Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, da o fi frumos...da' si relax-ul nostru....unde-i??? trezirile tarzii...culcarile tarzii.... . cred ca peste vreo 2 ani o sa priceapa mai multe si ea. momentan cred ca inclinam mai mult sa mergem singurei ((ca niste porumbei )) in antalya si sa mai avem un alt concediu in 3..... inca nu stim, dar in februarie vrem sa rezervam si tre sa ne hotaram.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

asta numai voi puteti hotari... eu ti-am spus doar parerea mea...mie mi-ar fi parut rau sa nu-l duc...sigur, daca vreti 2 concedii, atunci se paote si asa...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 16+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, iasmi doarme de cateva luni in pat de o persoana 90X190 facut pe comanda cu bara de protectie. in prima seara in care nu am avut partea cu protectia am pus un scaun. a fost ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

andreea, da o fi frumos...da' si relax-ul nostru....unde-i??? trezirile tarzii...culcarile tarzii.... . cred ca peste vreo 2 ani o sa priceapa mai multe si ea. momentan cred ca inclinam mai mult sa mergem singurei ((ca niste porumbei )) in antalya si sa mai avem un alt concediu in 3..... inca nu stim, dar in februarie vrem sa rezervam si tre sa ne hotaram.

asta numai voi puteti hotari... eu ti-am spus doar parerea mea...mie mi-ar fi parut rau sa nu-l duc...sigur, daca vreti 2 concedii, atunci se paote si asa...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

asa am procedat si anul trecut. in concediu in 2 si altele mai scurte in 3...

Mergi la inceput

Citat:

andreea, iasmi doarme de cateva luni in pat de o persoana 90X190 facut pe comanda cu bara de protectie. in prima seara in care nu am avut partea cu protectia am pus un scaun. a fost ok.

si patul lui Eric e de 90 latime, dar mi se pare prea ingust pt el...adica atata se foieste si se invarteste, incat n-ar incapea sa zicem pe latime, daca noaptea se pune cumva asa din greseala, si ar da cu capul de perete....patul Iasminei e lipit de eprete???

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

da andreea, e lipit de perete, dar neavand ce face cu salteaua de la patut am pus-o intre pat si perete si a picat la fix... mie mi se pare suficienta latimea de 90, uneori mai stau si eu in pat cu ea pana se culca.
uite aici o poza: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/?action=view¤t=IMG_7730.jpg

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
asaaa...
bb...eu am luat pana acum 4 kg....5 luni juma'...daca mai mergeti cu alte fam cu copii atunci e foarte fain....daca numai voi sunteti cu copila atunci e mai naspa...daca e vb de 2 concedii si eu as fac unul fara fata!
ancadragoman....sa va ajute DD sa luati cele mai bune decizii!
pussi...se vede ca merge treaba cu mancarea si la voi!la cap dulciuri...felie de lapte de la kinder...o mananca toata...de altfel cam nimic...cate o muscatura de cioco....nu vrea! follosim aven...nu am fost la mol la noi...dar astept cu nerabdare sambata sa plec la viena
la noi "de ce-urile "au inceput de multtt!
ank...ce tari sunt...si alea in lighean...!!!!
da, ellis....noi mancam si compot la felul II...si surpriza cea mare a fost cand, in Austria, ne-a servit snitel cu cartofi si o farfurioara cu gem !...l-am uns pe snitel .......sanatate multa ii dorim Alesiei!
eladea...FELICITARIIIIII!!!!2 baietei!!!excelent!...esti in faza de petreceri?...mai fain!...ce semnatura!a mea doarme cu grilaje inca!si fara perina...de nici un fel...
vasari...faine pozele voastre!si Maria e taaare draguta!ce portocala reusita !sanatateee si voua!
nu mai pot de fata asta a mea sa ma mai concentrez p-aci....
se tot intinde si mi-e frica sa nu stearga mesajul
noapte buna va doresc

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

saluti..azi am venit foarte marcata de la spital.Era pe ATI la judetean un baietel de un anisor si 5 luni nascut cu o malformatie artero venoasa craniana... dezvoltat normal pana acum..si caruia acum 2 zile i sa perforat o vena..si a facut o hemoragie craniana.. Singura lui sansa e o operatie in strainatate sa traiasca ca un om normal.
Inca nu se stie unde va fi sansa lui..la viena ...sau cine stie unde... dar in Ro sansele sunt nule ... e posibil sa ramana paralizat toata viata si medicii nu il baga in operatie.
Mi sa rupt sufletul cand l-am vazut acolo mic ..intr-un pat conectat la aparate ... blondut (asa ca Raul) hraninduse prin sonda nazo gastrica.Am vb foarte mult azi cu mama copilului.Am sa mai vb si maine si dupa ce vor afla clinica unde va fi posibila interventia chirurgicala am sa incerc sa il ajut cumva prin acest site.

Am ramas marcata de puterea acelei mame..de a sta langa el si a nu se panica cand copilul urla ca si-a scos sonda nazo gastrica afara.. Dumnezeu sa il ajute sa se faca mare si sanatos

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

neata

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

"Neata..

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

saluti..azi am venit foarte marcata de la spital.Era pe ATI la judetean un baietel de un anisor si 5 luni nascut cu o malformatie artero venoasa craniana... dezvoltat normal pana acum..si caruia acum 2 zile i sa perforat o vena..si a facut o hemoragie craniana.. Singura lui sansa e o operatie in strainatate sa traiasca ca un om normal.
Inca nu se stie unde va fi sansa lui..la viena ...sau cine stie unde... dar in Ro sansele sunt nule ... e posibil sa ramana paralizat toata viata si medicii nu il baga in operatie.
Mi sa rupt sufletul cand l-am vazut acolo mic ..intr-un pat conectat la aparate ... blondut (asa ca Raul) hraninduse prin sonda nazo gastrica.Am vb foarte mult azi cu mama copilului.Am sa mai vb si maine si dupa ce vor afla clinica unde va fi posibila interventia chirurgicala am sa incerc sa il ajut cumva prin acest site.

Am ramas marcata de puterea acelei mame..de a sta langa el si a nu se panica cand copilul urla ca si-a scos sonda nazo gastrica afara.. Dumnezeu sa il ajute sa se faca mare si sanatos

Poze pitici

Pretendenti pt

off, Anca... povestile de genu asta ma intristeaza cumplit...efectiv ...de parca ar fi vorba de copilul meu... doamne ajuta-i sa fie bine si sa scape cu viata...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput