Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela nici eu nu o sa iau fara analize ca stiu ce inseqamna ,o sa merg la endocrinolog sa cad ce spune si o sa fac si niste hormonale.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumim de aprecieri..
Cecilia nu si-a schimbat culoarea ochilor..asa au fost caprui.. care uneori dau spre negru si alteori spre verde
Sania aia e bestiala ...m-am dat si eu cu ea (iei niste curbe betonn cu volanul).. au facut-o niste copii de la sat de la soacra-mea ... Chiar am vazut ce inventivi pot fi daca nu au conditii.Sunt niste copii proveniti dintr-o famile de vreo 9 frati

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mi-am sunat pediatra sa ne dea si noua ceva de cresterea imunitatii... si am primit IMUNOREZISTAN.... ati auzit de el? Eu am mai incercat si cu babisme: adica paine prajita si frecata cu usturoi(nu mult) si ou fiert cu putin hrean ... le place la amandoua!

ellis vreau nu vreau faptul ca intru in contact aproape zilnic cu o femeie preocupata de mancarea sanatoasa isi spune cuvantul( v-am zis ca de Craciun astept o familie acre manca doar sanatos). Sotul meu zice ca nu mai am mult si ajung ca si ea.... dar noi mancam zilnic carne

ce am uitat mai primesc Tustele si dulciuri...acadea, ou de cioco, 1 suc teddy mic impartit la jumate! incerc cate unul/ sapt din toate astea.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

mi-am sunat pediatra sa ne dea si noua ceva de cresterea imunitatii... si am primit IMUNOREZISTAN.... ati auzit de el? Eu am mai incercat si cu babisme: adica paine prajita si frecata cu usturoi(nu mult) si ou fiert cu putin hrean ... le place la amandoua!

ellis vreau nu vreau faptul ca intru in contact aproape zilnic cu o femeie preocupata de mancarea sanatoasa isi spune cuvantul( v-am zis ca de Craciun astept o familie acre manca doar sanatos). Sotul meu zice ca nu mai am mult si ajung ca si ea.... dar noi mancam zilnic carne

ce am uitat mai primesc Tustele si dulciuri...acadea, ou de cioco, 1 suc teddy mic impartit la jumate! incerc cate unul/ sapt din toate astea.

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

astea intra tot in categoria mancarurilor sanatoase?!

nu stiu de imunirezistan, fiecare dr recomanda ce crede si el ca merge mai bine, cunoscand si istoricul copilului;

mai, si eu sunt undeva la mijloc cu mancarea...mai mult spre mancare sanatoasa, adica exclud prajeli, rantasuri, nu iau legume/fructe turcia...sau evit pe cat posibil...adica fiecare cu pasarelile lui...nici in extreme nu e bine...

la noi nu se mai opreste ninsoarea..iar fac 2 ore pana acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

revin cu vesti noi...TT-ul a iesit ok, adica risc mic la toate ...rasuflu usurata...

si...surpriza maaaaaaaaaaaaaaaaare...va fi ....asa ziceam medicul...acu pana la proba contrarie il cred...

sunt f linistita, relaxata, rasuflu usurata...e un 'deja vu' pt mine...in plus, scapam ieftin financiar vorbind...

sunt obo, am fost in weekend la o zi de nastere, un botez....frumos, papa, beutura...de toate...

va tzuc!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare dragelor!

revin cu vesti noi...TT-ul a iesit ok, adica risc mic la toate ...rasuflu usurata...

si...surpriza maaaaaaaaaaaaaaaaare...va fi ....asa ziceam medicul...acu pana la proba contrarie il cred...

sunt f linistita, relaxata, rasuflu usurata...e un 'deja vu' pt mine...in plus, scapam ieftin financiar vorbind...

sunt obo, am fost in weekend la o zi de nastere, un botez....frumos, papa, beutura...de toate...

va tzuc!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

ma bucur ca sunteti bine, ca TT e ok!

acum, financiar vorbind..io zic sa pui mana sa stangi bani de case, masini daca ai doi baieti, ca fetele...stii cum e..mai pleaca dupa soti...dar barbatii tre sa fie realizati, bazati...ca sa avem dupa ce ne da fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea ma bucur ca sunteti bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

. ...da asa zice si al meu sot ca fiica-sa nici nu are voie sa se uite la BMW ..numai de la Porche in sus
Uita ca are si el un baiat...sa il vad eu ce masina ii da pe mana sa ii aduca acasa o fotomodeala

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Andreea ...ma bucur ca e totul bine... tot asa pana la sapt 40 maxim

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eladeea felicitari pt. baietel! ma bucur ca TT a iesit bine! in schimb eu zic ca faci economi, adica ce ramane de la Eric ii dai celui mic... plus ca u aceleasi preocupari! E minunat sa ai 2 copii!

ellis da, toate sunt sanatoase

ank, bb ati fost in mall sa vedeti ce reduceri sunt? nu am fost.. am zis ca astept februarie!

si, de o sapt. Ana are o pojghita subtire pe scalp, ceva gen matreata care nu se rupe... folosesc samponul de la Boots, azi am cumparat altceva(ce mi-a indicat farmacista)... ca ma Mustela nu vreau sa ma intorc. Voi ce sampoane folositi?

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput