Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am si eu o intrebare: iasmina mea e tare rosie-vinetie in jurul ochilor....ati mai vazut asa ceva???

mai un pic si mergem la dr dar parca incep sa ma ingrijorez....:(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

lavi, si eric are asa ceva...cred ca sunt cearcane...si eu tot zic ca-l duc la medic da uite ca inca n-am ajuns... pot fi paraziti intestinali sau doar mostenire ereditara...sau...alte cauze...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca.. cred ca daca nu as avea scoala.. in momentele astea as fi terminata psihic sa stau acasa sa fac mancare curat si doar cu bebebii ... Eu nu sunt facuta sa fiu casnica... ma simt mai obosita acasa daca nu am activitate decat daca as merge la lucru. Si sincer tot timpul mi-a placut sa invat.. .. imi place sa stiu cat mai multe... Cam e un defect lucrul asta ... dar nahh... sunt si eu neinteleasa

Apropo de dezvoltarea copiilor.Raul nu vrea sa manance singur cu furculita sau lingura ... in schimb a inceput sa manance Cecilia singura... ..Acum sper sa se ia si el dupa ea.. Si mai o faza Raul spune din cuvintele lungi adica de la 3 silabe in sus ultimele silabe,... si Cecilia a inceput sa vorbeasca si zice doar prima silaba a cuvantului ..deci se completeaza

Am vazut ca vorbeati de imbracat/dezbracat... la mine amandoi se dezbraca(in afara de bluzele cu maneci lungi..unde nu stiu sa scoata mainile ) ..de imbracata incearca amandoi, caciulile le mai nimeresc... Raul mai nimereste si cate un crac..dar la al doilea isi pierde rabdarea ca ii iasa primul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineaaataa!
bb...sa stii ca
Ana facea asa ceva ...cand ma uitam la ea, era ok...apoi cand se intorcea inspre mine era vinetie pe sub ochi...oricum nu am mai obs. de mult chestia asta...am si uitat...
ank...am inteles...oricum, te admir..supermam!
ma duc sa-mi pun si eu un strop de cafeaaaa!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

am fost la dr aseara. nu e nimic, e doar exagerarea mea...:) sunt cearcane, azi nici nu se mai prea vad. oricum azi dimi am fost si am facut primele analize uzuale. i a luat sange din vena, a gasit-o ff usor si nici nu a iesit cu scandal! ufff ce bine!!!

bianca poze cu burtica nu pui???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

ce agitat e baietul meu!nu mai sta locului o clipa...
cred ca de cand a auzit discutiile despre viitoarea lui camera nu mai are stare...
numai ce a plecat un constructor de la mine...cica sa-l sun cam in 10 zile daca vreau sa ma apuc...cuumm sa fac asta asa repede?!
hai ca deja va plictisesc cu problemele mele....
ies... sa mai diger oferta de pret....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Nu ne plictisesti deloc,daca vrei si ai nevoie de sfaturi suntem aici.Da-mi si mie pe mail sa vad planurile casei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

bb bine ca nu are nimic!
eladeea am auzit si eu....ca parazitii intestinali se manifesta prin greata, dureri de cap, balonare si dureri in zona ombilicului, nu ies din kk obligatoriu, cica trebuie facut coproparazitologicul cateva zile la rand... 3 sau asa ceva!
ankule trebuie sa te obisnuiesti cu doua limbi bebelesti nu sunt departe e tine nici eu!
bianca la nume te-ai hotarat?

o zi buna, buna!

Mergi la inceput

ancadragoman..esti tare draguta!..o sa pun fetele astea ale mele sa-mi scaneze plan parter...
bb...inca nu mi-am facut nici o poza propriu-zis cu burtica...dar maine fac 24 saptamani..asa ca, cred, ca e un mom. propice pt. imortalizare!...aaa deci la voi nu e cum era la noi...ceva inopinant in cursul zilei...oricum ..DD ajuta sa fie totul in regula...pt. Yasmi
pussi...cred ca baietul meu se va numi Luca Dimitri...toata lumea e de acord cu Luca..cu Dimitri in schimb..nimeni...dar eu tin cu dintii..si nu las!

Mergi la inceput

vb tampenii...azi am implinit 24 saptamani!....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wowww bia e super combinatia de nume!! sunt printre singurele nume de baiat care imi plac (eu fiind fan nume de fetita ) mie imi place cum suna si luca(s) dimitris. aa si mai imi place eduard si nicolas, iannis si ATAT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata!

ankule trebuie sa te obisnuiesti cu doua limbi bebelesti nu sunt departe e tine nici eu!

suntem poliglote

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput