Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 2
ellis spune:
vezipe bebelusul-tau// Produse Quercetti // pg 6, al nostru este cel la 49 ron, si l-as mai lua pe primul ca are tot piese mari
bb_yasmi spune:
adela,
, sanasol ii dau cate 2.5 ml de 2 ori pe zi.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi adela, , sanasol ii dau cate 2.5 ml de 2 ori pe zi.happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merci
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
merci Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
cu mare placere!!

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

totulii spune:
O seara buna
fetitele canterete si mari recitatoare, ce frumoase sunt.
Si acum sa va spun si eu programul nostru: se trezeste pe la 8 sau poate sa fie si mai devreme apoi, la 11 30 papam branza cu fructe si sucul de fructe, apoi iese afara pana la 13 30 apoi supa sau ciorba, si somn pana pe la 18 apoi iaurt iesim din nou afara, stam cam o ora si revenim si bagam jaoca pana la 22 si la somn.
Sunt seri cand adoarme singur dar si seri cu circ adica vrea mai nou cu mine in pat ceea ce el inainte nu suporta. credeti ca papa prea mult si prea des?
Noi acum avem probleme cu batutul copiilor. Nu pot invita pe nimeni la noi ca el ii musca si apoi le da cate una peste fata. L-am luat in toate felurile ba ca nu mai vine copilul pe la noi, i-am explicat ca nu e frumos, l-am trimis in camera lui, m-am suparat pe el, i-am dat si lui peste fata ca sa inteleaga ca doare si nimic, nimic, tot repeta, ma sfideaza cumplit.Si mi-e rusine cumplit de cei invitati la noi, ca se uita la noi si parca le citesc gandurile: habar n-are sa isi educe copilul sau nu e ferma, ceea ce nu e cazul
acum mai nou imi face scene cand trebuie sa plec din parc, nu vrea si pace, se pune pe un urlat. ooofff cumplita varsta.
La noi in top e intrebarea ce face? ce face masina, cuptorul, nenea, mami, telefonul, masa,lumanarea?
Ank83 spune:
Jocuri de la quercetii au si cei de la farmaciile helpnet.Intrati la ei pe site si gasiti exact unde au si la ce pret.
BB am vazut ca la noi sunt la helpnet de pe ghe lazar si din Dacia ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Azi am gasito si eu pe cecilica mea dupa somnul de pranz jucanduse pe jos..Nu am auzit galagie si uitasem sa pun babyphone-ul si cand m-am dus sa vad ce face ea se juca cu trenuletele lui raul ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
popbianca spune:
buna dimineataaa!somnoroase pasarele!!

...serviti va rog.....!e doar putin indulcita!
ieri a fost Ana la spatiul de joaca cu tata....aseara la 22,30 si azi dimineata la 6 a cerut masaj....dar mai ales la
...nu stiu daca din cauza efortului depus p-acolo sau , asa, pur si simplu....dar m-a distrat extrem!
bb, pussi...ce bine ca fetele voastre se mai joaca si singure in camere....Ana nu..ea trebuie sa ne aiba in preajma.....pe noi sau pe altcineva sa o intretina....
ellis...multa sanatate micutei!eu ii dau Anei acum 2 pic de 2 ori pe zi de vitam C
s-a trezit Ana....am plecat!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
ellis spune:
buna ziua!
TOTULI - pai va invidiez daca Serban doarme pana la 18 si adoarme iar la 22.
BIANCA - eu ii dau 20 de pic de vitam C /zi, de vreo doua luni...![]()
ellis spune:
GINA - CA INTREBAI SI DE mancare...nu pot zice ca papa mult, ca nu ai spus cantitati; ii mai dai branzica cu fructe? dar mic dejun?
cred ca a mea mananca mai mult, uite ieri:
-dimi -7.30, 240 ml lapte + cereale cu cacao; 09 - aproape 2 oua fierte moi cu painica;
11 - suc de portocale, cam 2-3;
orele 12.30-13 - un polonic mare de supa de pui cu galuste si pilaf cu piept de pui - cam 2 linguri mari;
orele 16+--un laptic cu paiul si o bucatica de banana;
19.00 - mamaliguta cu fagaras;
21.30- lapte cu cereale- tot 240;
uneori dimineata nu papa nimic dupa lapte, pana ia o gustare pe le 10.30..