Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Da, numar zilele pana miercuri. Abia astept sa avd Bebedoiul la eco, vreau sa fie sanatos, intors si fetita, daca se poate. Asta e ordinea.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Doamne ajuta Yaia! Numaram si noi cu tine! Abia astept vestile excelente!!!

Eu nu mai am stare cu asteptatul asta...si in ultimele 2 zile atat a miscat Bebedoi...si contractii o gramada, dar nu dureroase sau ma rog, nu le-am dat importanta. Dar asa dureri la coaste, in cate o parte...offf...probabil intorsul la birou nu mi-a priit, prea mare oboseala. Dar mai am doar 5 saptamani si intru in concediu, abia astept!
Fug sa pregatesc pranzul lui Tudor ca acum apare flamand de la bazin.
Mai bag un ochi mai pe seara sa vad Ursulimea Sa nr. 2!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mandarinuta multumim! Sarcina usoara in continuare si numai bine iti doresc!

Sabina, multumim! Ma bucur ca s-au inteles copiii atit de bine cu studenta si ca ai exclus boala aceea dificila de pe lista!
Am zimbit cind ai pomenit de Dr. House! si mie imi place mult personajul!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Alinus, sigur se va reincepe Teo cind va fi pregatit! Si Daria mai face pipi in pantalonashi si saraca sufera adica plinge cind isi da seama ca il scapa. Cu rabdare reusim noi sa scapam definitiv!

30+ cu David

Mergi la inceput

Yaia, s-a nascut si primul iepuras!

Gabriela cum e burtica? sper sa fie week-end linistit asa cum ai prezis tu desi cred ca si nerabdarea e foarte mare!

30+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Kriss, si eu zic ca ai luat decizia corecta!Ai toate sansele in viata asta sa fii fericita, si nu are rost sa fii agatata de un trecut!Mai ales ca prin nelinistea ta, va fi afectata fetita!

Erina, wow 30 sapt???Ce trece timpul!!!!Sanatate Dariei!

Yaia, am uitat sa-ti spun, dar Tudor e super!!!Nu mi-a venit sa cred ca de bine inoata!!!!Acusica si tu vei trece de 30 sapt!Sper sa fie totul bine, de fapt sigur este totul bine, si bebedoi sa fie fetita!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata! Iata scoatem si noi capul din nisip.
La noi toate sunt neschimbate, iar eu ma lupt cu aceleasi probleme. Cu sanatatea stau bine, nu mai am ameteli si toate starile alea de rau care ma aduceau in pragul lesinului.Controlul la sfarsitul lunii, cand vom face si alte investigatii. Copii sunt si ei ok. Ma oboseste totusi energia lor si faptul ca tot timpul trebuie sa stau intre ei,altfel se lasa cu bataie. De Andrei sunt foarte multumita, mananca foooarte bine, doarme cat trebuie(si la pranz), scutec nu mai avem de mult. Vorbeste stalcit, dar este un dulce si trag speranta ca pana la toamna cand va merge la gradinita i se va dezlega limbuta. Daca nu asta este, mergem inainte,poate o fi si el vreun geniu. Alexandra ma nelinisteste, a slabit mult, nu stiu cu ce traieste fata asta,poate cu aer ca de mancare nu se apropie.Asteptam cu nerabdare rezultatul analizelor, eu am inceput sa o indop cu seminte de dovleac crude si miere pentru viermisorii pe care ii gasesc responsabili de starea ei.
De cateva zile sunt intr-o forma de zile mari asa ca am profitat de faptul ca sotul are cateva zile libere si ne-am pus pe facut curatenie in toata casa cu toate ca de la Craciun nu a trecut mult. Am reamenajat mobila pe gustul mandicai, acum mai am vreo doua masini de spalat, de calcat cam tot pe atat si ceva papica pe mai tarziu. Mi-a dat fina-mea o reteta de ficatei inabusiti, o nebunie pe care vreau sa o incerc neaparat astazi.
Si mor de nerabdare sa aflu ultimile noutati de pe meleaguri elvetiene.
Nu prea am citit nimic din urma, doar ca am aruncat un ochisor asa pe fuga. Am retinut ultimile postari si vreau sa urez multa sanatate lui Adi de mami Simona.
Cu aceasta ocazie vreau sa imi cer si scuze Simonei, deoarece discutia nostra a ramas in coada de peste. NU a fost rea vointa pur si simplu evenimentele din ultima vreme m-au adus in situatia asta.
Lui Kriss, vreau sa-i spun ca din punctul meu de vedere a luat cea mai buna decizie. Doare rau la inceput dar ea este o femeie puternica si sigur ca trece (cu ajutorul amicilor de suflet) peste aceasta incercare. Unui camin cald si fericirea din ochisorii Alessiei vor fi rasplata ta.Cred cu tarie ca Alessia se va simti mult mai bine si va creste armonios doar langa un parinte iubitor decat sa vada numai tensiune in casa. Si mai cred ca odata si odata domnul va avea remuscari si va regreta deciziile de acum,insa cum isi asterne asa va doarme. Capul sus Kriss si numai
Intre doua spalari vreau sa ma uit si la pozicile fetelor.
Alinus abia stept sa-ti vad mandretile , Celia

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Picio nastere usoara!! Cand termini ,,munca" anunta ne sa ne aruncam pe .

Kriss te sustin mamico!!! Lasa-l pe domn profesor, sa vada cat de iubit va fi de cadana!!! Ai grija de tine si de fata

Magdaz te ai vaccinat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Picio nastere usoara!! Cand termini ,,munca" anunta ne sa ne aruncam pe .

Kriss te sustin mamico!!! Lasa-l pe domn profesor, sa vada cat de iubit va fi de cadana!!! Ai grija de tine si de fata

Magdaz te ai vaccinat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Nu -am vaccinat.
De 2 saptamini nici nu am mai avut prezentari de gripa.
Bag la greu Imunorezistan de la plantextrakt, cind mi se pare ca ma incearca o viroza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, zi cu ficateii aia

Magda, am uitat sa-ti spun ca am vazut poze cu puii tai frumosi!

Andreea de la ploiesti...cum mai tahicardic la 6 saptamani? nu prea se pupa ceva.

Erina, ma bucur mult ca e mai bine Daria. Ce antibiotic e ala? n-am auzit de el.

Yaia, si io aveam durerile alea si contractii...si am ajuns in sapt 40 bine merci. Cred ca totusi sarcina 2 e mai de babuta asa, ca ma dureau si shalele:))

Suna bine asta cu doar 5 saptamani pana la concediu...si dupa aia mai raman maxim 5 pana la nastere...wow si brrr :)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput