Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

am dus si eu una bucata copil la gradi. a trecut-o la grupa mare.... asa ca are colegi si doamne noi....noroc ca e cu bogdi!

bia, iasminei (si mie!!!) ii plac la nebunie rosiile chery....mniam...mniammm ce gustoase sunt! tu cate kg ai luat??

ank, nu-i nimic....asteptam!

totulii mie mi-ai trimis Pm-ul pt adela!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Fetelor am fost vineri la doctor ,se pare ca nu a fost sarcina de data asta si am eliminat din endometru pentru ca in Z8 aveam endometrul de 7.3 .Din cate mi-a spus dr se pare ca acum am un surplus de progesteron ,nici nu stiu cum am ajuns la surplus cand pana la Maria aveam sub minim...oricum daca si luna asta vine menstruatia la fel si elimin din endometru o sa iau cateva luni anticonceptionale iar dupa asta vedem.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca de data asta nu a fost niciun ingeras

Citesc si revin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

anca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Anca uite si de la mine o

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Uitati si pozele noastre de iarna... sunt cam multe...selectati si voi daca va plictisiti ...o sa vedeti o saniuta tare pe acolo

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

ank superrr!!!! ce sanie betonnnn.....
ii s a schimbat culoarea la ochisori ceciliei???

Mergi la inceput

ank ce super e poza asta!!! http://outdoors.webshots.com/photo/2687018810102983850qOAIzX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia,Anca
Anco f tari pozele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

ellis ff frumos canta A. si manca f mult! Multa sanatate!
ancutaD mai bine ca a fost asa! e bine sa treci pe Ac 2-3 luni, regleaza ciclul si endometrul, pune ovarele in repaus si dupa ovulatia va fi mai puternica!
ankule superbe pozele.. si de la sania si de la baita!
Victo cum te simti ? cand mergi la eco?
bia eu branza topita si biscuiti nu le mai dau... cand am vazut ce de EEEEE-uri au! macar cat pot!
bb si noi spunem poezile ca si voi... adica ne trebuie traducere! Ce bine ca sunteti in grupa mare!

la capitolul mancare:
dimineata: 300 ml lapte + 1 lingurita miere sau 300 ml lapte + cereale integrale
pranz: supa/ciorba 1 polonic jumate si felul doi: 2-3 linguri cartofi piure, orez, conopida, legume congelate la greu( sincer ma intreb daca sunt sanatoase) dovlecel si carnita(un piept intreg de pui amnadoua dau doar carne de la tara) sau ou(inca mancam 1 zi ou una carne)
la 17 fructe ... sau 300 ml lapte blenduit cu o banana, sau fructe cu branza de vaca, sau iaurt blenduit cu fructe, salata de mar, telita, morcov cu miere si lamaie. Manca multe fructe, adica 1 kg. clementine amandoua, 3 banane si 2 mere....
seara: paste, orez cu lapte, paine cu unt, cascaval, branza de vacuta sau ce mancam si noi!

am inceput cu intrebarile continuuuuuuu: CE-I ASTA? UNDE-I ? CE FACE ASTA?.... asa ca nu prea mai am glas...

azi le fac pate de soia(am mancat la cineva si ne-a placut la toate trei)... din comert nu le-am dat! si to azi am inceput cu o cura de grau incoltit!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
am sfarait pana acum!!!!!!!! acum iau o pauza sa cetesc!

ce bucurie sa citesc ca imi spuneti ca Alessia papa bine!

VICTO - dar si Stefan mananca bine, cantitativ, cred mai mult decat Alessia, doar ca nu bea laptic;

Alessia a avut aseara un episod de tuse+ secretii, a sfarsit prin a voma de 3 ori in jet, s-a speriat micuta, i-am facut dush, dupa vreo juma de ora a baut 200ml laptic, i-am dat ketof si pana dimineata la 7 nu a mai tusit...dar s-a pus iar serios pe tuse la 7...ii facem iar aerosoli cu adrenalina, ii dau sirop de patlagina, ieri i-am dat si suc de porto cum a zis ANK, pe moment i-a facut bine, oricum bea sucul in fiecare zi...astazi i-am mai luat ciplox si garasone pt nas - am vb cu Dr, plantusin si grituss...sper sa mai termine cu mucii si tusea...

eu fructe si legume proaspete iau bune de la o tanti din piata, intotdeauna are grija sa fie gustoase, portocalele si celelalte citrice sa aiba suc...etc...asa ca eu ii dau si acum ardei, sau rosii si castravete...ii plac f mult si morcovii...

GINA - AI VAZUT CE A ZIS BB, CA I-AI DAT EI PM-UL PT MINE, DECI, LA MINE NU E NIMIC!

LAVI - ce inseamna grupa mare la voi? si de ce a trecut-o acum? succes si sa fiti feriti de imbolnaviri! am inceput sa ii dau si eu sana-sol...astept rezultate minune...nu alta...la cate ii dau pt imunitate(broncho-vaxom - am terminat prima cura de 3 luni, septilin, vitamina c. propolis si osccillococcinum 1/sapt)

ANCA - imi pare rau de ce spui tu, bine ca nu a fost sarcina...insa eu sunt mai exigenta in privinta asta - putin spus...nu as lua anticonceptionale pe presupuneri...ca ar fi surplus de progesteron...as face analize...eu le-am facut pe astea...prolactina si progesteron...dar stiu ca se dau in anumite momente ale lunii...pe de alta parte si o pauza ar fi buna...dar sa fie pauza si din punct de vedere psihic...adica incearca sa nu te mai gandesti - usor de spus...

PUSSI - pai voi chiar mancati bine, a mea nu mananca 1/2 piept la o masa! o pulpita(adica ciocanel/pulpa inferioara)+ 2-3 bucatele mici din ciorbita, cam asa papa...iar de legumele congelata...cred ca sunt sanatoase...oricum nu te mai tot intreba...unde ajungem??? nu le mai dam nimic sa pape, micutii!!!!!!!

ANK-ULE - sunt asa scumpi piticii! mie nu imi pare ca si-a schimbat Ceci culoarea ochilor?!

BIANCA - ma tot chinuiam sa citesc meniul vostru de pranz...insa apoi mi-am dat amintit ca la voi se manamca compotul la felul II, cum mancam noi muraturile, nu?

va pup...m-am intins...

Mergi la inceput