Puiuti de Randunici 2008 !! (356)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Mufa nu a reusit niciun cucui major pana acum, si se bubuie de toate cele...sper sa nu-i cobesc.. |
Pai la cat de agil e si cat de devreme a inceput sa se miste, nu-i de mirare, stie sa cada precum o pisica.
Fii-mea era pe masinuta ei, aia de mergi cu ea ca Fred Flintstone (care deja i-a ramas mica, isi taraste picioarele pe jos) si s-a asezat calare invers, s-a aplecat dupa ceva de pe jos si masina s-a rasturnat si a venit in nas cu funtea POC de gresie...Doamne dar cat de greu s-a linistit din plans..
Acu ma duc sa vad pe baietii lui Bubu
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Clodute
Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Nicoleta spune:
M-am prins mai greu...
LA MULTI ANI, Clodute!! Zile senine si fericite langa puii tai!!
Olgutzika spune:
La multi ani, Antonii si Antoni dragi!!!
Sa fiti sanatosi si veseli!
Magazin de modelism
Clodute spune:
Multumesc fetelor pentru urari... Din pacate astea au fost zimbetele mele azi ... ca intotdeauna
cleme spune:
Pai la inceput Lucian a incercat s-o tempereze, apoi s-a laut de ea mai finut si a tot incercat sa devieze subiectul, pana mi-au venit mie nervii si am linistit-o. Oricum, Lucian m-a dezamagit cu altceva, dar asta e alta discutie, si momentan ma gandesc serios ce sa fac in viitor.
Olgutzika spune:
Nico, nu ne mai fierbe!!!!!!!!!
Magazin de modelism
zozela spune:
Niiicoooo,fie-ti mila de mine
Miiihaaaaa si tu ne tii in pom?!
Clodute nu mai jeli fata! Hai,descarca-ti sufletelul aici,sigur gasesti o vorba buna,daca altfel de ajutor nu putem da!
Fug sa ma intind-ma doare capul ingrozitor de tare si-as da la rate incontinuu.Deja ma doare burta-prevad ceva pete,zilele astea..
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
luny spune:
clodute imi pare tare rau..
zoze cele mai nasoale dureri de cap ever le-am avut in sarcina uite un motiv sa nu vreau!
olgule de cand vreau sa te intreb: ce-i cu pijamalele negre de piele? mie-mi suna sexy oricum
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Mai Clodet, ma asteptam la o maslina, un martini pe langa ea si tu plangi???? de ce plangi de ziua ta????? cand ai doi copii frumosi si sanatosi langa tine?? DE CE?
Cleme...imi pare rau [t. situatia voastra....sa inteleg ca nu e pe roze intre voi...iar...sincer, imi pare f. rau cand aud din astea...cred ca nimeni nu merita