BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

cris mario ce camera frumoasa mamico...te-ai zbatut cu treaba dar a iesit minunat culoarea e foarte frumoasa!
am vazut bebei pe webshot....doamne catr sunt de frumosi si falcosi la ce mamici super avem noi aici cum dumnezeu sa iasa altfel....sa fiti sanatosi minuni mici sa bucurati parintii ca in prima zi cand v-au vazut
pentru danutza84 curaj mamico sau felicitari??inca nu stim nimic?
gratiana asa frumosi sunt cerceii asa pretiosi....vb lui gollum din film....abia astept si eu o fetita

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

hai dastefa!curaj mamico!

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CRIS_MARIO sunt chiar mandra de steluta mea.
Dopul e sub forma de gelatina de culoare transparent-galbuie (asa e la mine), dar am inteles ca poate avea mai multe culori.Arata cam ca o bucata de piftie. Iar eu pe chilot am gasit cateva bucati: vineri mai putin si sambata mai mult.
Sangele s-ar putea sa fie de la e-coli. Colega mea de serviciu a avut infectie cu e-coli si urina cu sange iar dupa ce a luat antibiotice i-a trecut.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

cris mario ce camera frumoasa mamico...te-ai zbatut cu treaba dar a iesit minunat culoarea e foarte frumoasa!
am vazut bebei pe webshot....doamne catr sunt de frumosi si falcosi la ce mamici super avem noi aici cum dumnezeu sa iasa altfel....sa fiti sanatosi minuni mici sa bucurati parintii ca in prima zi cand v-au vazut
gratiana asa frumosi sunt cerceii asa pretiosi....vb lui gollum din film....abia astept si eu o fetita

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Merci BUBU. Ne-am dorit enorm fetita, mai ales sotul meu. Cand vedea bebeline la vreun an-doi, cretuline cu fundite, volanase si rochite de sub care se vedea pampersul era terminat. Acum eu sper ca va veni si un baiat. Nu tin neaparat ca al doilea sa fie baiat, dar nu cred ca e usor sa cresti 2 fete, mai ales cand sunt mai mari.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

ma bucur ca iti place

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

CRIS_MARIO sunt chiar mandra de steluta mea.
Dopul e sub forma de gelatina de culoare transparent-galbuie (asa e la mine), dar am inteles ca poate avea mai multe culori.Arata cam ca o bucata de piftie. Iar eu pe chilot am gasit cateva bucati: vineri mai putin si sambata mai mult.
Sangele s-ar putea sa fie de la e-coli. Colega mea de serviciu a avut infectie cu e-coli si urina cu sange iar dupa ce a luat antibiotice i-a trecut.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

ms ca m-ai luminat ... cu siguranta e de la infectie ... dopul nu e sigur,ptr ca nu e gelatinos deloc

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Bebelul meu e mai putin activ, dar il simt, mai sughite si el. Burtica ma mananca si pe mine de mor. Am observat ca dupa dus ma mananca pielea si mai tare c are tendinte sa se crape acum. Eu rezolv cat de cat cu ulei Baby johnson.

Andreea, 37 s cu Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

Dar nu dai pe burtica creme sau ulei antivergeturi? Uleiul baby jonson nu e recomandat ca nu patrunde in profunzime, doar sta gras pe suprafata dar nu se absoarbe, de aia te mananca, incearca ori cu creme de alea scumpe speciale ptr gravizenie ori cu banalele ulei de masline sau ulei de migdale, o sa te simti suuper!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

alexutza - la mine la prima tura nu a mai bagat epidurala si dupa operatie a inceput uterul sa se contracte .. horor vreo 4 ore. E super asa cum spui tu, hai ca pare f usor din ce pove tu acolo CURAJ GAINA CA TE TAI!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

De taiat ca de taiat da ma si inteaaaaapaaaaa! Cik e mare acu

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata si de la noi,

Chiar ca urmeaza saptamana grea pt multe din noi,

HAI DASTEFA!!!! NASTERE USOARA!!!!

PT MAINE

HAI Ayanna_xem !!! NASTERE USOARA!!!

Puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta pt 22 ianuarie, daca nu nasc pana atunci, ma rog la DD sa nasc pana atunci si sa nu ajung la indusa din nou

Am vazut pufuleti frumosi, am citit poveste emotionanta a lui Nicolcriss, asteptam povestile tuturor mamicilor care au nascut pana acum.

Nikole ma bucur ca ai mai trecut pe aici, te inteleg perfect cand vb de timp si ca nu o sa mai intri des aici, asta este si problema mea, n-am timp sa scriu acum cu un singur bb dar cu doi...
Sper sa nu ne uite de tot fetele.

Cris mario chiar nu stiu ce este cu sangerarea, daca e de la dop poti sta linistita ca mai dureaza pana nasti, ohoo de cand elimin eu dop si degeaba. Si am muncit sambata de am rupt, curatenie generala, n-am avut nimik. Dopul e o chestie gelatioasa cu firicele de sange sau nu.

Nu stiu cine vorbea ieri de animalute de companie, ca are o pisicuta si nu stie ce sa faca, nu stiu cum e cu pisica dar noi avem catel, un labrador de 6 ani si nici nu ma gandeam sa-l dam cand a venit Natalia, cand a venit pediatra la noi a zis ca e ok, nu sunt probleme, nu prea avea acces in camera ei la inceput, am avut grija sa o spal e manute de fiecare data cand se joaca cu el, e spalat des, deparazitat, vaccinat, e greu intr-adevar ca este nevoie de o igiena mai stricta, aspirat zilnic, spalat pe jos de multe ori pe zi dar n-as putea sa-l dau.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 39w Tudor

[red] AMR MAX 4 ZILE [red]
prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

FETELOOOORRRR..... N-am avut ce face si am cautat pe youtube nasteri naturale.......aaaaaaa

Mai bine imi bagam un morcov in fund....ca ma vazut si o epiziotomie....
Stiu ca toate mamicile care au nascut deja spun ca nici nu mai simti taietura aia....dar totusi.....

mai bine stateam linistita si nu ma mai uitam....acum ma gandesc sa mai tin bebelul vreo cateva luni...poate mai prind curaj...

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput