Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Piciulika draga cred ca deja iti tii ursuletul drag in brate!

Asteptam vestile de la voi!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Kriss, minunate vesti! Bravo mamico!
Cred si eu ca nu-i convine m-nealui sa plece din confortul casei tale grozave. Sa-si mai puna pofta in cui, la tine nu e hotel. Si in plus, ti-e clar ca la intoarcerea in tara a se muta dl tau cu ea, ca sa-si consume iubirea.
Iar pt Alessia numai sanatos psihic nu e modul asta de convietuire, clar sotul isi va pune o amprenta aiurea asupra cresterii ei.
Fruntea sus, ai tot sprijinul aici, la fetele astea minunate!

Uite, eu mereu imi pun cenusa in cap aici (ca altfel unde sa ma plang???), si renasc ca Pheonix! Dna ma stie!

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Yuhuuu...naste Picea! Deci pana la urma nu a vrut 15, ci 16. Bine si asa. Stiu ca de acum Picea nu o sa mai abia timp de noi, dar ma bucur ca-i vine baiatul! Voiam sa-i spun ca astia au studiat ei ce efect are cititul de povesti cu violenta asupra piticilor, dar au uitat sa vada si ce efect are asupra parintelui care citeste. Eu stiu deja povestile, dar cand le recitesc mi se ridica parul pe mine, vad numai criminali in serie si infractori.

Celia, tudor e bine, multumim! Acum la piscina cu tati, la ora de inot. Da, numar zilele pana miercuri. Abia astept sa avd Bebedoiul la eco, vreau sa fie sanatos, intors si fetita, daca se poate. Asta e ordinea.

Papanash, sanatate lui Andrei.
Sper ca si Daria e mai bine!

Aniast, sunt sigura ca totul va fi bine. Optimism, lasa gandurile negre. E bine, trebuie sa fie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Alinus, poze gasesti la flickr/contacts.

Apropos de poze, as avea nevoie de oaresce consiliere cu privire la alegerea unei camere. Sabinele, ma puteti ajuta?
Eu vroiam Nikon D3000 sau D5000 dar am citit o garmaad de chestii si m-am zapacit. am ramas cu ideea ca obiectivele din kit n-ar fi tocami bune ca au lentile din plastic si ca unele obiective nu au autofocus? Iar ca sa iau obiectiv separat habar n-am si nici nu stiu ce inseamna literle din ddenumirea lui. De ex:55mm f/3,5-5,6 AF-S DX VR?

Mergi la inceput

Kriss si eu cred ca ai luat decizia corecta. E dureros dar fetita ta are nevoie de o mama linistita si fericita!

Andreea sper ca totul sa fie bine cu simburelul.

Papanash sanatate lui Andrei!!! Tare e greu cu episoadele astea de febra!

Alinkav drum bun spre Chisinau! petrecere frumoasa!

Carpatina cum s-a readaptat Ioana la viata acasa? Am inteles ca la voi sunt zapezi de vis...

Alinus, Magda salutari!

O simbata frumoasa tuturor!!!

30+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

neata
vad ca s-a deschis un nou cap, cred ca special pt. a-mi anunta eu finalitatea casatorieisunt in butoi acum, dar imi voi reveni eu..am ajuns la concluzia ca asa e mai bine, ca nu mai are rost sa trag si sa sper de ceva ce nu va mai fi niciodata, mai ales ca afirma ca il sacai de 1 an..asa ca, pt. ce sa il mai sacai?
ce ma doare,printre altele multe, e ca ma acuza ca eu as fi acum dusa cu pluta, ca nu ma gandesc si la copil..referindu-se la faptul ca l-am rugat sa isi ia ce mai avea pe aici si sa se mute..dar ma intreb oare el cand a facut ce a facut nu s-a gandit si la aspectul asta..oare eu sunt fericita ca e situatia asa, ca fac dinadins rau copilului meu?a recunoscut ca are pe alta,plecata la muncile grele de care v-am zis si tot el vrea sa stam impreuna ca "prieteni", fiecare cu treaba lui, doar sa stam impreuna, bineinteles ca nu in aceeasi camera..eu am refuzat caci nu pot sta cu el in conditiile in care stiu de iubirea lui si ca se plange ca il sacai sa ne impacam de 1 an..
Nu cred ca fetei i-ar fi bine sa stea cu un tata care e indragostit de o dansatoare in baruri si eu sa sufar intruna ca nu e cu mine..
am luat-o eu razna sau cum?voi ati putea sa stati cu asa un "prieten" doar sa mai aiba contact cu copilul din cand in cand, sa mergem pe undeva impreuna ca si prieteni samd...

Kriss, eu zic sa-i urezi 'Calatorie sprancenata!' Puteti ramane amici, puteti stabili reguli clare, cand sa vina sa vada copilul, daca are sau nu voie sa vada copilul insotit de cineva (adica noua iubire) sau nu, cum faceti cu aniversarile fetei si sarbatorile etc....tot ce-ti trece prin minte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea in aceeasi casa cu voi daca tie nu iti este bine asa.
Putere sa mergi mai departe. Sunt sigura ca fericirea va asteapta pe voi, fetele, la o rauncatura de bat. Linistea cu siguranta va va prii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Aniast, cum s-a mai zis - mult optimism! si rabdare cu inimosul mic! Si bravo lui Vladi pt progresele in miez de noapte

La noi Teo identifica urgenta plangand, insa pt ca mereu avea si erectie, nu reusea sa se relaxeze si sa faca pp, asa ca tot scutecul e salvarea. Mai asteptam, mai creste, insa mi-e ciuda ca a regresat rau la venirea Dodolinei.

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Celia, Daria e mai bine! Ia Cexyl din 12 in 12 ore. Azi dimineata s-a trezit la 5, l-a vazut pe tati linga ea si mai mult de jumatate de ora a vorbit incontinuu. Ultima intrebare a fost: Unde-i microfonul dar i-am spus ca ne jucam dupa ce ne trezim.

Tot in jurul aceleeasi ore am avut niste dureri atroce in partea stinga-chiar ma gindeam ca naste vreuna dintre mamicile noastre. In rest ne odihnim si organizam totv felul de treburi.

Andrei si Andreea sunt bine?

30+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Da, numar zilele pana miercuri. Abia astept sa avd Bebedoiul la eco, vreau sa fie sanatos, intors si fetita, daca se poate. Asta e ordinea.

Doamne ajuta Yaia! Numaram si noi cu tine! Abia astept vestile excelente!!!

30+ cu David

Mergi la inceput

Maruntescuuuuu....ajunserati cu bine?

Mergi la inceput