Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA - iubita, iesi , mama din depresie...nu stai in strada, nu stai cu chirie(ca mine)...aveti timp sa va ganditi...pe sotul...iarta-l , nu-i problema daca a dat banii, e f bine, stii ca ai locul asigurat...copilul va fi bine, sanatos...ce ai?!
cu casa...daca intrebi 10 arhitecti, ai 10 pareri...sora mea si-a facut acum casa, e in faza 'la gri' adica si-a pus termopane si acoperis...inca nu a finisat...intr-adevar fundatia si temelia a costat cel mai mult!!!!!!!!!!! asta e sigur...daca vrei, ii intreb exact care a fost raportul, intre fundatie/restul casei...si ei au 100 m2 la sol si la fel si la etaj...acum si proiectul te costa vreo 3-4000, nu? faceti socoteala si vedeti cum ajungeti daca modificati proiectul+++ ce mai este...nu cred ca e un capat de tzara, linisteste-te...sunt hormonii!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca draga...iesi din oala cu depresii... stiu ca e usor de vb ca nu eu sunt cea gravida... dar uite noi iti dam un pusi mare de la toata gasca de mamici... si sigur se rezolva si proiectul si va fi cum vrei tu

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Anca pupam pe Maria...

Mai Cecilia de cate ori a facut vaccin de fiecare data la 3 zile a avut muci .. doar atat..dar ma enerveaza cand o vad cu mucii aia... mama lui de vaccin... nu le mai suport..
Acum cand o face ROR poate ma trezesc cu vreo bubita.. trebuie neaparata sa fac ceva sa nu faca, ca ma apuca toti nervii cu vaccinatul lor cu tot.

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Ank, sa stii ca am observat ca Matei raceste la vreo saptamana-doua dupa fiecare vaccin. Mi-a luat ceva pana mi-am dat seama de chestia asta. Acum la 2 ani am facut Prevenarul si la 2 saptamani dupa vaccin a racit in conditiile in care nu mai avusese nici macar un mucusor de mai mult de 6 luni. Urasca vaccinurile astea pt ca le slabeste rau imunitatea. Culmea e ca a racit stand in casa. Nici macar nu intrase in contact cu vreo persoana bolnava, nu iesise in frig etc.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Anca pupam pe Maria...

Mai Cecilia de cate ori a facut vaccin de fiecare data la 3 zile a avut muci .. doar atat..dar ma enerveaza cand o vad cu mucii aia... mama lui de vaccin... nu le mai suport..
Acum cand o face ROR poate ma trezesc cu vreo bubita.. trebuie neaparata sa fac ceva sa nu faca, ca ma apuca toti nervii cu vaccinatul lor cu tot.

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Asa patesc si eu cu Cecilia.. stand in casa raceste dupa vaccin ..fara sa intre in contact cu persoane bolnave. imi e ciuda ca mi-a zis homeopata sa ii dau Thuja ch 30 sa nu faca reactii adverse si eu ...ca o toanta ce sunt am uitat .. la RoR e neaparat sa ii dau..ca daca nu...

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataa!
fetele...merci pt. suportul acordat!...da, cred ca sunt hormonii....dar incet incet depasesc stadiul de viespe(cum ma numea maica-mea in ultimile zile)si-mi revin ganduri mai bune....m-au copilesit ganduri mai nasoale....asa optimista cum sunt eu...
ma duc sa-mi iau micul dejun....fata mai doarme vreo ora!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna seara !!!
ancadragoman....da,proiectul este cum vreau eu(in lim. posibilitatilor)....un lux in sensul in care o casa de 200mp intinsa e mai scumpa decat una cu 100 mp jos si etaj de 100mp...cica fundatia si acoperisul pt. 200 mp iese mai scump decat peretii pt. etaj! sau cam asa ceva!azi insa am auzit si pareri cum ca n-ar fi chiar asa...pai sa se hotarasca odata...eu ce sa mai inteleg
....plus ca sotul deja a dat avans pt. sala de botez a fiului......sunt praf...e prea devreme...nu vreau sa stiu nimic de genul asta decat dupa ce imi voi tine in brate copilasul...si el continua sa-mi zica ce si cum facem...si eu ...sunt in depresie ...
ies....nu sunt apta de stat pe forum....
va doresc un we fain ..si mai calduros!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 23+

hai lasa depresia ca nu iti face bine ,lasa omul sa dea avans ca ii pare si lui bine ca are baiat
de casa nu stiu ce sa iti spun ,diferente prea mari nu trebuie sa fie dar acum depinde si de ce materiale folosesti .Hai cu calm luati o decizie si cantariti bine lucrurile pentru ca ar fi pacat sa nu o faci cum ai visat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am revenit si eu.
Anco dupa ROR la 7-10 zile Maria a facut rubeola de 3 zile asa ca ai grija cu Ceci.
Adela suntem bine,azi s-a dus la gradi si era tare bucuroasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

'Neata..
Asa bianca revino cu ganduri bune..
Mai sunt rupta de somn... Am stat azi noapte pana la 2 sa invata si cand m-am culcat parca s-au vorbit amndoi.. Cand se maraia Cecilia..cand Raul..
Sper sa apuc sa mai intru pe aici ca bate vantul rau de tot pe la bulgarasi...Stam la capitolul asta de multtt timppp

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

ca bine zici ANk...hai sa terminam capitolul asta...te felicit ca ai puterea sa mai si inveti cu 2 copii langa tine...nu cred ca as rezista...sanatate puilor!

Bianca, lasa draguta, ca si casa se face si toate se rezolva cu bine..o sa vezi...treci tu printr-o perioada mai sensibiloasa... e si normal..

chiar asa, fetele...unde sunteti??? nu mai aveti chef de vorba??

la noi ninge, cred ca iesim la sanius...

sa aveti o luna frumaosa plina de impliniri!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput