Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, aveti idee de ce comentariile mele la poze nu apar? Ma loghez, comentez si vad ca nu sunt. De ce oare? Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
Hmmm ,ciudat .Mie mi s-a intamplat sa uit sa dau post comment
.Daca vrei sa comentezi poze pe webshots sa ai grija sa introduci si codul acela ,asta daca nu sunt poze de pe contul nostru comun.
Altceva chiar nu stiu ce sa zic.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
RamonaCopot spune:
Mamaaaa...cat dorm copii vostri de mult! 

Mai visez si eu ... (si eu cam tot ca si Lauriciu am programul de noapte, mai ales ca vreau sa ii dau numai tzitzi, noaptea il mai pot fraieri. Ziua daca in secunda 3 nu curga lapte urla si nu mai pune gura pe tzitzi)
Andre si eu vreau sa vad filmuletul cu masaj. Cu ce faceti masaj? si voi cu ulei de masline?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
out off topic, fetele ce mai aveti de mancare, in afara de ciorba felul doi ce aveti ca nu mai stiu 
Ralu, mami de
Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
monis5 spune:
Ancutza - cam rarutz pe la noi.

Ramonika - ma bag si eu in vorba
- oare nu depinde marimea taieturii de la cezariana de marimea pe care o avea burta in momentul operatiei? 
Krelia - ClubA? ![]()
Oldies de care zice si Lylyana (dar acolo pun Lambada si Dr. Alban
), Barfly in spate la Unirii, Coyoty Ugly (plus cele amintite de Lili_a) si mai sunt cateva, dar pe cale de disparitie...
Lavinia - eu cred ca incet-incet de la 3 luni incep sa fie voluntari. Vedem noi curand
. Ma bag si eu la pozici
Simina - eu nu stiu sa-ti zic de rochita, dar eu planuiec sa-l imbrac pe Iulian pana la biserica in pantalonasi cu buzunare pe genunchi si catarame
si bluzita moderna. Pentru biserica stiu ca doar nasii au de luat lucruri si pentru baita uite aici ca sa te inspiri. Sa nu citesti toate nebuniile alea, ca acolo e plin de exagerari, dar asa o idee poti sa-ti faci. 
Edit: ce zice lili_a eu stiu ca au nasii de cumparat - lumanare, ulei, prosop etc
Andre - esti prea profunda cu cogniacul dumitale ![]()
Cristina boc - spor cu alaptatul 
Shtephy - ce bine ca ne-ai scris 

miss you 
Asa, on topic: am urmarit (eu care nu prea urmaresc nimic
) scutecele puiului si sunt gata sa afirm ca dupa ce plange sanatos, are scaune cu mucus. Cine mai verifica sa-mi spuna si mie daca nu cumva mi se pare mie? merciiiii
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
monis5 spune:
Fetele cu kilogramele, facem capitol nou curand, cine aduna info pt prima pagina? ca eu una nu am rabdare momentan...
poze de azi de ieri
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Shtephy - ce bine ca ne-ai scris ![]() ![]() miss you ![]() Asa, on topic: am urmarit (eu care nu prea urmaresc nimic monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. ![]() |
Si mie imi este foarte dor sa stam la taclale ,dar zilele astea abia am reusit sa fac fata la citit

Eu nu cred ca am sa pot descoperi legatura intre mucusul din pampers si plans pt ca Iustinut plange rar ,slava Domnului.
_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Daca tot e prinsa Stefi cu niste carti si nu are nevoie de mine ,vreau sa mai zic ca Iustin doarme cel mai bine pe burtica .Am observat ca isi poate intoarce capul de pe o parte pe alta si nu sta cu nasul in cearsaf ,asa ca nu am emotii in privinta asta.
Raluci noi aseara am mancat pastrav la cuptor ,iar azi pui gatit la fel ,adica aruncat in tava cuptorului
.Uneori cand nu mai stiu ce sa mancam si nici mama nu are idei mai bag un ochi pe culinar.ro.
_
Poze cu Strumfici
_
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Si mie imi este foarte dor sa stam la taclale ,dar zilele astea abia am reusit sa fac fata la citit ![]() ![]() ![]() Eu nu cred ca am sa pot descoperi legatura intre mucusul din pampers si plans pt ca Iustinut plange rar ,slava Domnului. |
Pai nici Iuli nu plange des, dar cand o face, ii ajung lacrimile in barba una doua (el plange de la 1 saptamana cu lacrimi

poze de azi de ieri
dienutze spune:
Fetita intepata de doua ori plus rotarixul oral! Victorie pana acum... Urlat 5 minute dupa, lui tati ii tremura barbia...nu avea mult si plangea si el, eu am fost cea mai tare!
A dormit o ora si acum se joaca, zambeste si vorbim. Sper sa fie ok si de acum incolo, la noapte stam de planton pe rand.
Monis mii de multumiri, am priceput ce mi-ai zis. 
Simina, eu am fost nasa acum 2 ani si am intrebat acum si pt botezul nostru. Concluzia: pretentiile difera de la biserica la biserica, cel mai bine sa mergi sa intrebi tu acolo unde ai de gand sa faci botezul.
Tu doar imbraci frumos fata, restul ii priveste pe nasi: lumanare, crasma, ulei, proasoape, imbracaminte si alte pretentii ale popii.
Si eu am platit 50 de ron la biserica atunci cand am facut programarea.
Va pup!
Mica mea minune:
Natalia Oana
(16.11.2009)
cristina_boc spune:
Apropo de botez, si noi il facem pe sambata.
Cred ca depinde de obicei de zona, si biserica. De ex preotul mi-a spus ca il baga in apa nnumai daca vrea familia. Daca familia nu insista nu il baga in apa. Eu una nu insist. Desi se spune ca bb-ii nu racesc la botez, pe frigul asta, biserica mare, drumul pana la restaurant, eu nu m-as baza pe asta.
Iar cu imbracatul, eu am vb cu nasele si le-am spus ca am destule haine si nu-i necesar sa cumpere nimic. Dar ele, femei cumsecade
, au spus ca nu accespta ca finutul sa fie imbracat oricum, si i-au cumparat hainute speciale. Asa ca sa vina sa-l imbrace. Las dupa ele.
Eu am alte griji, nu ma incape nici o haina. Am umblat de-a nebuna prin magazine dar n-au haine pe marimea mea

.
BB meu n-a facut kk de ieri de la ora 8.00. Nu stiu ce sa fac sa-l ajut sau sa-l las sa se chinuie? Supozitor sau termometru? Sa astept pana maine?
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