Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
da ellis, am vazut ca tu esti pro ana;lize! mie imi era groaza...dar a fost asa simplu...i-au gasit vena imediat si a fost repede gata!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
recipientul cu lipsa mare pt analize il poti tine la frigi pana maine dimi???
happy mom &

Victo spune:
hello..da pe noi ne mai stiti?
bb, Bianca, nu suna rau ce ziceti voi acolo de casute. nici preturile, daca nu aveti deja credite.
si noi am vrea, insa pare imposibil la ora actuala, cand salariul sotului se duce 95% la banca, pt apartamentul si mobilierul luat acum 3 ani. si oricum nu avem terenul..deci visez si io..
nici eu nu am chef de palavragit..nu/s ce-i cu mine.
am fost racita in ultima vreme, nici acum nu-s recuperata 100%, dar am reinceput serviciul.
Stefan e ok cu sanatatea si cu gradi, a avut oleaca de muci si tuse, dar nu grav. Doamne ajuta sa ajungem odata in martie! Poate scapam cu bine de primul an de colectivitate.
rezumand, pana acum, pt noi nu a fost chiar atat de rau, deci nu regret ca merge la cresa, desi o bona ar fi fost si ea buna, mai ales daca mai facea o tara de mancare si mai spala un vas ..da na..asta este.le fac si eu cand pot si am chef.
Paula
17+ si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
BB...daca stii ca nu face dimineata iasmi caca poti sa ii recoltezi scaunul de seara ..si se poate tine la rece sa nu fermenteze... acum ideea e ca in frigider e cam riscant ..poti risca niste infectii alimentare
.Daca ai avea ghiata sa il tii undeva afara... sau nici nu stiu bagata eprubeta inchisa in cateva pungi si in frigi... sa nu patiti alte minuni
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bb_yasmi spune:
ank m-ai speriat mama!!! pai eu lam pus la frigi in eprubeta aia sterila de la farmacie si atat,,,,, e pericol???
victo, nu avem nici un credit. dar nu luam asa multi bani din banca, ci in jur de 20-25.000 euro pe 20 de ani. tu lasa nu te plange la 4 camere!!!!!! 
ai aflat ce se ascunde in burtik???
copiii vostrii dorm cu perina??
happy mom &

bb_yasmi spune:
capitol nou cine face????? eu nu stiu sa fac ..:(
happy mom &

Victo spune:
nu ma plang, nu ma plang..dar stii cum e omu..as vrea si eu o curte, sa amenajez loc de joaca pt copilasi, sa imi plantez floricele in fata casei.un coltisor cu legume chiar :):)
sa imi pun un balansoar..un tei sa miroasa frumos vara..:):)
o terasa sa dea din bucatarie sa pun masa vara in aer liber..ei ei..normal ca vreau si eu casa..:)
n-am mai fost la eco de la 13 sapt. si inca nu stiu cd voi merge. astept cu nerabdare sa simt cum da din picioruse mogaldeata mica, dar nika inca..
perna al meu nu vrea, desi la gradinita are o pernita moale asa. bine, poate ce i-am luat eu e cam marisoara. ar trebui una mai micuta. probbail cd schimbam patul ii vom pune si paturica si pernita.
Paula
17+ si Stefan (30 oct. 2007)
bb_yasmi spune:
ehhee victo eu acum as fi superr multumita cu un ap cu 4 camere in bloc nou....
eu o culc pe iasmi cu perna de cand doarme in pat mare, parca imi e ciudat sa o las fara....
fuggggg si eu la bucatareala ca azi am planuri mari in ale gatelii....![]()
![]()
happy mom &

ancadragoman spune:
Maria are perna de mult![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
bb_yasmi spune:
dar inainte sa "fugggg" ![]()
mai stau nitel sa "strig" cateva fete...
so.....miha, alina, adina, adra, mihuta, cati, ramo, flori, jasmin, vali, roxx, dany2007,iuliana, lala, stefania, petro, geo........si alte fete ce mai faceti????
happy mom &