Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Am fost in weekend la mall la spatiul de joca..si cecilia nu a vrut sa stea decat pe trambulina ..asta dupa ce a descoperito.pe raul nu l-a atras ..dar ea a fost inebunita ..sareau copii in jurul ei..ei ii facea capul ca la cutremur... dar nu puteam sa o iau ca mergea inapoi.cand strigau parintii la copii mai mari sa se opreasca ca poate pateaste ceva "a mica" ..adica chistoaca mea... Cecilia se ridica in picioare nervoasa si dadea din cap la ei sa mai sara .. Asa am tinuto vreo 30 de minute..in care era cand pe burta , cand pe spate... cand sus , cand jos

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank... tare ceci!!! iasmi nu are "treaba" cu trambulina. ea se urca acolo sus....
nu veniti maine dimi la NONI??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput
Mergi la inceput

wooow avem capitol nou!!!??!!!

Mergi la inceput

noi iesim afara ca e asa frumos!! daca se poate spune asa.... macar nu mai e asa ger si a iesit soarele!! cica de joi se incalzeste!! doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank... tare ceci!!! iasmi nu are "treaba" cu trambulina. ea se urca acolo sus....
nu veniti maine dimi la NONI??

... si ea e a urcat primele 2 scari... dar am intorso din drum....
Mai dar are atat energie fata asta... a inceput sa isi impinga cutia de detergent si se urca pe ea si se baga in vana .. Sunt atat de diferiti copii astia ai mei..
Nu stiu daca ajungem la noni...ca sotul meu e plecat de acasa ..sper sa se intoarca azi,ca a murit strabunica lui...cea mai longeviva femeie a familiei .Si sa vad daca nu are alt program pentru noi

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb...si mie imi plac si alte nume de baieti dar ba nu se potrivesc cu numele de familie, ba nimeni nu le vrea ..dar la dimitri nu renunt nici in ruptul capului...poate o sa ajungem la 3 prenume!
ank...ce scumpa tre sa fi fost Ceci! treaba cu trambulina e foarte interesanta si pt. Ana...dar ea, daca vin copii sa sara, se da la o parte....e precauta!Ana nu are treaba in vana...ea la bucatarie trebaluieste...are un scaunel care-l muta in funtie de interes...la chiuveta,la cosul cu paine, la microunde

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule te descurci singura cu ei cu masina? Mie faza asta mi se pare cea mai grea si cea mai periculoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Am fost in weekend la mall la spatiul de joca..si cecilia nu a vrut sa stea decat pe trambulina ..asta dupa ce a descoperito.pe raul nu l-a atras ..dar ea a fost inebunita ..sareau copii in jurul ei..ei ii facea capul ca la cutremur... dar nu puteam sa o iau ca mergea inapoi.cand strigau parintii la copii mai mari sa se opreasca ca poate pateaste ceva "a mica" ..adica chistoaca mea... Cecilia se ridica in picioare nervoasa si dadea din cap la ei sa mai sara .. Asa am tinuto vreo 30 de minute..in care era cand pe burta , cand pe spate... cand sus , cand jos

Poze pitici

Pretendenti pt

super tare...ii plac sporturile extreme...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB- ai observat modificarea culorii in jurul ochilor acum? e mai obosita? a mea are cearcanele usor vinetii, dar are pilelea mai subtire din nastere ca seamana cu mine, nu-i bai...insa se coloreaza mai intens cand e obosita sau bolnavioara;aha..vad ca intre timp s-a rezolvat...eu zic ca e bine ca ati facut analize, ai vazut ca eu militez pt asta...nu dau vitamine, Ca, Fe fara analize...e mai bine asa;

BIANCA - frumoase nume! ramai pe pozitii!

ANK - frumos se completeaza ai tai pici!

Mergi la inceput