Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *136*
Raspunsuri - Pagina 7
Raaluca spune:
Felicitari OLGA! Noi nu reusim ... de fapt, nici nu am incercat
Am vazut pozele din vacanta si am descoperit-o pe Lucia cu sotul. Asadar, pana la urma v-ati intalnit la Viena.
Millie daca se inmultesc neaparat sa o vada un medic. Eu cred ca e o reactie alergica la mancare dar nu se stie.
Cami 05 FELICITARI! Asa e cu dintii. Si noi am fost maraite rau de cate ori ne-a dat cate un dinte.
m_monique spune:
la intalnire vin, sa ma treceti pe lista!
eu ma chinui de ceva vreme sa o invat pe ioana sa adoarma fara tzitzi. si mangai la spatele ei de ma dor mainile. suzeta nu doreste, ca este cih, daca nu curge nimic din ea.
seara am reusit sa o invat sa adoarme singura cu urmatorul ritual: baie, imbracat in pijama, stins lumina, dat tzitzi, apoi bibe, pus in patut.
ziua insa e greu, dar cumva voi reusi. doar am reusit cu andrei.
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca Felicitari OLGA! Noi nu reusim ... de fapt, nici nu am incercat Millie daca se inmultesc neaparat sa o vada un medic. Eu cred ca e o reactie alergica la mancare dar nu se stie. Cami 05 FELICITARI! Asa e cu dintii. Si noi am fost maraite rau de cate ori ne-a dat cate un dinte. Mami de LENA 30.03.2009 |
Da am reusit sa ne vedem, chiar doua zile consecutiv
Si-mi pare tare bine ca ne-am cunoscut. Imi pare insa rau ca nu am cunoscut-o pe Ayla
Eram convinsa ca in vacanta asta o sa ne vedem...dar poate alta data 
Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
ne declaram si noi cocosati de mutzulin marait
; vrea in brate si maraie aproape continuu
; de vreo 10 minute parca s-a mai linistit, e in premergator si trage de chestii prin casa; febra nu a facut deloc, parca nici nu mai e asa rosie gingiuta ca aseara
, dar e umflat clar acolo; om vedea, sper sa-i iasa mai repede; cristi e foarte incantat de ideea ca ii iese dintisor lu' fi'su'![]()
![]()
... sa vada daca o sa mai fie incantat si la noapte daca urla mutzu, sau maine cand vine de la servici si plec pe coclauri daca face goanga asta asa toata ziua
![]()
; zic eu asa da' nu pleeeeeeec, pai unde-i e mai bine baiatului decat la mami in bratica??

; chiar si marait asa, tot ne iubim la greu; el imi iubeste mai mult barba, mi-a muscat-o de m-a nenorocit; cum il iau in brate se infige deinozauru' direct in barba mea si scoate niste sunete de satisfactie... ca n-ai cum sa nu-l lasi si sa rabzi

![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Dodo-pui spune:
Dyana la capitolul scanci cat e jos si ras si chiot de satisfactie cand e in brate ne inscriem si noi.
Isabella tot la tzatza doarme si zi si noapte...nici nu-mi fac griji....cand vom creste vedem ce este de facut
PS:Cea mai recenta realizare Flori albastre
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nikoleta20 spune:
saltare fetele, intru si eu,in sfarsit sa va salut,ca de pe la pranz ma chinui...si Mario ma lasa,nu-i o problema,problema mea este sotul...

care si-a instalat un joc tampit cu niste pinguini si nu ma lasa sa ma apropii deloc de pc...acum e la baie si intrai si eu rapid sa vad ce faceti...de fapt am intrat putin mai dvrm...dar am citit ce ati scris...noroc ca nu a fost prea mult
.
Olga
.
ne bagam la admirat poze din excursia olgai,caci pe cele cu cei 2 ghiocei le-am vazut si am admirat si crocodilul mutzului
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
provista spune:
buna. s-a dezvaluit surpriza de la anca_nicolae sau nu am vazut eu bine in poze?
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
petrean spune:
Cami ..nu e usor cu un copil dar mai cu 3![]()
deci si tu esti o independenta![]()
(ca esti tot in 13...varsator)
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006