Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Helau!![]()
Alina, mersi...
e o dulce Maria ta...
Lavi, in Antalya musai sa mergeti cu ea...de ce sa o privati de bucuria de a se balaci la piscina/mare si de tot ce e acolo???? in plus sunt activitati pt copii, loc de jaoca, nu se plicti...
Eric s-a simtit minunat! si noi la fel!
mi-am schimbat semnatura...sa ma umflu si eu in pene...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
BB- poate o data-de doua ori pe sapt nu face pisu noaptea..si atunci cum sa procedez...sa ude patul nu o las...paturici absorbante nu pun ca transpira f tare din cauza lor...altfel, nu stiu; ea oricum face pisu la culcare, dar face sii in somn;
AM VAZUT SI EU POZE FRUMOASE CU MARIA, CAND DESPACHETATI CADOOURILE, CU BRADUTUL...fff frumos!
LAVI - lasa-ma cu somnul, ca acusi inchid biroul si fac nani...aseara iar a tusit Alessia in vreo 3 reprize, cu plans de nervi..asa ca adio somnul meu...
Vasari spune:
Multumim. :) Nu va lasati inselate de aparente, nu avem zilnic activitatile astea, Craciunul a fost o incantare, dar in rest nu mai apucam sa facem mare lucru. :(
Ellis, imi pare rau, cam asa si la noi , treziri multe si maraite. Azi pediatra a zis ca are doar putin rosu in gat... deci ne-am alarmat degeaba.
Am avut o activitate draguta aici:
http://1.bp.blogspot.com/_k1pjbXC0Mvo/S0DDBbFdfDI/AAAAAAAAPt0/rEn6cottlto/s1600-h/Picture+265.jpg
Am desenat pe o foaie mai groasa, chiar carton, casute, copaci, copii, soare, luna, stele... le-am decupat, le-am lipit pe scobitori sau alte betisoare si Maria si-a facut un satuc pe o portocala.
Poate inspira pe cineva, mie mi s-a parut un joc mai creativ.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
am ajuns...ne preag de nani.
asa frumos stateau copilasii la gradi la masute cu scaunele micute, toti cumintei si isi asteptau papica....

andreea, da o fi frumos...da' si relax-ul nostru....unde-i???
trezirile tarzii...culcarile tarzii....
. cred ca peste vreo 2 ani o sa priceapa mai multe si ea. momentan cred ca inclinam mai mult sa mergem singurei ((ca niste porumbei
)) in antalya si sa mai avem un alt concediu in 3..... inca nu stim, dar in februarie vrem sa rezervam si tre sa ne hotaram.
pussi, am intrebat-o azi pe directoare dc mai sunt locuri (ca mai vb pt cineva) si mi-a spus ca nu are nici macar unul. apoi i-am spus ca ti-a spus sa intrebi in februarie si mi-a zis sa incerci in februarie ca poate-poate...![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

bb_yasmi spune:
adela, eu ii pun paturica absorbanta mare (cam jumate din pat) sub cearceaf si nu transpira.
mergem la nani....
happy mom &

ellis spune:
ALINA - bine ca e doar gatutul un pic rosu! stiam joculetul de pe blogul tau - ca il admirasem de mult, eu nu am astfel de idei, eu in portocala infig tepuse cu aperitive
...dar e f interesant!
ellis spune:
LAVI - as incerca si eu cu paturica, dar a mea se intoarce in tot patutul...adica o culc intr-un loc, se treyeste la celalalt capat...
bb_yasmi spune:
neata...![]()
![]()
ohhooo adela, pai iasmina mea la fel face!!!! o data mi-a trecut prin cap ca ar fi somnanbula...
, alta data dormea in fundulet la capatul opus al patului....
happy mom &

eladea2005 spune:
apropo de nani...copilasii vostri dorm in pat de o persoana sau in patut cu protectie(gen grilaje, aparatori) sa nu cada??? ca al meu ar fi mereu pe jos daca l-as culca in patul lui de o persoana...insa trebuie sa ma gandesc si la schimbarea asta...![]()
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Multumim. :) Nu va lasati inselate de aparente, nu avem zilnic activitatile astea, Craciunul a fost o incantare, dar in rest nu mai apucam sa facem mare lucru. :( Ellis, imi pare rau, cam asa si la noi , treziri multe si maraite. Azi pediatra a zis ca are doar putin rosu in gat... deci ne-am alarmat degeaba. Am avut o activitate draguta aici: http://1.bp.blogspot.com/_k1pjbXC0Mvo/S0DDBbFdfDI/AAAAAAAAPt0/rEn6cottlto/s1600-h/Picture+265.jpg Am desenat pe o foaie mai groasa, chiar carton, casute, copaci, copii, soare, luna, stele... le-am decupat, le-am lipit pe scobitori sau alte betisoare si Maria si-a facut un satuc pe o portocala. Poate inspira pe cineva, mie mi s-a parut un joc mai creativ. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Alina, f ingenios si dragutttttt....
sanatate multa va dorim!
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...