Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

dana, ce frumos imi scrii mi-a mers la suflet, pai atunci iti doresc si tie al treilea si sa iasa fetita! pina in cuba sint 4h de zbor cu avionul. nu exista decalaj orar, iar medicul m-a sfatuit sa astept sa trec de primul trimestru inainte sa plecam, ca eu voriam acuma sa mergem in vacanta lui dominic, dar mi-a zis sa astept sa ii auzim inimioara!

va pup tare, fug sa le fac de mincare la pitici ca acuma am intrat de la servici

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Marina ai rabdare cu el ca incet incet se obisnuieste cu olita si cu chiloteii...oricum f tare faza cu kk in cada ,cred ca te-a bucurat surpriza

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Anca, ce sa zic, m-a uns la suflet surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa este si normal

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Mai TEO stau aici si rad in nestire ca se uita bietul copil la mine ca al felul 8! D-ne ce super surpriza!! Da, asa vreau sa fac si eu adica sa ii pun chiloti si sa il stimolez sa ceara olita. Dar Mihnea mai poarta pampers? Ca nu mai tin minte daca ai spus.

Eu sunt varza.Uit de la mana la gura, nu mai am putere in brate.Efectiv sunt fara vlaga.Cred ca am o lipsa de potasiu ca nu mai reusesc sa stau in picioare de oboseala.

IRLANDEZA da, acum am auzit si eu de la o tipa ca nici nu primesc la gradinita daca au pampers......

FLAVIA .Eu cand te-am intrebat cat faci pana in Cuba am uitat ca tu de fapt esti la "un pas" . Sper sa treaca repede.E ca si cum am pleca noi la Tenerife.

ANCA imi pare rau de dereglare. Sper sa se remedieze problema.

NINIA da...nici eu nu stiu ce sa spun.....daca progesteronul e ok.....

CRIS ce mai faci? Cum mai esti? Ai facut ceva ptr anemie? Cand ai eco ptr cel mic?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor astazi va ofer o feliuta de tort si un pahar cu sampanie. Este ziua mea!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

NINIA
La multi, multi ani, sa ai parte de fericire, impliniri, sanatate si implinirea visului tau

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Vai NINIA nu stiam.Am uitat sa ma mai uit pe lista! La multi ani fericiti! Sa dea Domnul si toti sfintii sa-ti dea un copil. Sa te binecuvanteze si sa ai parte numai de bucurii.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ninia, la multi ani, multa sanatate si implinirea tuturor visurilor! mai ales cel mai de pret! miam, ce bun e tortul!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Va multumesc mult dragelor!va pup pe toate si sa va dea Dumnezeu tuturor numai bine!

Visul nostru

Mergi la inceput