BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:

BRAVO DASTEFA !!! BUN VENIT MIRUNA !!!

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
bubu_bu spune:
spitalul judetean resita dr bortun florin 23 ianuarie nu cezariana
multumesc
39+

AMR vedem noi 23.01
poze
cris_mario spune:
elena,decenuela
...mai am doar hainutele printesei de calcat ...trebuie sa termin ca nu are cine,mama mea are si ea destula treaba 
am venit de la dr de fam(am fost cu sotul) si a spus ca o sa-mi trimita mail cu rezultatul analizelormptr ca ea nu are unde sa le printeze
... i-am zis de acea sangerare si a spus sa ma astept de acum (ADICA SA MA ASTEPT SA NASC !!!
)..tensiunea 9/5 (aviz plateea CARE NU NE MAI BAGA IN SEAMA !!! ) ... si nu mai stiu ca m-am capiat 
Andreea
34+
mariucasara spune:
Ma bag si eu in vorba apropo de vergeturi. Sigur tine de structura pielii. Eu am luat 20 de kg si iau in continuare, am un burtoi mare mare, e a doua sarcina si la prima am avut tot asa o burta mareee de ziceau toti ca am gemeni, nu m-am dat cu nimic pe burta, nici crema nici ulei si nu am nici urma de vergeturi. In schimb pe picioare, in spatele genunchiului, s-a pus ceva grasime dar nesemnificativ, m-am dat cu unt de corp ca mi se usuca pielea de la epilat, si am nist vergeturi noi, rosii si tare inestetice. Sper ca pana la vara sa se albeasca ca arata urat si nu vreau sa port pantaloni lungi toata viata de acum inainte.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
38+
Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
cris.dogarel spune:

ma mai primiti?

BRAVO, DASTEFA!!BINE AI VENIT, MIRUNA!

noi, de cand am ajuns acasa, mai rarutz, ca deh, nu mai sunt asisitentele de la neonato sa o ia pe ema la toaletare, ingrijire si cine stie ce mai faceau ele acolo...vaccinuri, chestii...
insa e bine ca de cand suntem acasa nu mai dormim non-stop, ba dimpotriva
, papam tzitzi cate o ora-doua
, timp in care facem kk, iar luam tzitzi, facem grr
si tot asa. norocul nostru ca fabrica produce cat pentru o cireada de milka
.
deocamdata facem "
in chiuveta, pana cade buricul, dar ne place taaare, ca adormim imediat dupa, nici tzitzi nu reuseste sa ne tina treaza
. ne strambam, "zambim", cascam si...in general, fericire mare. mai avem de lucru la capitolul eructat si cum se face kk fara sa te doara burta
, dar invatam noi, ca doar abia avem 5 zile
m-am mai refacut si eu, nu mai sunt cocosata
, dar se simte ca am fost, ca ma doare spatele de la pozitia nasoala 3 zile in maternitate... nu ma simt deloc obosita, zici ca sunt intoarsa cu cheia
, dar stiu ca vine si un colaps, peste vreo 2 saptamani, asa ca il astept pregatita "psihic", ca fizic mi-e greu sa fac
la comanda, sau sa nu fac cate ceva prin casa (nici la ana nu am suportat sa vina altcineva, mai rau imi facea...
deh, hormonii nu pleaca asa repede odata cu placenta..
). dar saptamana asta e si tati acasa, deci va fi biiiine
daca imi aduc aminte ceva demn de "sheruit"
, va zic, dar deocamdata e cam mare ecoul la mine in cap

pe absolut toate burticile, mamicile si bebeii mei dragi.

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
poze
cris_mario spune:
cris.dogarel...ce vorba e aia?daca te mai primim...cum sa nu,mai ales cand vii cu atatea detalii despre voi 2....
.. sa va traisaca minunea...si stai linistita ca are ea timp sa le invete pe toate...o viata la dispozitie nu?

Andreea
34+
mitumac spune:
Cris.Dogarel....cum a primit-o Ana pe cea mica....este curioasa?sta pe langa tine....sau in picioarele tale mai tot timpul?
Cand mai poti sa intri sa ne povestesti...
37+ 
blue_rain spune:
Felicitari Dastefa!
Cris.d eu una zambesc instantaneu cand citesc ceva scris de tine,de fapt si nu mai cand vad nick-ul. La fel si cu Bea :)
Yasminedaca mai esti prin zona, poti sa-mi spui te rog, daca pot sa iau ceva calmante acum pentru durere de masea? avand in vedere ca DPN-ul meu e 21.01 - adica peste maxim 3 zile ![]()
Astept acum sa vad daca gasesc un doctor dentist disponibil sa ma vada si sa imi curete macar maseaua.
tzontzo manager
38+ 
poze
poze Tzontzo
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marse Mie mi s-a stricat fierul de calcat. ![]() Si afara e zapada si nu pot sa merg la magazin sa cumpar altul. ![]() Si nu am surubelnita sa-l desfac/repar. ![]() Si mai am doar cateva de calcat. ![]() Si ne dam cu "reveneala": felicitari dastefa. ![]() Marse 36s Alex |
CRED CA FIERU S-A STRICAT CA E SEMN SA MAI IEI O PAUZA
dar ai sa vezi ca se rezolva toate usor usor si o sa fie mai bine 
38+
Yannis