Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
Lavi, mersi de poza...
sunt de acord ca ar trebui sa le ajunga, dar Eric se misca in toate directiile in pat...nu-l gasesc niciodata in aceeasi pozitie, e ba pe diagonala, ba pe latime...te miri cum ajunge...va trebui sa gasesc o solutie..dar inca nu stiu care e...![]()
Bianca, mersi de urare...
n-am crezut ca voi ajunge sa zic "I'm the proud mother of 2 boys'...dar sa stii ca asa ma simt...
asta zic acum, paote se dovedeste la urmatoarea eco ca s-a inselat medicul...oricum ar fi, tot e bine...![]()
la noi a nins, e frumos, iesim cu saniuta in curand...
va pooop!!!!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
buna dimineata,
ankule Multa sanatate micutului! Daca crezi ca-l putem ajuta sa ne spui!
bb acum sunt mai in ceata...
1. cica scad preturile la gradinitele priva(aici :http://www.gradinitaneghinita.ro/program.html ) cu program pana la 19 e 650 ron si imi face reducere la 2 copilasi si din august baga si tranport!) acum e prea departe, poate daca baga transportul o sa vad.
2. tati nu vrea sa le dau nicaieri pana in aprilie cand se inaclzeste.
asa ca mai studiez!
bia nu ai pus mult deloc! Si spor la 
vasari eu n-am gasit pozele tale... sau n-am stiut unde sa ma uit!
Si noi avem un joc nou: asezam toate animalutele de jucarie in cerc pe covor, noi in mijlocul cercului si le luam pe fiecare in parte si povestim de ele: ce papa, unde traiesc, ce zgomot fac, ce culoare au, care fac ou si care nu, cum se numesc puiutii! Daca la inceput am vb eu acum... spun ele si ne aplaudam reciproc
tare le place!
eu sunt nostalgiga, poate trista: cea mai buna prietena(genul de prietena cu care vb aproape zilnic si care te vezi in fiecare sapt.) , o prietenie de 20 de ani... pleaca definitiv in Franta...
o zi buna va doresc
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
eladea si Tustele dorm in patuturi normale ... cele cu grati erau transformabile, nu am poze din pacate... sunt joase, nu au aparatori, dar sa sti ca nu cad din pat. Eu le-am pus niste perne pe jos ca cada pe ele, dar dupa vreo 3 nopti nu au mai cazut. puturile sunt lipite, asa ca sunt ca cele de dormitor
si binenteles ca dorm in acelasi pat... sau in diverse poziti dar lipite una de alta! Asa ler gasesc dimineata!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Neata
Anco daca crezi ca il putem ajuta cu ceva sa ne spui si vezi ca daca vrei sa bagi cazul la umanitare iti trebuiesc acte doveditoare.
Bianca nu ai luat mult deloc
Si noi vrem sa ii luam un pat normal dar inca cercetam piata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi eladea si Tustele dorm in patuturi normale ... cele cu grati erau transformabile, nu am poze din pacate... sunt joase, nu au aparatori, dar sa sti ca nu cad din pat. Eu le-am pus niste perne pe jos ca cada pe ele, dar dupa vreo 3 nopti nu au mai cazut. puturile sunt lipite, asa ca sunt ca cele de dormitor PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
mersi pussi...si noi tot patut transformabil avem, dar il folosim doar pt jaoca...ca nu doarme in el...sigur, e obisnuit sa doarma in patul nostru mare...insa cred ca atunci cand va veni asta micu, o sa dorm eu in patul acela transformabil, in dormitorul lui Eric, care acum e doar loc de jaoca, iar Eric cu tati in celalat dormitor...o vreme...apoi vedem...paote ii mut impreuna cand asta mic va fi mai marisor...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pussi spune:
mi-a placut asa mult ... scuze pt. cine l-a mai citit!
Un copil, la gradinita,
> incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu
> se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul
> si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa
> intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte,
> educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe
> frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand
> copilul i-a zis:
> #8722; Doamna, dar sunt puse invels…
> Intr-adevar, erau puse gresit… Nu a fost cu nimic
> mai usor sa ii scoata
> cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa
> isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au
> fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte,
> dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci
> baietelul a zis:
> #8722; Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!!
> In loc sa tipe la el “De ce nu mi-ai spus?”,
> educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a
> chinuit sã il descalte. Cand
> s-a terminat chinul descaltatului, baietelul
> i-a spus:
> #8722; Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa
> le incalt pe astea azi. Acum ea nu mai stia ce sa
> faca… Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa
> stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou
> cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat,
> inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a
> intrebat:
> #8722; Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le
> pun in maini ca sa poti pleca afara!
> #8722; Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le
> pield…
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
Ola!
sunt extrem de ocaupata, dar
ANK - este dureros ce poti vedea in spitale, cu atat mai greu cand e vb de copii, tu trebuie sa ai putere i n meseria ta!
PUSSI - super tare jocul, mi-ai dat o idee...si noi facem ceva in genul asta, dar nu atat de organizat...deci, in seara asta am activitate...nu ca in alte seri nu am...
va pup, poate mai revin la noapte!
Ank83 spune:
Pussi am ras cu lacrimi 
cat despre copilas ,mamica zicea ca vor incerca sa rezolve neurochirurgii din judetean sa fie facuta interventia chirurgicala prin casa de asigurari.Sper sa se reuseasca
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
ellis spune:
PUSSI - ce ai relatat tu SIGUR nu se intampla in gradinitele noastre...ca si-o lua copilul...de numa"...pt interesati cititi la forumul dedicat gradinitelor si bonelor , ca sa va speriati..putin spus!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi mi-a placut asa mult ... scuze pt. cine l-a mai citit! ![]() Un copil, la gradinita, > incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu > se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul > si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa > intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, > educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe > frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand > copilul i-a zis: > #8722; Doamna, dar sunt puse invels#8230; > Intr-adevar, erau puse gresit#8230; Nu a fost cu nimic > mai usor sa ii scoata > cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa > isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au > fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, > dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci > baietelul a zis: > #8722; Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!! > In loc sa tipe la el #8220;De ce nu mi-ai spus?#8221;, > educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a > chinuit sã il descalte. Cand > s-a terminat chinul descaltatului, baietelul > i-a spus: > #8722; Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa > le incalt pe astea azi. Acum ea nu mai stia ce sa > faca#8230; Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa > stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou > cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, > inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a > intrebat: > #8722; Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le > pun in maini ca sa poti pleca afara! > #8722; Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le > pield#8230; PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
bestial!!!!!!!!!!!!!!!!!

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee