Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata !
Lavi, la semnatura e programul tau pe ziua de azi?

La multi ani Aralia, Anca si Cristina !

Ellis, imi pare rau ca ati inceput iar cu raceala... Si Maria cred ca are ceva probleme cu gatul si mai jos, astept sa aflu ce au facut la pediatru.
Le-am vazut pe fetele cantarete si poete , si Maria are cam acelasi repertoriu. Poate saptamana asta reusesc sa pun si eu niste filmulete si poze.
Felicitari Andreea pentru albastru, sarcina usoara in continuare !
La noi au inceput niste dialoguri mai speciale, mi se pare ca vorbeste mult mai constient acum Maria. Si pana acum era la fel, dar simt o schimbare mare.
Ieri cand o tineam in brate si mergeam spre gradinita, i-am spus "mami, e criminal afara" si imediat m-a intrebat: "mami, esti criminala? Ce inseamna criminala?". Of, m-am dezobisnuit sa vorbesc in gand... si credeam ca mi-am cenzurat bine limbajul.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

alina, la mariuca. poze, filmulete cu ea nu ai???
daaa....semnatura..... e ceea ce mi-as dori acum.....

noi am inceput sa cautam oferte pt antalya 2010, am inteles ac peste 2 sapt apar si cele de la cel mai mare tour operator. dar avem o dilema: cu copil sau fara????
am merge fara sa putem profita din plin dde baie, soare, piscina, distractie, relaxare......dar parca totusi 8 zile fara Mina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, cele mai recente poze online (din decembrie) sunt aici: http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu
Din cele noi nu am avut cand sa pun, sper eu saptamana asta. Sigur sunt si filmulete in aparat ! :)
La vacanta inca nu ma gandesc, as vrea macar sa ajung sa-l vizitez pe fratele meu cat se plimba prin lume cu masterul, dar nici asta nu stiu daca voi reusi, avem tot felul de planuri, iar gradinia Mariei atarna destul de greu. Mi-ar place sa reeditez vacanta de anul trecut de la mare...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna dimineata!
ALINA - sanatate si voua; era si cazul ca Maria sa poarte deja dialoguri interesante, ca voi sunteti vorbarete cu state vechi...

intru ieri in casa:
Alessia: buna, mami! ce faci? a sevici?
eu;(dupa ce mi-am revenit..ca mi-a zis prea multe deodata)buna, A, bine, am venit de la serviciu.
A(da sa ne pupam): iubitica, e iece(rece) mami..
daca o intreb ce a facut azi, incepe cu ce a facut rau...adica daca a stricat ceva, daca a scapat pisu pe ea...cred ca nu v-am zis ca nu mai purtam pampers de vreo luna, deocamdata doar noaptea, uneori dimi e uscat, alteori e plin; noaptea nu vrea deloc sa o pun pe oala, tipa, se supara daca o deranjez...

BB - ce frumos o fi sa cauti deja oferte! succes!

Mergi la inceput

am vazut o alina cu par cret.... ceea ce nu mai vazuesm....si o printesa suprba in rochita!!
doamne ce mult imi place ce activitati aveti!!! eu nu am deloc onclinatii artistice....:(...wowwww da' si ce aveti pe perete ala alb.....creatia unei mici artiste!!

Mergi la inceput

adela, da' de ce sa o pui noaptea la olita??? poate invata direct sa nu faca pisi in timpul noptii. la noi asa a fost. nici nu am incercat sa o pun niciodata noaptea la olita. e adevarat ca la inceput o scapat de 2-3 ori noaptea de ea si apoi gata.
eu cand i-am scos pampe i l-am scos definitiv si ziua si noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Neata...
Am vazuto si eu pe micuta picaso
Si visele de la vara ale altei cocoane... stie ea cine e ...nu spun nimic ...
Eu de abea acum am reusit sa il trezesc pe Raul ..Azi adio somn de pranz

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

eu am plecat dupa Mina la gradi....de abia astept sa ajungem acasa...mie un somnnnnnnnnn........

pupici

Mergi la inceput