Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
krelia spune:
asa a zis si o asistenta imediat dupa ce mi-a dat pansamentul jos, in spital...."ia-uite ce operatie mica ai, ce artista a fost dna dr."
(acu'...nush daca a zis-o ca pe o periuta, ca era si dr de fata...ori ca asa e...dar, se pare ca altii-s mai artisti
..sau mai stii....o fi vreun prag de masurare a artei in cezariana 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu cred sau nu stiu daca depinde de dimensiune. Am prietena cu copil nascut la 4,5 kg si tot atata e cezariana ei cat a mea (asta ca sa vedeti cu ce ne distram noi sambata in pijamale, spre deosebire de alte vremuri, cand continua destrabalarea). Am vorbit azi cu medicul meu si l-am intrebat de ce cezariana mea e scurta si raspunsul a fost in stilul caracteristic: "ca-s artist". Monisule Mai observi greselile de exprimare? Am scris in postarea anterioara "pahare de coniac", sa nu ma certi, stiu ca e corect "pahare cu..", si cele 6 saptamani au trecut, deci nu mai am scuze. Fetelor, aveti idee de ce comentariile mele la poze nu apar? Ma loghez, comentez si vad ca nu sunt. De ce oare? Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
simina_kin spune:
Mai am o intrebare la voi
Cat dorm bebeii vostri???? Fata mea ar doarmi non-stop, doar seara intre bibe de 19 si cel de 22 sta treaza....si asta ca o smotocesc eu , ca sa doarma bine dupa baie, si adoarme la 22 se mai trezeste la 5-6 dim apoi la 9-10
.....da ziua nu mai sta treaza ca innainte
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13Ooo..esti prima mamica care deja se gandeste la bebe 2 ..Auzi..da daca vine bebe2 sa fii buna si sa stai cuminte la italica la tati acas, nteles??? ca nu de alta, da nu vreau sa te stiu iar consemnata la patut singurica Apropo, daca ai discutat cu doctorul tau, dupa cat timp e bine sa ramai insarcinata dupa o cezariana??Si cat priveste lungimea taieturii, Jos palaria pot sa zic! Artist mare doctoru ala a tau ..mai e cazu sa zic ca a mea e dubla???si ca se vad capetele cusaturii din chiloti??? ..off off mai mai..Sper din tot sufletu sa se mai stranga putin, macar sa pot purta si eu costum de baie normal![]() |
Andrecluj spune:
Lavi Rares e un super super scump. Sa-ti traiasca! Chiara Ada, vita mia Chiara creste
Andrecluj spune:
simina_kin spune:
Eu baniuiesc ca din cauza anemiei doarme asa mult, si mereu zic sa ma duc sa-i mai fac o hemograma, da cand o vad ca se scoala si rade cu gura pana la urechi nu-mi mai vine, ma tem de-o noua internare
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lili_a spune:
Simina cred ca se refera la luminarea pe care o cumpara nasii, eu am scris tot ce era pe hirtiuta si probabil ca ei trec acolo tot ce trebuie indiferent de cine cumpara
laurairina 40 ron taxa? Mie mi-au cerut 700!!! pe care teoretic ii platesc nasii dar tot hotzie mi se pare. Si asta la 2 biserici diferite... Partea proasta e ca popa de la una dintre biserici e "cunostinta" si odata ce am vorbit cu el nu mai am cum sa dau inapoi 
shtephy spune:
Salutare dragi mamici

.
In sfarsit sunt la zi cu cititul.Imi pare rau ca nu am reusit sa iau parte la atat de multe discutii interesante pe care le-ati avut ,acum ar fi prea mult pentru mine sa imi spun parerile.
Spun doar ca eu nu ma uit deloc la ceas cate minute si la ce interval papa bebe ,dar cred ca uneori se intampla sa ceara si la mai putin de o ora iar alteori la mai mult de 3.Primeste de fiecare data ,eu nu incerc sa ii impun vreun program.Nici mie nu imi place sa stau flamanda ,cand mi-e foame mananc
.
In ultimul timp din pacate imi e foame non stop si de aceea nici nu ma inscriu inca in listuta de mamici in actiune ,nu vreau sa umplu pagina cu purcelusi
,dar va incurajez si va tin pumnii voua.
Operatia nu am cu ce sa o masor
,oricum nu mai imi pare asa de mare ca la inceput .
Baita incerc sa ii fac zilnic ,dar nu prea imi reuseste
.
Cun intarziere vreau sa urez La multi ami Simona_Andreea!Sa cresti mare si sanatoasa!
La multi ani tuturor bebeilor care au mai crescut cu o luna!
Sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Mihnea si lui Flavius!Astept pozeeeeeeeeeeeeee!
Mai revin ,pana atunci va pupicesc pe toate cu drag 

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
smaranditza spune:
Am intrat doar sa dau datele "tehnice": operatia = 13 cm
Greutatea de astazi: 71,4 kg 

M-apuca depresia 

Cred ca voi fi pe locul I...la porcusori ![]()
monis5 spune:
DianaR - pe mine singura chestie care ma consoleaza ca nu mai schiez, este ca am devenit cam comoda in ultimii ani
ca sa nu zic lenesa... mi-e greu sa ma trambalez prin frig, sa ma imbrac adecvat, sa fac efort...
. Insa cand imi amintesc vacanta din Bulgaria de acum 2 ani unde am schiat pe acoperisul lumii, la 2500 altitudine, mai ca-mi vine sa trag o fuga! Super sport! Ti-am trimis PM 
Dienutze - iti raspund aici despre impozitarea drepturile de autor, mai stii cui foloseste...
De la admin financiara nu ai nimic de luat, adev pe care ti-am trimis-o se completeaza de firma care a beneficiat de serviciile tale. Cei 6% se platesc la sf anului fiscal si ii declari pe declaratia speciala 205
http://www.mfinante.ro/download/pdf/sistemul_fiscal/205.pdf
Treaba sta asa: pe un exemplu simplu, daca tu ai avut in 2009 sa zicem 1000 de lei venit brut din dr de autor, beneficiarul retine la sursa 10% si tu iei 900 lei, care reprezinta un soi de net. Nu e net, pentru ca din cei 900 tu mai ai de dat statului 6% (ca sa fie in total 16%) la sf anului fiscal, adica inca 54 lei, tie ramandu-ti in final in mana 846 lei.
DAR: 40 % sunt deductibili (neimpozabili), deci cei 16% trebuie platiti doar la 60% din suma, in exemplul nostru doar la 600 de lei si nu la toti cei 1000 de lei.
Ca sa mergem pe exemplul dat, 1000 lei - 400 de lei (neimpozabili) = 600 lei din care se platesc 16%, adica 96 lei.
Cum la sursa au fost deja opriti 100 de lei, la sf anului fiscal, tu ai de fapt de recuperat de la stat 4 lei.
Sper ca am explicat bine... in realitate, impozitul final la tipul asta de contract este de cca 9.6%, de aceea este f iubit de multi angajatori
.
Daca mai e ceva, sa-mi spui. Bafta cu dosarul! 
Laurairina - io daca fac o noapte ca tine, a doua zi plec pe camp 

![]()
Krelia - ti-ai amintit de mine cum am facut la babyexpo, cand mi s-a facut rau de la cati oameni viermuiau pe acolo? 
Andre - si eu am patit fix ca tine, dar am crezut ca e de la faptul ca am baut... ceai
. Daca si de la cogniac e la fel... e clara treaba
. Si eu cred ca ne vom mai calma dupa o vreme 
Cat despre mall, n-am fost chiar ca fiara inchisa in cusca. A trebuit sa stau o vreme ca tati a avut o intalnire cu niste cunoscuti si au discutat o vreme, asa ca am plimbat caruciorul cu copil pe acolo, minunandu-ma; muzica maus-in-haus data f tare in tot mall-ul, iar in fiecare mazagin racnea alta muzica, nu pot sa inteleg cum naiba poti sta in haloimisul ala, d-apoi sa mai si lucrezi 8-10 ore / zi. Clar e de mers croit la un magazin anume, maxim 2... eu am baterii de 3-4 magazine, chit ca in jurul meu sunt 10 sau 100 ![]()
![]()
![]()
RamonaC - hai curaj, am citit ca nu e musai sa ramana sanii blegi dupa alaptat. Eu tot la asta sper, desi la mine nu prea are ce sa se intinda 
Lylyana - la mine nu a intrat nici macar alocatia... Cred ca nu primim nika pe luna in care e nascut bebe, adica luam si trusou, si prima de nastere, cati bani am vrea si noi?!?!? Nici nu am sti ce sa facem mai intai cu 200 de lei in plus
. Mama lui de stat defect in care traim 
Trimit si revin 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 

..Auzi..da daca vine bebe2 sa fii buna si sa stai cuminte la italica la tati acas, nteles??? ca nu de alta, da nu vreau sa te stiu iar consemnata la patut singurica