Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 13
ellis spune:
ROXXY, PUSSI - asta e tara in care traim...PUSSI - nu au vazut ceilalti casieri pt ca tipul statea cu cosul pe rand, nu iesise dintre case si sa camuflasera destul de bine, el pe-o parte, nevasta-sa in spate, le aseza...de platit platesc toti salariatii la inventar; am vb cu un prieten care este manager de raion in alt hipermarket, stie ca se fura, dar nici el nu se astepta chiar asa...adica mi-a zis ca vanzatorii schimba preturile la produse de carne, mezeluri, patiserie, pt neamurile si prietenii lor...si alte metode...ajungi sa nu te mai miri de nimic; cat de pedepsit, daca se vede ceva pe camera video(adica daca nu stateau in asa fel incat sa nu ii prinda camera...) sigur il vor da afara...daca n-or face si plangere penala...
...mai, mie mi-e jena si daca iau cateva coli de la serviciu...sau umblu cu pixurile lor in geanta...iar astia nu au teama de nimic...
eladea2005 spune:
salutare!
uauuuuu...am citit postarea ta, Adela...incredibil...mi-e rusine ca traiesc in tara asta, pe bune... stiam si eu ca personalul schimba preturile pt prieteni si rude la anumite produse, incat le vand la pret de nimic...dar vad ca nimeni nu face nimic in sensul asta...
te ingrozesti numai cand te uiti al stiri si vezi zilnic hotii, batai, urmariri, focuri de arma...doamne, in ce tara am ajuns sa traim...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
17+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Trezireaaaaaaa!!!!
eu inchid eu deschid...
unde sunteti cu toatele???![]()
inteleg ca e ger afara, dar sper ca voi stati macar la caldurica...![]()
cum v-a trecut weekendul? ce mai fac micii gradinari? voi ati mai eisti afara pe frigul asta cu copiii?
asta micu misca de zor...
se mai intareste burtica cand stau pe scaun la calc...asa ca nu mai stau asa des...![]()
va pup! o zi furmaosa si o saptamana la fel!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
17+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Neata![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
pussi spune:
neata
ancuta ce face Mariuca? Se joaca cu leptopul?
eladeea nu am iesit azi afara, ieri da! dar azi erau -8 la ora 10! Ce emotionant sa ai iar flutura si in burtica
la nume te-ai gandit? si nu mai sta la calc daca se intareste burtica!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Nici nu pune mana pe el![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Nici nu pune mana pe el anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
de ce? il vrea pe cel real?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Nici asta real nu o prea atrage ...crezi ca e bonlava?![]()
Avem si noi cateva poze de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2440231170101626593TKqqQd si 2 filmulete
http://good-times.webshots.com/video/3021044300101626593QwYTHV
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
popbianca spune:
buna dimineataaa!
nu-mi vine sa cred ce pustiu e p-aci!eu am o scuza...am fost plecata...
toata ziua mi-s pe telefoane cu antreprenori....vreau sa obtin oferte solemne de pret..sa stiu si eu daca pot sau nu pot sa m-apuc de casa...ca mai un pic si vine baietelul lu'mamica..sa stim si noi unde amenajam pt. el!
eladea..si eu cu intarziere....am fost sa vedem niste case pe structura de lemn...poate poate reusim si noi ceva!nu am vizitat nimic, nici macar nu am intrat in oras...cu alta ocazie!
ellis....ma ia cu ameteli!ce fazaaaaa!
eladea..vrei sa spui ca dc nu-ti prieste?!![]()
ancadragoman...
acolo, pe jos culci fata!?..eu nu am indraznit sa-i iau Anei tobe!...esti curajoasa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
23+
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Nici asta real nu o prea atrage ...crezi ca e bonlava? Avem si noi cateva poze de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2440231170101626593TKqqQd si 2 filmulete http://good-times.webshots.com/video/3021044300101626593QwYTHV anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
e foarte sanatoasa! depinde de la copil la copil! ff frumoase pozele, mai ales cele cu zapada!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!