Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
pussi, pe mine nu ma intereseaza gradi asa departe....cat despre transport... prefer sa o duc/aduc eu sau tati/buni.
andreea, crezi ca iasmi e mai "calma" la dormit??? 
ohoooo
oare cand vine caldura???? ![]()
![]()
![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ellis spune:
PUSSI - a avut succes joculetul vostru, nu am mai gasit eu toate animalutele, ca le pitise pitica, dar ne-am descurcat...am stat o juma de ora si am povestit, plus ca s-a distrat![]()
Roxxy80 spune:
Salutare!
Am auzit ca a intrebat BB de mine
.
Noi suntem bine acum. Au fost putin bolnaviori amandoi dar acum suntem bine. Din pacate nu mai am timp nici sa respir. Desi amandoi sunt destul de cumintei eu am tot timpul ceva de facut si nu mai apuc sa intru mai deloc pe net. De dimineata si pana seara parca sunt bagata in priza.
Sunt f f fericita cand ma uit la ei. Maria creste pe zi ce trece, e o mica zgatie. Se rostogoleste non-stop, rade mereu (mai ales cand il vede sau aude pe Matei), doarme din c ein ce mai putin ziua
. Sambata am avut botezul si a iesit destul de frumoasa petrecerea. De data asta l-am facut la Pitesti la socri. Eu doar am ales localul si rest nu m-am ocupat de nimic (nici macar nu as fi avut timp).
Matei evolueaza si el cu vorbirea (oricum e mult mai in urma fata de unii bulgarasi de pe aici). O iubeste f mult pe Maria (o pupa non-stop pana o enerveaza
).
In rest nu prea am ce sa povestesc
. Mi-e dor de voi, de discutiile de pe forum. Poate dupa ce incepe si Maria sa mearga
voi avea si eu timp de forum.
Ank83 spune:
Roxiii vrem poze cu piticii.. si sa vedem cum mai e si Maria 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
pussi spune:
Am pus o parte din pozele de la sarbatori aici: http://community.webshots.com/album/576419218fdjyoo
ellis ma bucur ca v-a placut jocul!
Eni si-a trantit azi usa peste deget
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
roxxy,
sa iti traiasca micuta crestina si printisorul!!
si eu vreau pozeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
pussi super pozele!! sunt superbe gemenasele!!
tot mai diferinte sunt la infatisare !
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi Am pus o parte din pozele de la sarbatori aici: http://community.webshots.com/album/576419218fdjyoo ellis ma bucur ca v-a placut jocul! Eni si-a trantit azi usa peste deget ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
adorabile...elegante si cochete...
doar sunt fete...imi pare rau de degetel, pup sa treaca...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Salutare! Am auzit ca a intrebat BB de mine .Noi suntem bine acum. Au fost putin bolnaviori amandoi dar acum suntem bine. Din pacate nu mai am timp nici sa respir. Desi amandoi sunt destul de cumintei eu am tot timpul ceva de facut si nu mai apuc sa intru mai deloc pe net. De dimineata si pana seara parca sunt bagata in priza. Sunt f f fericita cand ma uit la ei. Maria creste pe zi ce trece, e o mica zgatie. Se rostogoleste non-stop, rade mereu (mai ales cand il vede sau aude pe Matei), doarme din c ein ce mai putin ziua . Sambata am avut botezul si a iesit destul de frumoasa petrecerea. De data asta l-am facut la Pitesti la socri. Eu doar am ales localul si rest nu m-am ocupat de nimic (nici macar nu as fi avut timp). Matei evolueaza si el cu vorbirea (oricum e mult mai in urma fata de unii bulgarasi de pe aici). O iubeste f mult pe Maria (o pupa non-stop pana o enerveaza In rest nu prea am ce sa povestesc Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
roxyyyyyy, ma bucur ca sunteti bine...ca mai auzim de voi...

de-asta mi-e si mie groaza, ca dupa ce vine al 2-lea s-a dus forumul pt mine...sau cel putin nu va mai fi ca acum...

asteptam pzoe...sa va vedem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
In albumul Craciun 2009 in patru am pus si poze de la botez. Sper sa va placa puii mei dragi:
http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/Craciun2009InPatru?feat=directlink