Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ola!
sunt si eu prin zona.

De cand i-am luat cd-urile cu Lazy town Alessiei..si-a redescoperit iubirea pt STEPANIA, cum ii zice ea...si vrea sa o vada pe Stepania zilnic...ea care nu cerea niciun desen animat, acum cand vine de la gradi, pana nu ii pun desenul, nu se lasa!
BB - ai gasit lenjerie de pat cu Stefania, la un moment dat? sau de unde ai mai luat lucruri cu lazy town?(spune-mi pe privat, daca poti, ca sa nu fie reclama la site...)

PUSSI - a mea se dezbraca singura de ciorapi, pantaloni, chilotei...cand vrea la oala nu ne lasa sa ne apropiem de ea, ca se dezbraca singura...cu imbracatul e mai greu, o intereseaza, dar le cam pune invers;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaa!
acum am ajuns la servici..am intrat p-aci sa va salut!---ceaaauuu!!!----si ma duc sa-mi pun o cafeaaaa!
pussi la noi ca la ellis Ana se dezbraca de pantaloni, ciorapi , chiloti pe viteza ...se chinuie sa se si imbrace dar nu-i reuseste decat cu pantaloni...la bluze inca nu se baga....dar daca e cu fermoar de sus pana jos o face si pe asta expres...chestiile de construit nu prezinta interes deosebit
jucarii de ext... sa mai ia bunici si ceilalti!...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

mersi... m-am linistit!
Dezavantajul de a avea gemeni: tot timpul cand una face ceva si cealalta nu.... ma intreb: oare care e in faza normala?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

hahahaa...ai fost super tare...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 17+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna seara mamici,

nici A nu se imbraca/dezbraca singur si din pacate nici nu prea papa singur: adica ia singur cateva lingurite (asta in timp ce vb se joaca la masa se invarte in scaun in toate pozitiile etc...)si apoi trebuie sa ii tot spun eu sa bage in gura sa vada cutare ce gura mare are, sa vad cine papa mai repede eu sau el etc si uite asa cu tot felul de "incurajari"...nu stiu cum sa zic parca nu realizeaza ca odata pus la masa trebuie sa pape (appx)tot altfel curand ii va fi foame samd; si uite asa daca il las doar pe el stam si 1 ora la masa .... Mai grav este ca la gradi nu ii va da nimeni sa pape si am inteles ca trebuie sa se si stearga singuri la funduletzla doar 3 anisori...; nu stiu daca trebuie sa se si imbrace si dezbrace singri (ceea ce mi se pare si mie prea devreme la 2 ani)

am vazut ca deja dati plastelina copiilor; este cumva ca cea de pe vremea noastra sau e una mai speciala ?pt ca mie nu imi vine sa ii iau ca sa nu murdareasca peste tot sa calce pe ea sa o bage in gura etc...
dar vreau sa ii mai diversific jocul in afara de cuburi animalutze masini/tractoare, fotbal, dansat ...vreau si ceva mai creativ...dar nu stiu ce.

mai am o intrebare: ce povesti le mai spuneti baieteilor la culcare?eu in afara de Scufita rosie Punguta cu 2 bani Capra cu 3 iezi si Ursul pac. de vulpe nu prea imi mai amintesc altele potrivite pt varsta lor

Mergi la inceput

dany26...salutare!eu i-am luat Anei plastelina...mie mi se pare ok pt. ca daca se lipeste de covor de ex...o lasi acolo si ea se usuca si e foarte simplu de curatat...deci noi ne jucam cu plastelina si apoi o pun inapoi in cutii, acoperind cu capacul..ca altfel se usuca si nu se mai poate folosi
nu cred ca e toxica..dar nici nu mi-am pus asa problema ca Ana mea nu baga in gura mnic neavizat!
--nici Ana nu mananca singura..adica vrea dar nu ma pot baza numai pea asa ca suntem fiecare cu o lingura!
---de povesti ..ce sa zic, eu am citit pe net sa-mi mai amintesc !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mersi bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

dany plastelina nu e ca pe vremea noastra ... e in niste paharele de plastic cu capac! de curatat e asa cu zice Bianca
exista si plastelina de la 2 ani?(scrie pe ea, tot in paharele si nu e toxica). Cu povestile... eu le citesc! Am cele volume de aici: http://www.shopandfun.ro/products/Pove%C5%9Fti-din-lume-1.html si le rotesc deocamdata!

Mergi la inceput

buna dimineataaa!...hmmm!
hai fetelor...trezirea...se apropie we!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineataaa!...hmmm!
hai fetelor...trezirea...se apropie we!

ma abonez la cafeaua ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Am venit si eu la cafea. Maria rade de se prapadeste in dormitor. Chiar nu stiu ce o amuza asa de rau . Matei doarme de bubuie. Baiatul asta al meu nu a invatat nici acum sa se trezeasca singur. Trag de el pana deschide ochii . Eu savurez o cafea adevarata.

Mergi la inceput