Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 8
dyana27 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Dyana la capitolul scanci cat e jos si ras si chiot de satisfactie cand e in brate ne inscriem si noi.Isabella tot la tzatza doarme si zi si noapte...nici nu-mi fac griji....cand vom creste vedem ce este de facut ![]() |
pai la noi deocamdata e satisfactie ca reuseste sa muste ceva cu gingiutele alea dureroase; de stat in brate daaaaa, ii place, dar n-as putea sa ma vait chiar foarte rau, pentru ca daca avem rabdare il facem sa stea cumintel langa noi si se ne jucam; mi-e greu sa cred ca sunt multi copii care nu vor in brate la varsta asta

; mutzu de obicei adoarme seara la titi, dar nu mereu; sin functie de cat de obosit e, adoarme singurel sau la mine in brate. ziua nu reusesc deloc sa-l fac sa adoarma singurel; adoarme fie la titi (90% din cazuri), fie plimbat pe umar... si juma' de ora; de aia tot zic eu ca ma indoiesc ca vreo bona ar avea atata rabdare sa-l plimbe juma' de ora in brate; si daca nu-l adorm face scandal, stiti voi, trece in starea aia de agitatie nasoala si nervi
.diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
pai la noi deocamdata e satisfactie ca reuseste sa muste ceva cu gingiutele alea dureroase; de stat in brate daaaaa, ii place, dar n-as putea sa ma vait chiar foarte rau, pentru ca daca avem rabdare il facem sa stea cumintel langa noi si se ne jucam; mi-e greu sa cred ca sunt multi copii care nu vor in brate la varsta asta ![]() ; mutzu de obicei adoarme seara la titi, dar nu mereu; sin functie de cat de obosit e, adoarme singurel sau la mine in brate. ziua nu reusesc deloc sa-l fac sa adoarma singurel; adoarme fie la titi (90% din cazuri), fie plimbat pe umar... si juma' de ora; de aia tot zic eu ca ma indoiesc ca vreo bona ar avea atata rabdare sa-l plimbe juma' de ora in brate; si daca nu-l adorm face scandal, stiti voi, trece in starea aia de agitatie nasoala si nervi![]() .diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni ![]() PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |
Off, DYANA, ai mare dreptate!
Pai daca noi, care ne iubim copilul asa de mult abia rezistam... ca sa ceri de la o bona????
Cateodata ma surprin vorbind de Lena de parac ar fi cine stie ce terorist
Si, da, noi suntem in categoria celor care adorm exclusiv la tzitzi. Si ziua si noaptea. Mai nou nu ma mai pot ridica de langa ea ziua ca ma simte imediat si se trezeste

Altfel nu se poate!
Poate reusim sa scapam macar de asta ca de adormit singura ... mai avem pana acolo.
anamariame spune:
Dodo-pui, tu ai facut tot ce e pe blog acolo????Meriti un brat imens de
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Cred ca sint bolunda, daca azi m-am dus pina la Cluj special sa iau dulceata de Topoloveni si NU am gasit 
Mi-e asa de ciuda!!
La multi ani sarbatoritilor de azi cu
speciali pentru Petreancare are toata admiratia mea!
Olga, am vazut pozele; sint minunate 
Pacat ca nu puteti veni in concediu; eu chiar as vrea sa merg pe mina lui Novus! 
pentru fetele cu soacre/poame acre dar la capitolul asta si eu ma pot "lauda" la greu; daca am pune de un concurs, as cistiga detasat!! ![]()

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui m_monique Dodo-pui frumoasa realizarea ta. faci martisoare? ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
pot face daca am cerere si ce ai vrea sa fie tema

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anamariame Dodo-pui, tu ai facut tot ce e pe blog acolo???? Meriti un brat imens de ![]() |
Da,eu am facut...si pot sa mai fac
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
anamariame spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultimaBlogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-ElenaCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul! |
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui anamariame Cred ca o sa vreau si eu setul ala cu fular si caciulita-pisica |
cand o sa te hotarasti imi spui diametru capului Evei si daca vrei pe acelaasi culori alb +roz

Dumnezeu imposibilul!
anamariame spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
![]() Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultimaBlogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-ElenaCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul! |
Edit: daca se poate si nu iti este foarte greu.
Ana-Maria, mami de