Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
mihamora spune:
Lumi - am inteles, nasol.Bine ca ai gasit un medic pe placul tau. Felicitari pentru exercitii.
Diana - super poza,asa e la inceput, sper ca noile mamici sa isi invinga timiditatea mai repede decat noi si sa gaseasca modalitati de alaptat in public. Uite si noi aici eram in portugalia. Schimbat in public aici si aici in mijlocul unui mall din lisabona, in goana noastra dupa cumparaturi,am descoperit ca era ud tot copilul nostru, asa ca i-am cumparat hainute si l-am schimbat ![]()
Dymomo - ma bucur ca ati iesit din spital. Multa sanatate!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
shtephy spune:
Buna fetelor !
Suntem pe-aici ,putin in urma cu cititul ,de scris chiar nu am mai gasit timp deloc ,multumesc de griji Ancutza,Lavinia,Lumi,Diana, Lidia ,va pup cu mare drag

.
Fiti pe pace eu nu dispar de aici fara sa va anunt daca e ceva serios,am multe nr de telefon de-ale voastre
,o fac doar din lipsa de timp sau uneori poate o lene mareeee ,ca tot vorbeati ieri de ea.
Suntem bine ,am tot iesit zilele astea si acum suntem la fel,pe picior de plecare dar inainte de a iesi pe usa mi-am baut cafeaua citindu-va.
Va pup pe toate cu mare drag ,sper ca de maine sa reusesc sa tin pasul cu voi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Laura, multam de link, cutiute mai am eu de pe vremea lui Vlad, astea mai noi imi lipseau. Oricum multumesc de link, plecaciuni pana la pamant, mi-am gasit desene in romaneste si sunt pe spate! ![]() |
ce desene???
zi-mi te rog cum se cheama sa caut si io ,sa ma uit la deseneeeeeeeeeeeee
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
Stephy
ma bucur ca sunteti bine, e de inteles, si eu mai am perioade de lene ![]()
plimbare placuta, un pupic dulce pt Stefania si doi pupici pt ginerica (unul de la mine si unul de la Sabina)
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monis5 spune:
fetelor www.ikea.ro/ro/Reduceri.htm?currentpage=1" target="_blank">reduceri la ikea
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
DianaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
ce desene??? zi-mi te rog cum se cheama sa caut si io ,sa ma uit la deseneeeeeeeeeeeee![]() rechinas in pozici |
desene animate ce gasesc dragut dublate in romana. Ptr Vlad si Timeea in general alea de la disney.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
broscuta_80 spune:
lili a si monis 'teles sa traiti! Mi-am luat perdaf, ca-mi trebuia si mi-a prins bine.
fetele![]()
Ma duc la mama... nu mai am timp sa intru azi.
Dymomo 

mami puternica! Poate scapati de cosmarul asta....
gabitza35 spune:
multumesc de linkuri,
fetelor, voua v-a fost virata pana acum alocatia copiilor?
ca pt trusou si indemnizatia de nastere am programare la sfarsitul lui februarie pt ridicare, dar de alocatie nu stiu nimik si nici nu am nicio dovada ca am depus actele...
copiii mei cred ca au un puseu de crestere sau ceva de genul asta... cat erau pe prenan mancau la 3 ore, acum , de cand am trecut pe nan1, cer mancare la 2 ore... si mananca mult de fiecare data, de la 110 in sus... de fiecare data le dau pana refuza biberonul...
nu stiu de ce nu le tine de foame nanul asta...
problema mea nu e ca mananca des si nu respecta program... dar vin cu lapte proaspat peste cel vechi si poate nu s-a digerat complet...
Dragos si
Eva _30.11.2009
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 multumesc de linkuri, fetelor, voua v-a fost virata pana acum alocatia copiilor? ca pt trusou si indemnizatia de nastere am programare la sfarsitul lui februarie pt ridicare, dar de alocatie nu stiu nimik si nici nu am nicio dovada ca am depus actele... copiii mei cred ca au un puseu de crestere sau ceva de genul asta... cat erau pe prenan mancau la 3 ore, acum , de cand am trecut pe nan1, cer mancare la 2 ore... si mananca mult de fiecare data, de la 110 in sus... de fiecare data le dau pana refuza biberonul... nu stiu de ce nu le tine de foame nanul asta... problema mea nu e ca mananca des si nu respecta program... dar vin cu lapte proaspat peste cel vechi si poate nu s-a digerat complet... Dragos si Eva _30.11.2009 |
stiu ca interval de 1 ora ar fi problema, ma rog in sensul ca nu s-a digerat si vii peste cu proaspat si atunci fermenteaza, dar la 2 ore eu zic ca e ok, sa mai zica fetele cu LP

Ralu, mami de
Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
Lumi_Richard spune:
Dymomo
,ma bucur ca ati iesit din spital si va doresc sa nu mai aveti niciodata nevoie sa ajungeti acolo! Pupam Danutul si ii dorim multa sanatate!
Shtephy,ma bucur sa te vad!
Simina,spor la treaba!
Noi am fost la plimbare si eu nici acum nu m-am incalzit(ne-am intors de vreo ora)!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise