Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna.
DANY - plastelina normala, e ok; jocuri ...noi avem mai multe..sa potrivim forme geometrice, cele din gama Quercetti care sunt minunate...sunt multe joculete educative, trb sa cauti; iar de povesti...eu nu spun povesti, le citesc, ea isi alege una din carti si eu ii citesc in timp ce se uita pe imagini si le comentam...avem si Croitorasul cel viteaz, si Hansel si Gretel, si Peter Pan...nu mai stiu ca sunt la birou...+poezii;

Bravo ROXXY, uite mai ai si tu timp de cafea; las ca e bine ca oarme Matei...a mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Multumim ca v-ati uitat la pozele noastre
Eu de marti sunt acasa pentru ca Maria afacut enteroviroza ,au aparut bube pe ea ca la pojar si am crezut ca ne-am pricopsit cu el
Si uite acum ce credeti ca face Maria?Se joaca cu o papusica mica pe care si-o baga in san si imi spune"o pun aici la burtica ca sunt mamica ei"
Bun...plastelina folosim si noi dar daia normala ,mancam singure chiar si ciorbita ,ne dezbracam singurele dar de imbracat nici vorba
Va mai citesc azi daca am timp sa mai intru

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ancadragoman...Mariei...saracuta!Ana mea de cand a vazut cum alapteaza fina mea imi tot da mie papusile sa le alaptez !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

eu sunt tare necajita.....trebuie sa-mi refac proiectul de casa...toata lumea a juns la concluzia ca o casa fara etaj e un lux...si ca e mai ieftin cu etaj.......oare ambitia mea merita 15-18 mii euro?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bianca cum adica este un lux?A iesit proiectul cum ai vrut tu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, si Matei se joaca cu plastilina, insa nu e mare fan. Eu nu mi-am facut probleme pt ca el nu baga nimic in gura. In privinta curateniei recunosc ca nu prea m-a interesat daca a facut mizerie. face mizerie, eu fac curat dupa el. Asa e cand sunt mici.
De vreo saptamana noi ne jucam f f mult cu niste omuleti (3 fetite si 2 baieteii, adjunati de la diverse jucarii). Zilnic copiii astia fac cate ceva. Fiecare poarta numele unui copilas din parc. azi de exemplu au facut concurs de masini (care alerga mai rapid). Pe urma fiecare si-a spalat masina si a bagat-o in garaj. Am facut si jocul cu sortatul legumelor de pe site-ul de activitati al Lalei. Este a doua oara cand il facem. Este innebunit sa se joace cu dovleceii, ceapa, cartofii, usturoiul. Ii dau multe castroane si el le tot sorteaza. De asemenea, zilnic mazgalim cu cariocile. Azi am descoperit ca stie deja aproape toate culorile importante: alb, negru, rosu, albastru, verde, maro, gri, roz, galben, portocaliu. Am fost asa mandra de el. I-am cumparat si 2 seturi de carti de joc (unele sunt cu Mickey, Minnie si altele cu Alba ca Zapada si piticii). Le impartim intre noi, le aranjam pe jos. Intr-o alta zi am facut un tunel din cartile Disney de la Adevarul. A fost facinat. S-a jcuat vreo ora cu 2 trenulete pe sub tuneluri.
De citit eu ii citesc f mult: Punguta cu 2 bani, Fata Babei si fata mosneagului, Ratusca cea urata si alte povesti mai putin cunoscute. insa e fan Alba ca Zapada. Cred ca e indragostit de ea. cand o vede se rusineaza tot. De fiecare data cand construieste cu lego imi spune ca-i face un castel lui Alba ca Zapada. Cam atat ca m-am lungit rau de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

noi azi am fost nevoiti sa iesim din casa cu ceva treburi...
altfel nu m-as fi indurat sa ies...

si uite asa ne-am ales cu niste bujorei de toata frumusetea:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/EricLatelySiLaZapada#5431775240745023090

Roxxy, pupam gongutza vesela.. si pe Matei nazdravan.. ce bine ca doarmeeee cat vrea el...al meu se trezeste fara sa vreau eu...

Dany, Eric mai nou isi redescopera tot felul de masinute(are o cutie mar eplina) si le tot ruleaza pe aptul lui...se uita la roti cum se invart...le aranjeaza in sir...are o parcare cu care se mai jaoca...avem plastilina, carti de colorat pe care le mazgaleste, lego-uri da nu e prea inetresat decat pt putin timp, mingi cu care me mai jcuam...dar masinutele sunt pe primul plan..avem si carti din enciclopedia Adevarul si ne uitam la animale, ii povestesc despre ele...la povesti n-are rabdare sa stea...uneori seara mai inventez eu ceva scurt...altfel ne prinde ora 12 si nu daorme...

cam asta e la noi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 17+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

multumesc fetelor pt exemple

pai si Andrei se joaca singur din ce in ce mai mult cu jucariile care le are si are o imaginatie destul de bogata: de mult face cu cartile tuneluri, garaje; sau cu animalutzele gradina zoologica si le face poze le da sa pape; in fiecare zi "citeste/rasfoieste" cel putin 2-3 carticele; inventeaza diverse scenarii cu masini, elicoptere, tractoare ; are 2 castelase care ii plac f mult(unul din ele este al fantomei Casper are f multe usite+tv+scaune+fantome, paturi etc iar altul este cu soldati gen Stapanul inelelor,dragon); are o undita cu care tot prinde pesti cu magnet; isi face blocuri sau catei-rate din cuburile acelea de plastic, sau imita scenarii din desene animate:defileaza ca elefantii din Cartea junglei, sau face curse cu masini ca desenele Roary sau Cars, si ii place din ce in ce mai mult sa danseze pe muzica de la Mtv dar numai daca e cantata de barbati si in special M.J. si Timbaland "Andei danseaza ca bietzii"
La incep. lui Ian am fost la Muzeul militar si i-au placut f mult avioanele elicopterele tunurile soldatii , de atunci povesteste oricarei persone care vine la noi/vecin ce a vazut el acolo Vreau sa il duc si eu la teatrul Tandarica dar am tot amanat pt ca se trezeste tarziu dim...dar sper sa ajungem curand

iar povesti dupa cum spuneam ii zic 4-5 dar deja le cam stie pe de rost si de aceea vroiam idei (si eu dintotdeauna ii povestesc asa, in limba lui si mai ales dupa imagini ca daca as sta sa citesc ce scrie nu ar avea rabdare; iar cateodata imi povesteste el mie); poeziile ii plac mult si se pare ca are o memorie f buna de mititel (cum de altfel au mai multi copii de aici); stie cate o strofa din vreo 5-6 poezii/cantecele.

de jucat se joaca el dar nu stiam ce sa incep sa ii ca jucarii educative/creative asa mai de varsta lui ; deci o sa ii caut si eu plastelina si intradevar ellis am vazut ca au jocuri interesante pt varsta lor cei de la Querceti

de sapt. viitoare mergem sa vizitam si noi 2-3 gradinite de stat: mamicile cu experienta:cam ce conditii/caracteristici sunt mai importante?

hai ca iar m-am intins si eu la vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ola!

DANY - ref la gradi, citeste si la subiectul dedicat gradinitelor, creselor si bonelor;acum despre ce cred eu:
1. daca nu ai relatii puternice, nu vei putea inscrie copilul la gradi de stat, pt ca trebuie sa aiba 3 ani impliniti in septembrie...asta o stiu de la o directoare cu care am vorbit si careia ii e frica sa primeasca copii mai mici, pt ca anul trecut au avut control cu aceasta tema si au zis ca se va mai repeta; mie mi-a zis ca mi-o inscrie cu drag pe A, dar anul viitor; bine , eu vroiam sa o inscriu doar de avarie, ca inca nu am de gand sa schimb gradinita;
2. cu vizitatul, iar o problema...de obicei nu se viziteaza..adica nu iti arata sali, bucatarie, toalete...
3. pe mine m-a interesat curatenia in toate salile in care ar intra copilul meu(desi astea nu ar trebui sa ridice pb, adica nu ma astept sa fie gradinitele murdare, dar cine stie?!), am vb cu directoarea despre programul educational, despre cum ii stimuleaza sa fie atenti, cum ii recompenseaza, cum ii pedepsesc...am zis ca nu accept tipete si bruscari/loviri de niciun fel, am urmarit cum se comportau doamnele cu ceilalti copii deja inscrisi, am intrebat cati sunt in grupa, ce cerinte au de la noi(pampers..mai stiu eu ce), am intrebat cum se procedeaza daca sunt bolnavi, cand mi se da programul lor de acttivitati, ce fac daca plange copilul ca nu se acomodeaza...cum procedeaza ele, cum recomanda sa procedez eu...mi-am mai aruncat un ochi pe la cum se inchid ferestrele, usile de la intrare si poarta(sa nu fuga copilul in strada)...nici nu mai stiu...; apoi am intalnit educatoarea, care e o dulce si pe care am simtit-o atasata de A de la inceput si asta m-a convins categoric ca ii e bine copilului...
...apropos de educatoare...A nu pleaca de la gradi pana nu spune 'a evedeie, miss, pup, miss' si se si duce sa o pupe si sa o stranga in brate...adica dimineata pe ma-sa mai uita sa o pupe, dar la plecare nu uita niciodata sa o pupe pe miss; iar somnul de pranz il face numai cu miss in patut

ANCULE - CUM MAI SUNTETI, MAI???

Mergi la inceput

buna seara !!!
ancadragoman....da,proiectul este cum vreau eu(in lim. posibilitatilor)....un lux in sensul in care o casa de 200mp intinsa e mai scumpa decat una cu 100 mp jos si etaj de 100mp...cica fundatia si acoperisul pt. 200 mp iese mai scump decat peretii pt. etaj! sau cam asa ceva!azi insa am auzit si pareri cum ca n-ar fi chiar asa...pai sa se hotarasca odata...eu ce sa mai inteleg
....plus ca sotul deja a dat avans pt. sala de botez a fiului......sunt praf...e prea devreme...nu vreau sa stiu nimic de genul asta decat dupa ce imi voi tine in brate copilasul...si el continua sa-mi zica ce si cum facem...si eu ...sunt in depresie ...
ies....nu sunt apta de stat pe forum....
va doresc un we fain ..si mai calduros!

Mergi la inceput