Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cris sunt alaturi de tine,incearca sa te calmezi chiar daca e greu pentru ca bb simte.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

acum cateva zile scrisesem un mesaj pe care am crezut ca a ajuns la voi..dar acum vad ca nu a reusit ..probabil inchisesem prea repede comp si nu a reusit sa-l trimit...mi-e cam ciuda..acum tb sa o iau de la capat...off.. nici nu mai stiu exact ce scrisesem...
sper sa reusesc de data asta sa-l fac sa ajunga la voi...

Dana sper sa primesti si cu intarziere sincerile mele urari de bine si un sincer La multi ani fericiti! alaturi de minunata ta famile!
am vazut pozici cu adorabili tai copilasi ...sa va traiasca sanatosi si fericiti ! am vazut pozici si cu casuta voastra ...e splendida! sa o stapaniti sanatosi!

mcrissa..DD ajuta sa fie bine totul!
acum nustiu ce sa mai adaug..pe mine ma certau dr. ca nu las copilul sa planga ...ziceau ei ca prin plans, isi dezvolta plamanii..
si noi am avut un pic de pb la inceput cu inimioara ,ca nu se dezvoltase la nastere o valvola .. si ce de'a controale i-am mai facut si ce stres ..numai noi stim..
stefi tot asa respira mai greu..obosea foarte repede... transpira rau...si odata mi s-a si invinetit f. tare de am mers direct la urgente...acum nu mai stiu ce si cum si de ce...caci nu m-au lamurit..dar am decis sa nu ne mai stresam asa de tare si lasam timpul sa treca si sa le rezolve...multe rugaciuni la DD sa fie totul bine... acum stefi e bine ...si nici gand de oboseala uneori ma intreb unde gaseste atata energie

michelle si stefi avea un cap deformat cand era mica... eu sincer nu i-am facut nimic... e normal ca la inceput ma ingrijoram dar cu timpul am vazut ca si-a reveni si a luat forma normala

si acum ca tot am promis ca pun foto cu "poznasa" mea...

capoasa mica

trimit mesajul ..sper sa nu mai combin nimic...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, suntem mereu alaturi de voi, asteptam vestile bune

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mcrissa sunt alaturi de tine si ma rog pentru bebe Vladut sa fie totul bine cu el.Doamne ajuta! Sunt sigura ca nu este nimic grav!Doamne ajuta sa vii cu vesti foarte bune si fii tare pentru ca el simte ca tu suferi si ii transmiti starea ta.

Am vazut ultimile pozici cu el,arata foarte bine,e un grasun si este pur si simplu adorabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Dana sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Am intrat special sa-i spun Crissei sa nu se ingrijoreze, sunt convinsa ca e exagerata doctorita (ma refer la suflul sistolic, la rezultatele analizelor nu ma pricep). Statistic 80% din copii se nasc cu suflu sistolic, dar gaurica aceea se inchide la majoritatea pe parcursul primului an de viata (sau primii doi ani, uite ca nu retin). SI Thea a avut suflu sistolic si la fel ne-a speriat doctorita ei, mai ales ca la raceli se auzea si mai tare, iar ea se tot mira "ce tare se aude!" Noi ne-am cam speriat ptc avem antecedente in familia sotului, unde bunica si tatal sotului au murit de inima, iar sotul meu are hipertensiune. Am fost la Bucuresti la control dupa ce a implinit 1 an si i-a facut eco si i-a iesit perfecta, chiar daca suflul se mai auzea usor (a ascultat-o si el si a zis ca-i normal). Din pacate nu retin la ce dr am fost (unul f bun, oricum), dar ma pot interesa.
Sanatate multa si nu mai fi speriata, sunt convinsa ca-i bine bebe Vladut

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRIS off tare m-am intristat cand ti-am citit mesajul. D-ne ajuta sa fie totul bine. Sa ne scrii ce ai mai facut. Sf.Stelian sa va protejeze. Numai bine va doresc...Sa stii ca si eu am un suflu. dintotdeauna l-am avut, niciodata nu m-a deranjat.

SLIMATEI iti multumesc de urari. Sunt bune si acum. Am vazut si eu pozele si ce pot sa spun? Pfuiiii ce fetita mare aiii.D-ne cat a crescut!! am avut un soc. In minte mea...ma asteptam sa vad tot un beblus si am cam ramas cu gura casca vaznad-o cat a crescuit si cat e de frumoasa. Ptiu sa nu fie de deochi! tu ce mai faci? Ai mai fost pe acasa? Stii ca si eu sunt din Iasi, nu?

