuse ditamai ochiii...l-a mirosit sa vada ce e....si vroia sa se urce in el...bineinteles. Ma gandesc sa nu cumva sa o gasesc in patut langa bebe...lingandu-l pe fata.

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

FETELOOOORRRR..... N-am avut ce face si am cautat pe youtube nasteri naturale.......aaaaaaa

Mai bine imi bagam un morcov in fund....ca ma vazut si o epiziotomie....
Stiu ca toate mamicile care au nascut deja spun ca nici nu mai simti taietura aia....dar totusi.....

mai bine stateam linistita si nu ma mai uitam....acum ma gandesc sa mai tin bebelul vreo cateva luni...poate mai prind curaj...

35+ Luca Stefan

Si eu am facut exact ca tine. Si cateva zile imi tot veneau imaginile alea in minte. I-am zis sotului ca nu vreau sa mai nasc, de frica. Dar dupa o saptamana de incurajari si autoincurajari mi-a trecut frica. Ma gandesc doar ca o sa-mi tin bebelina in brate si o sa-i pup talpitele alea mici si in felul asta uit de durerea care ma asteapta.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cris mario eu zic sa nu te sperii, cateva firicele nu inseamna nimic si mai zic sa stai un pic in pat, un pui de somn ceva, ai rabdare sa vezi ca nu mai curge nimic nimic si apoi sa te apuci de calcat, promiti? Uite ca o sa calc eu ptr tine ca am vro 4 munti de rufe de calcat si vreau sa termin pana nasc

38+ Yannis

... ms din suflet ... sper sa fie asa ... o sa fug in patutz...mkr putin si revin...apoi calc

dar nu te obosi nici tu prea tare da?? promiti??

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Alexutzza, ms pt sfat. Inca nu am vergeturi si sper sa nu fac, desi pe burtica se vede pielea ca intinde.

Referitor la creme antivergeturi speciale pt sarcina eu una m-am convins. LA prima sarcina am folosit una speciala de firma, nu imi aduc aminte numele, stiu ca un tub de 30 ml in farmacie costa in jur de 40 euro si nu mi-a folosit la nimic. Ulei de migdale am mai folosit, dar cat de cat mi-e bine cu ulei Baby Johnson.

La prima sarcina am facut de la 3 luni jumate masaj, am continuat si dupa nastere, mergem regulat in fiecare saptamana. Rezultatul s-a vazut, ma simteam si eu mai bine, mai ales ca am avut si am si acum dureri de spate si picioare, insa acum a tb sa renunt normal din cauza finantelor ca tb sa facem economii asa ca incerc sa ma mesteresc acasa cum pot.

Sper sa am noroc ca la prima sarcina in care luasem 25 kg, se speriasera toti de mine, eu care eram eternul bat. Am alaptat pana la 15 luni, dar tot eram pufoasa, insa dupa ce am terminat cu alaptatul mi-am revenit chiar super bine si am avut in jur de 55 kg pana acum ca am ramas insarcinata si iar am pus kg multe, am in jur de 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

HAI DANUTZA! HAI DASTEFA!HAI AYANNA!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Alexutzza, ms pt sfat. Inca nu am vergeturi si sper sa nu fac, desi pe burtica se vede pielea ca intinde.

Referitor la creme antivergeturi speciale pt sarcina eu una m-am convins. LA prima sarcina am folosit una speciala de firma, nu imi aduc aminte numele, stiu ca un tub de 30 ml in farmacie costa in jur de 40 euro si nu mi-a folosit la nimic. Ulei de migdale am mai folosit, dar cat de cat mi-e bine cu ulei Baby Johnson.

La prima sarcina am facut de la 3 luni jumate masaj, am continuat si dupa nastere, mergem regulat in fiecare saptamana. Rezultatul s-a vazut, ma simteam si eu mai bine, mai ales ca am avut si am si acum dureri de spate si picioare, insa acum a tb sa renunt normal din cauza finantelor ca tb sa facem economii asa ca incerc sa ma mesteresc acasa cum pot.

Sper sa am noroc ca la prima sarcina in care luasem 25 kg, se speriasera toti de mine, eu care eram eternul bat. Am alaptat pana la 15 luni, dar tot eram pufoasa, insa dupa ce am terminat cu alaptatul mi-am revenit chiar super bine si am avut in jur de 55 kg pana acum ca am ramas insarcinata si iar am pus kg multe, am in jur de 20.

Daca tu te simti ok cu el e bine, ca deh fiecare are alt tip de piele si reactioneaza diferit. Oricum in alea speciale de vergeturi si gravizenie nici eu nu cred , am folosit ca le-am primit, dar am folosit cam 20-30% d-alea speciale (desi mai am 2 tuburi de mustela primite dar nu folosesc asa des) si restu folosesc ulei de migdale, crema de galbenele, ulei de masline

cris. mario ok, nu ma obosesc, promit, o sa fac pauze, o sa vezi ca o sa intru sa scriu.

Sorina eu am vazut cezariene pe youtube prin luna a 5a si atunci la fel ca tine am facut gen cine m-o fi pus?? inca incerc sa uit ce am vazut...

38+ Yannis

Mergi la inceput