Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 In albumul Craciun 2009 in patru am pus si poze de la botez. Sper sa va placa puii mei dragi: http://picasaweb.google.ro/roxanavelcea/Craciun2009InPatru?feat=directlink Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
adorabili...elegantissima domnisorica...frumusica...
si cavalerul barbatelul...ce frumaose sunt pozele in doi..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
16+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
PUSSI - sunt asa frumoase in pardesiele mov..nu ca as avea eu vreo preferinta
, sunt cochete si finutze! ..si sunt geloasa ca stau asa frumnos la poze!
ROXXY - de Maria ce sa zic, m-a topit cu sarafanul ei rosu! si Matei e scump, se vede cat o iubeste, cum o priveste cand sunt amandoi in pat.
pussi spune:
roxxi sa va traiasca proaspata crestinata! ai copilasi ff frumosi si se vede clar cat isi iubeste Matei suriaoara!
bb, eladea, ellis multumim de laude!

noi ne descurcam greu cu degetul accidentat al Elenei...diseara la baita cred ca am sa-i pun o punga pe manuta sa nu ajunga la rana apa cu sapun.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
g24hit spune:
hello
Pussi am vazut si eu pozele cu mamarutzele tale.frumoase foc si parca tot mai diferite.
Roxxy ai doi copilasi minunati!
Roxxy80 spune:
Buna!
Fetelor, va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase la adresa pozelor cu puii mei
.
Pussi, ai 2 fetite f f frumoase. Ce frumos e ca au aceeasi varsta si se joaca impreuna. Si incep sa difere una de cealalalta la fizic. Sunt scumpe foc.
popbianca spune:
buna ziua!
care mai e treaba p-aci?...eu sunt la servici...incet incet imi intru in atributii ...dupa pauza cea luuunga!si parca nu e chiar asa rau la servici...![]()
Ana mea e indragostita de finger paint si plastelina...toata ziua stam si ne jucam...afara nu vrea sa mearga ce e "fiiig"..o duc pana la coltul strazii si tre sa ne intoarcem in casa! si imi tot zice sa o duc la spatiile de joaca....problema e ca ma cheama cu ea si eu ,in unele locuri chiar nu mai am loc...
roxxy...FELICITARI PT. CRESTINARE!2 puiuti aaaadorabili!si tu arati ff bine...![]()
pussi...aveti o gramada de poze....toate una si una!sa-ti traiasca frumoasele!..da, nu am pus pe mine kg. fff multe dar inca nu e tarziu!...foarte fain joc le-ai conceput fetelor...si vad ca si ellis il apreciaza!
plec sa-mi vad de lucrul meu...
dimineata devreme plecam la viena....
asa ca nu-mi ramane decat sa va urez de pe acum un we extraordinar!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
eladea2005 spune:
Neata la amiaz...![]()
ce faceti dragelor??? nici un semn de ieri??? am venit sa salvez pagina noastra, sa o aduc pe pagina 1...![]()
Bianca, cu intarziere, distractie faina si drum bun...da ce faceti voi la Viena??? si eu vreaaaauuu!!!![]()
am o intrebare: siti vreo metoda (rezonabila ca si comision) de trimis bani in strainatate??? mersic!
va pup! un weekend fain!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
17+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
buna!
scriu repede pt a va povesti o faza dintr-un hipermarket de ieri...ca sa vedeti nesimtirea si hotia pe fatza:
Umblam prin hipermarket, remarc la raionul de mezeluri o familie(negricioasa un ic, sa-mi fie cu iertare, nu am nimic cu rasa..insa astia le fac renumele)....fetita d e vreo 3 ani, bea cu naduf dintr-o sticla de 500 ml de fanta de struguri...ok...mergem mai departe, nimerim la casa tot dupa ei...fata manca ou de ciocolata...vad in frigider sticla de fanta golita, cu capacul deja se juca Alessia, ca erau aruncate pe acolo...o vad pe cucoana ca isi tot aseza cumparaturile in cos, spre partea de unde se impinge carutul...m-am mirat un pic de ce procedeaza asa ca ar fi trebuit sa le aseze pe banda..in gandul meu..eeee pan le vine randul, le aeaza...mai tarziu ii spun sotului meu sa aseze cumparaturile...el imi zice ca mai au aia din fazta juma de cos sa puna pe banda...ma uit spre ei...intre timp marfa le trecea pe la casa si ei indesau deasupra in carutz...adica nu mai scoteau din el sa puna pe banda
..m-am socat de-a dreptul, sotul imi face semn sa tac...mai venisera vreo 2 prin zona, dintre care unul cred ca de la paza...
...pleaca astia de la casa...sotul ii zice casierului(barbat) "dom'le vreau si eu sa platesc doar juma de cos ca aia din fatza" , ala se face ca nu aude, eu proasta, crezand ca asta nu e implicat...domnule, de ce nu te-ai uitat in cosul lor, era plin de mezeluri, pui, carne si tu nu ai trecut nimic din astea pe casa...el zice...nu e adevarat, erau semipreparate platite...atunci mi-*am dat seama ca erau impreuna...i-am raspuns sa nu ne faca prosti in fatza si sa fure mai cu perdea...n-a zis nimic...cand am plecat m-am oprit la reclamatii si am anuntat sa verifice camera video de la casa + bonul anterior celui al meu...aia ma tot intreba...cum , doamna, nu a strigat casierul dupa paza?...ce sa strige , doamna ..daca erau cu totii...
...va spun ca am stat cu frica pana am plecat sa nu ne urmareasca cineva, sa nu ne faca rau cand ajungem acasa...
...nu mi-am dat nume si nu am stat decat un minut sa fac reclamatia, tot de frica...personalul de la reclamatii si-a dat seama ca eram si cu copil...
...dar mi s-a parut asa de mare magaria...in fatza tuturor, la nici ora 18...a umplut un cos ..si cu proptele daca se putea si au platit 1 milion...iar noi am platit pe nici 1/2 de cos 230...de parca numai somon si fructe de mare luasem...pai noi muncim de nu mai putem si altii fura pana numai pot...pt cine crede ca nu am procedat bine, asa sunt eu...nu suport hotii si mincinosii, mi-a fost intr-adevar teama pt copil...
stiu ca se fura din supermarket..dar credeam si eu ca mai usurel...un parfum, ceva...nu stiu ce, ca nu ma pricep...dar asa, un cos intreg..nu ma asteptam...
MIHA - vezi, tu, cum se fura pe net, e deja soft, fatza de ce am vazut eu ieri![]()
va pup!
Roxxy80 spune:
Ellis, in ce tara de rahat traim. Noi muncim ca prostii de dim pana seara si altii fura ca in codru. Pai asa ajung unii sa aiba vile, masini super scumpe si te miri ce. offf, ce m-am enervat.
pussi spune:
ellis parca traim in jungla... ma intreb ce se va intampla cu casierul.... se vor multumi doar sa-l dea afara? Asta nu rezolva nimic! in cazul in care v-a fi dat afara! Pacat de cei care vor trebui sa platesca ... banuiesc ca dupa inventar va plati cineva... sau Nu? De ce nu au observat ceilalti colegi? Parca e un cerc vicios care nu se mai inchide.... Neimplicarea, dezinteresul si nepasarea acestei societati incurajeaja astfel de activitati!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!

Matei (29.11.2007) si de