LAURA multumesc de urari. Ce mai face printesica Thea?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Eu ce sa va spun? Alataieri am fost singura acasa. Trebuia sa fim si cu Alin acasa. El credea ca trebuie sa fie de garda.si cand colo....pe la 9,00 ma trezeste ca el de fapt tre' sa se duca la munca ptr ca e de zi. aveam casa vraiste, nu aveam facut nimic de mancare,eu de obicei fac de mancare cu o zi inainte cand Alin e de zi.....ce mai...mi-a dat peste cap toata ziua. Ieri....Alin isi da seama ca din manunchiul meu de chei lipseste cheia de la masina. am inghetat !! Cum fusesem cu baietii la cumparaturi.....cand ne-am intors acasa.....cand sa intram in curtea blocului...nu reuseam sa scot cheia din buzunar ptr a deschide poarta si am tras ca nebuna de manunchi. In acel moment am pierdut-o. Mi s-au taiat picioarel. Ce era in capul meu numai eu stiu.trebuia sa schimbam butucul de la masina.....bani o gramada...dar mai jalnic era ca daca a gasit-o cineva si imi fura masina! Nu reuseam sa stau in picioare de ingrozita ce eram si numai ce-l aud pe Alin ca-mi zice: Dana uite ce-am gasit. Cheia!!! Era intr-una din sacosele de cand fusesem la cumparaturi. Nu-mi imaginez cum de a sarit acolo cheia...dar D-zeu a avut efectiv grija de mine!! MULTUMESC DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

IRLANDEZA ce mai faci? Cum e Rebeca? Mai povesteste-ne.O dai la gradinita? [/font=Comic Sans MS][/b]

Cred ca vroiai sa zici Alexia...... E bine, creste , e f. energica. Am avut probleme cu constipatia, ca-i scvhimbasem laptele, dar de azi vad ca e moale, deci intrerupem trat. de la dr.
La gradi v-a merge din sept. daca scapa de pampers, daca nu din ianuarie, ca pana la 3 ani speram ca vom scapa. Eu sper ca la vara, ca in Ro. o sa fie cald si o sa poata sta cu funduletul gol.[/teal]

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana am uitat la juma' de neuron cat mi-a mai ramas sa-ti fac complimente la cat de bine arati cu doi copilasi
si la cat te solicita ... felicitari si pt rabdare!

multumim si noi de complimente

ce sa-ti spun apropo de bebelus
ma uitam zilele trecute la niste filmate care le pusesem de muult pe net..si nu-mi vine sa cred mie ce mare a crescut.. si eu ce maricica mai eram
..m-am mai subtiat si eu oleaca ..dar nu ma las..vreau sa ajung dom'soara
hai sa-ti arat diferentza acum:
stefi bebelus si acum.... mergareatza pe bicicleta

mami mareeee cand era stefi bebelus...
si acum...e deja mare diferenta...da' tot maricica sunt

stiu ca esti si tu din Iasi..noi n-am mai reusit sa ajungem de ceva ani...sa speram ca in primavara mergem...poate nu mai intervine nimic...Doamne ajuta! ca avem o gramada de tb de rezolvat...

cat despre patania cu cheile.. ce sa zic in cazul vostru... ati avut noroc
putea intradevar sa se intample si cum banuiai..
la noi asa ceva se intampla zilnic...
stefi daca nu o urmaresti...macar ca intr-o zi te simti si tu cu capul mai in nori... sa vezi ce te suceste ea mai tare
...caci nu numai cheile mi le ascunde... ci tot ce prinde(ce i se pare ei mai interesant)la inceput am crezut ca incep eu sa inebunesc eu ,crezand ca o iau razna si nu mai stiu pe unde pun lucrurile..dar dupa am inceput sa caut solutii...
... odata mi-a luat cheile... si le-a bagat in buzunar la geaca ei.. o intreb ...unde's mami? si ea..nu 'tiu!.. o intreb nu le'ai vazut?sigur nu?..ea : nu, nu...
cred ca uitase..ca dealtfel e intelegatoare si ascultatoare... dar ce le-am mai cautat ...si aveam si o programare in ziua aia si mai tb sa ajung si la timp asa ca inainte de a cauta ceva acum prima data caut in buzunarele ei, sau in ascunzatorile ei rezolvat si problema asta...

va pup pe toate ..mai revin in limita posibilitatilor...
va las sa vizionati prima zapada a lui Stefi si aici la noi, prima tocmai din '85...miracol au zis

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui danangie

IRLANDEZA ce mai faci? Cum e Rebeca? Mai povesteste-ne.O dai la gradinita? [/font=Comic Sans MS]

Cred ca vroiai sa zici Alexia...... E bine, creste , e f. energica. Am avut probleme cu constipatia, ca-i scvhimbasem laptele, dar de azi vad ca e moale, deci intrerupem trat. de la dr.
La gradi v-a merge din sept. daca scapa de pampers, daca nu din ianuarie, ca pana la 3 ani speram ca vom scapa. Eu sper ca la vara, ca in Ro. o sa fie cald si o sa poata sta cu funduletul gol.

BAZAR - hainute

ALEXIA - petrecere 2 ani

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog[/teal]

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008[/b]

Scuza-ma ....sigur vroiam sa zic Alexia ptr ca imi aduc aminte de nume ca se aseamana cu Alessio doar ca in acelasi timp vroiam sa o intreb si pe Remaliss ce mai face Rebecca dar cu gandul ca tre' sa intreb si de ea...am scris Rebecca.Stiu ca e destul de jenant sa gresesti numele dar nu am vrut. Scuza-ma.Si Alessio intrase intr-o constipatie cand ii schimbasem laptele.Era prea gras. Si am trecut pe unul mai putin gras si si-a revenit. Dar daca mai poarta pampers ce daca? Nu va primeste la gradi?

Mergi la inceput