Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
neata ![]()
pai adela, alessia ta papa fff bine!! 
totulii, bine ai revenit!
ank, pai ai fetita mare!! sa stii ca am vazut jucarii marca Q.....(nu mai stiu cum
) si in metro sau selgros.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

bb_yasmi spune:
aa...mi-am adus aminte: ank ai promis poze de la sarbatori, cu multaaa zapada!!!
n-am uitat...![]()
de irinush mai stie cineva ceva???? pe mess nu a mai aparut, la mesaj nu mi-a raspuns...oare or fi bine???
sa fac o noua "strigare"???? ![]()
![]()
revin: am orezul pe foc..
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

Ank83 spune:
Asa e am fata mareee 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
totulii spune:
bb, merci de primire
adela, inca ii mai dau branzica pt ca nu accepta deloc laptele normal, il papa doar pe cel praf si acela ingrosat cu cereale. am incercat toate variantele, cu pai, cu paste, cu gris, cu stelute, cu animale si nimic, cum ii simte gustul il refuza plus ca nu-i palce lichid sa-l bea cu sticla sau canita.pentru ca nu-l vrea tot incerc sa nu-i lipseasca lactatele.
el la 8 papa 180ml de lapte si alternativ ceai cu jambon si cascaval amestecat in ceai ca un terci, asa le vrea altfel nu le accepta. nu vrea ou, nici alt cascaval decat un singut tip. apoi nu mai papa nimic pana la 1130, la pranz un polonic de ciorba sau supa sau un fel doi si seara un iaurt cu avocado si miere sau cu biscuiti si seara lapte 210ml plus ce mai papam si noi, ii plac teribil maslinele si branzica kidiboo.
intre mese mai papa, mai ales seara cand vin eu cate un fruct sau un biscuit.
Eu gasesc ca alimentatia lui nu e foarte variata, daor ca am grija sa fie mereu alternate tipurile de carnuri din mancare.Ii gateste mama ca eu dupa o zi de munca nu mai pot nici pe picioare sa stau, iar ea nu prea e inventiva, dar nu-i pot nimic reprosa caci si asa ma ajuta enorm, incerc sa suplinesc cu varietatea in week, cand sunt acasa.
Sincer cand te-am auzi ca ajungi pe la 17 si mai si gatesti te-am invidiat si jos palaria.
Mi-as dori si eu sa pot dar nu reusesc.
Ai primit PM de la mine?
Bianca te felicit ca poti sa te descurci cu un copil si un altul in burtica, eu nici de unul nu reusec prea bine sa ma ocup, ma mustra rau constiinta, dar trebuie sa muncesc in plus ca sa putem supravietui si astfel imi ramane timp putin sa stau cu puiul meu, o sa regret timpul trecut dar n-am alternative.
ellis spune:
LAVI - pai zic si eu ca papa bine, dar se pare ca se depune pe ma-sa
...ca ea, tot la 12 kile sta...
ANK - vezi tu ca Ceci va evolua mai repede ca Raul, dar asta datorita lui...ea oricum incearca sa faca tot ce face el;
GINA - si care ar fi problema ca accepta doar laptele praf??? ultimele studii recomanda lapte praf pana la 3 ani; si daca nu era asa, eu am hotarat ca sa ii dau in continuare laptele nestle, consider ca e mai bun pt ea...si il bea din canita cu pai; si ii dau un praf de cereale cu cacao dimineata si cereale 'good night' seara;
si Alessiei ii plac maslinele, de orice fel...nu prea ii dau, sau ii dau dimineata cu feliute de rosii si cubulete de cascaval, sa pape din toate;
pe la 17 ajung cel mai devreme...si gatesc...ce sa fac...ca altcineva(sotul) nu stie...dar eu oricum sunt obisnuita sa gatesc noaptea, din vremea in care statea acasa cu fata, ca ea nu prea dormea si gateam dupa ce venea taica-su...
de varietate...nu stiu ce sa iti spun...cred ca mare parte din mofturile lor ni se datoreaza...sau mai sunt chestii de genul...copilul nu papa nu stiu ce, ca eu nu mananc...eu ma straduiesc sa manance variat, adica gatesc pui, vita, curcan, peste , ficatei...oarecum in ordinea asta...garnituri de toate legumele, putin piure ca nu ii place...ciorbe, supe, supe crema...seara paste cu almete, sau cu sos de rosii, mamaligutza cu brana, sau fac pizza, sau budinca, cand n-am ce bagam 1-2 iaurturi cu biscuiti...adica, zic eu ca se gaseste...
pm, nu am vazut, acum caut...
iar m-am intins ca o placinta...
pe 6 februarie avem o nunata la Constanta, e simpla, la o cantina in oras(stie cineva cantina din spatele spitalului militar?), ieri mi-am luat o rochie - simpla, neagra , finutza, cu un sacou..., dar care nu mi-ar veni bine decat daca mai dau macar 5 kile jos, asa ca ma chinui iar cu un regim disociat chinezesc...de n-am aer...pana miercuri mananc numai carne, de miercuri, o saptamana bag numai fructe...sper sa ma tin tare pe pozitii!
ellis spune:
ca ziceam de mofturi, a mea nu mananca avocado si nici mango, doar gusta...ii place ananasul, insa...si eu am aceleasi preferinte![]()
GINA, NU AM PM DE LA TINE! MAI INCEARCA..POATE NU MI-AI SCRIS BINE NICK-UL...
ellis spune:
LA Z SUNT REDUCERI NEAFISATE DE 50%, CINE ARE BANI, E TIMPUL!
ieri am intrat sa ii mai iau Alessiei 2 body, de 15, respectiv 17-18 ron, ei bine, la casa, am platip pe amandoua 16 ron!!!!!!!!!!
Ank83 spune:
BB sa stii ca am uitat de poze
.
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Victo spune:
ellis, chiar ca mananca bine fatuca ta..mai mult decat al meu.
totulii... pranzul ma gandesc ca e cam putin. ciorbita umple repede burtica..dar legume..carnita..un pic de paine..
meniul nostru de azi- ora 7,30 trezirea ( a uitat ca e duminica)
dim la 8- o canita de ceai (ca e in prag de raceala), 2 felii de paine cu unt-una cu miere, una cu gem. la 11 un pahar de 200 ml suc de portocale ( sau alt fruct, ca atare, spre ex, un mar), ora 13 pranzul- un castronel de supa cu fidea, felul 2 legume asortate cu carnita de pui (azi nu i-am dat f multa, pt ca si la meniul de seara a avut carne), desert-ceva tarta cu fructe.(obicei dobandit la gradi- "surpriza" )
a dormit f bine, de la 2,15 la 5, 30 (de regula doarme maxim 2 ore), la 18 un iaurt mic (150 ml), ca n-a avut chef ( cd are, mananca unul mare, de 200 ml).ora 20 broccoli cu peste, vreo 4-5 biscuiti, jumatate canita de ceai.
ora 21,45 nani (este o exceptie a exceptiilor, de regula la ora 21, 21,15 e in pat)
astazi nu a avut lactate prea multe in meniu din cate vad..asa s-a intamplat. de regula dimineata e cu lapte, si masa de la 20 mai are branza.
creste creste si burtica mea..se vede deja, kilele si ele..:):)
Paula
14+ si Stefan (30 oct. 2007)
popbianca spune:
ellis....mananca bine fiica-ta....ia nu te mai plange!
victo..vad ca si la voi merge treaba!apropo ...cate kg ai pus pana acum?
totulli...multumesc...trebuie sa recunosc si ajutorul parintilor...poate daca am fi fost singuri cu Ana nu m-as fi gandit la bb2 asa curand ...cine stie ...pana una alta sunt recunoscatoare lui DD ca am parinti iubitori care sunt alaturi de noi (si la propiu si la figurat)
nici voi nu stati rau de loc la cap. mancare! nici la noi nu e prea variat... la noi nu se mananca brocoli sau mai stiu eu ce vinete fripte , paste cu sosuri italiene(astea de la borcan daca chiar vreau sa mananc)
lapte se bea cand si cum...lapte praf aptamil 2 junior,lapte de vaca din comert sau de casa...
daca e ceai e babycalm....
dimineata paine cu unt, crema de unt, miere, gem,omleta,pasta de peste, zacusca,salata de vinete, pateu mai putin,fittness cu lapte,banana cu smantana+ branza, cremvursti, iaurt/fagaras cu paine si mezeluri,pasta de branza
fructe :clementine(cand are chef sa si le curete sunt fff buneee daca ii curatam noi nu mananca, kiwi, banana si strugurele pe loc fruntas,mar,para
pranz:incepem intotdeauna cu felul II...cartofi/orez cu carne si sos/ compot(carne: de pui,porc, vita, vanat,sosuri :de rosii, de mere,usturoi gutui, visine, compot:de piersici, prune, gutui, cirese)apoi urmeaza supica sau ciorbita....dar daca de ex am ciorba cu carnita ii servesc o farfurie mai consistenta adaugand si un pic de paine, nu ma mai pun sa-i fac piure
cina:paste/mamaliga cu branza si smantana, mamaliga cu iaurt, iaurt cu paine si sunca ,gris/orez cu lapte peste care presaram cacao
eu nu i-am mai cumparat rosii sau ardei ..astept sezonul...mi se par cam, insipide...maslinele nu-i plac, cascaval nu,branza topita nu,biscuiti nu,piscoturi nu...ce sa mai zic...nu prea ii dau sucuri de fructe stoarse...asta-vara da,
ca se servea prin oras...dar acas nu face nimeni....cam atat imi vine acum...(la ora asta
)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+