Fulgusori de nov-dec 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
lili_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia apropos de cluburi....tot pt fetele din Bucuresti (nu ca m-as duce val-vartej la dantzuit, da' cine poate sti cand ma pocneste? |
Prin luna a 7-a am fost in Silver Church (la Preoteasa, vorba cintecului) la o petrecere de burlace - cinta un live band, parea destul de ok, dar eu ma simteam out of place cu ditai burtoiu intre tineretu dantuitor si fumator asa ca am plecat acasa la miezu noptii ca cenusareasa. Din ce-mi zic prietenele care n-au copii de pazit acasa, ar fi El Grande Comandante - zona Vasile Lascar piata Gemeni, foarte mare, aerisit, muzica buna, media de virsta peste 20
Ai PM
cristina_boc spune:
Salutare,
Ce harnice ati fost in acest weekend. Eu acum am reusit sa recuperez. Eu foarte greu reusesc sa intru in we. Nu prea am timp.
Vad ca ati facut listuta pentru slabit. Tare m-as inscrie si eu, dar niciodata nu am fost in stare sa fac o cura si m-as face de ras. Reuseam sa dau din kg doar la aerobic (dar nu reusesc sa renunt la dulciuri).
Ma inscriu si eu poate asa voi fi mai ambitioasa. Inaltime 1,58, greutate 74 kg(asta era la Craciun, poate o sa reusesc sa ma cantaresc), Target 60. (Inainte de sarcina aveam 64 kg., deci nu radeti de targetul meu). Intotdeauna am fost mai rotunjoara.![]()
Vorbeati de realaptat. Tare mi-as dori sa reusesc sa alaptez din nou. Ati reusit careva? Eu nu l-am mai pus la san de vreo trei saptamani (dar mulgeam pt fiecare masa). Vineri am zis hai sa incerc; Spre uimirea mea a supt de la san. Acum il pun, ziua, dar dupa vreo 5 min incepe sa urle cu sanul in gura, desi lapte curge. Il ajut si eu strangand de san. Si cu si fara mameloane de silicon face la fel. Asa ca trebuie sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul. Lapte inca mai am (desi dr mea a spus ca nu o sa am mult timp lapte din cauza constitutiei sanului
).
Dupa 15-20 minute la sani, mai sugand mai urland, mai vrea inca 60 ml. Sunt sigura ca laptic trage ca scot sanul si are gurita plina de lapte.
Noaptea mulg cate 80-100 ml. Lui ii ajunge pt o masa. Mi-am facut program, si ma mulg dupa ce ii dau lui sa manance. Azi i-am dat sa pape vreo 470 ml din care doar 110 LP. Si a stat si la san.
Mi-am zis si eu of-ul. Scuze de placinta.
S-a trezit piticul. Urland bineinteles.
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
lili_a spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele am intrebat mamicile de ghiocei si va intreb si pe voi: Se apropie botezul si eu nu stiu ce-mi trebuie ![]() ![]() Cum imbrac fata????? E musai sa-i iau rochita de saten???? mie nu-mi plac alea+ ca imi par subtiri rau ![]() ![]() Ce altceva trebuie sa cumpar??? trebuie sa iau ceva pt la biserica??? pt baita de a 2-a zi????....Cum se procedeaza?? Trebuie sa pun masa acasa innainte de botez?? Da a 2-a zi?? |
Mie mi-a dat de la biserica o hirtiuta cu ce trebe
Fata poti s-o imbraci in ce vrei tu,traditional e sa fie alb, da nu neaparat satin sau voal. Eu o sa ma uit in magazinele 'normale' dupa ceva frumos, ca nu vreau s-o impopotonez ca pe o papusa din plastic. Ideea e ca daca vrei sa-i pastrezi hainutele si sa i le arati mai tirziu sa fii pregatita sa te intrebe "mami, de ce m-ai imbracat in blugi"

laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Eu inca ma gandesc daca ma bag la lista cu fetele care s-au apucat de slabire, desi vad ca sunteti multe slabutze pe acolo. Pai am 62 de kg si nu vreau sa ma grabesc, ca doar ma pregatesc de bb2. Si apoi la Italica eram la moda la 65 de kg deja. Ramonika Am fugit si eu sa masor taietura si ma vad campioana, 9 cm e si e roz, joasa joasa, aproape ca nici nu se vede. De ce la unii o fi mai lunga, la altii nu? |
Ooo..esti prima mamica care deja se gandeste la bebe 2
..Auzi..da daca vine bebe2 sa fii buna si sa stai cuminte la italica la tati acas, nteles??? ca nu de alta, da nu vreau sa te stiu iar consemnata la patut singurica
Apropo, daca ai discutat cu doctorul tau, dupa cat timp e bine sa ramai insarcinata dupa o cezariana??
Si cat priveste lungimea taieturii, Jos palaria pot sa zic! Artist mare doctoru ala a tau
..mai e cazu sa zic ca a mea e dubla???si ca se vad capetele cusaturii din chiloti???
..off off mai mai..Sper din tot sufletu sa se mai stranga putin, macar sa pot purta si eu costum de baie normal
rechinas in pozici
lili_a spune:
cristina boc eu zic sa-l tot pui la sin pina se re-obisnuieste, incearca mai multe pozitii pina ii place intr-una mai tare. (de ex, la biberon nu poate sa manince culcat, poti incerca sa-l alaptezi culcat si poate ii trezesti interesul
)
krelia spune:
da, pe ala il stiam si eu
....si intr-un timp, cand nu se stricase de tot si asta....mai era muzica buna si in clubA...ca sa nu mai zic de ziua de joi cand era rock night ![]()
da' chiar ca..long time ago....
| citat din mesajul lui lylyana.ion era Oldies pe Mosilor, da' nu stiu daca o mai functiona si ce fel de oameni se mai invart pe acolo ca deh...long time ago..... Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
laviniablaga spune:
DORMIND IN CARUT
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
lili_a spune:
laurairinadr meu zice sa nu ramin
mai devreme de 1 an, deci cel mai devreme sa se nasca la 1 an si 9 luni diferenta
.
Acu, eu asa departe nu m-am gindit ...
Inca mi-e greu sa-mi imaginez ca as mai putea iubi un copil asa tare ca pe fi-mea, plus ca n-am avut o sarcina tocmai usoara si am avut si probleme inainte asa ca nu stiu daca o sa ma mai incumet. In principiu insa sint de parere ca un copil e mai bine sa creasca cu frati. N-ar trebui sa astept prea mult cu hotarirea totusi ca nu mai sint chiar asa tinerica ![]()
simina_kin spune:
...Si noi ne gandim la bb2, da peste 2-3 ani![]()
Lili_a 
.N-am inteles treaba cu lumanarea
...aia nu o cumpara nasii??
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Aoleu Lili_a da ce povestesti tu acolo de pretentiile preotilor ...
..tind sa cred ca botezul si orice alt ceremonial la biserici a devenit o afacere pentru preoti, nicidecum un act de credinta
..Pai mie preotul nu mi-a zis nimic, taxa era de 40ron, au dat nasii mai mult ca deh..a facut slujba frumoasa. A avut grija nasa sa cumpere crisma aia alba, lumanarea, si am cumparat noi prosop cu sapun pentru preot dupa ce scoate fata din apa de botez sa se poata sterge pe maini.
Simina, eu mi-am dus fata imbracata la botez in hainutele mele si anume o salopetica flausata roz mai grosuta ca trebuia sa astepte botezu in biserica asa imbracata (-am dezbracat-o de cosmonaut in timpu slujbei) si pe urma o imbraca nasa sa in hainutele albe, respectiv celebra costumatie cu rochitica saten
pantalonasi bla bla..Dar asta se intampla la sf botezului, o imbraca in rochitica si se termina slujba si plecati acas, deci nu sta cupilu imbracat in rochitica prea mult in biserica, ca o stergeti repede acas.
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
rechinas in pozici

Alexandru (18.11.2009)