Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
Am vazut si adorabila familie de Ursi elvetieni, desi obositi, niste dulci toti 4.
Picea, Radu, ce prunc mandru ati stiut face si de data asta! Sa va traiasca sanatos!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
mandarinutza spune:
Yaia, eu am fost la 2 eco pana acum, la 6 si la 8 saptamani,ma mai duc azi dupa servici(mai trebuie sa mai o su pe dr, sa ma asigur ca o gasesc azi, in Bucuresti ninge ca-n povesti si se circula greu). Mie o sa imi faca eco cam in fiecare, ca si la sarcina cu Antonia, intrucat dr vrea sa ma monitorizeze mai bine, avand in antecedent o sarcina pierduta la 4 luni (inainte de sarcina cu Antonia)
Reteta ta de ficatei, o fac si eu numai ca eu o fac pentru paste si iese foarte bun si asa.
Sim, foarte frumoase planurile voastre de concediu. In Croatia, stiu ca oricum nu e pentru copii micuti, fiind mai mult plaje cu pietricele si cu apa mai adanca. Bravo pentru dieta tinuta si kg date jos. Si eu am slabit tot 9 kg in vara si am tinut cam tot un fel de Montignac. Pe urma m-am mentinut ok, si doar am luat cred ca 0.5-1 kg dupa primele 3 luni de sarcina.
O sa ma uit si eu acasa pe contul de yahoo, sa vad pozele cu Stefan si Alex. De la servici nu il pot accesa.
Valentina, imi pare tare rau pentru supararea ta cu Alexandra. Ceea ce pot sa iti spun este sa nu insisti foarte mult cu mancatul. Uite, ieri am fost la masa cu nasii nostri si fetita lor, si ei tot insistau sa manance fetita mai mult, in conditiile in care mancase destul si este mai slabuta probabil decat media, dar dupa parerea mea, mamanca suficient. De fiecare data cand luam masa cu ei, o cearta si insista sa mamance mai mult, si rezultatul e ca mananca mai putin daca insista. Daca nu ii zic nimic, mananca fata fara probleme, dar cred ca ei s-au obisnuit asa, sa insiste la fiecare masa.
Poate sa incerci sa ornezi mancarea in forma de un omulet sau ceva dragut pentru copii si sa fie astfel atrasa, sau sa pregatesti masa cu flori si lumanarele, sa va prefaceti ca luati cina la palatul Cenusaresei, sau al eroinei ei preferatee, etc. Ideea e sa incerci sa asociezi masa cu un ritual vesel, sa ii faca placere sa mamnce, cred ca asta e cel mai important.
Kriss, multe floricele si ganduri bune pentru tine mamico! Esti o persoana puternica daca ai facut acest pas si o sa depasesti toate problemele, ai sa vezi.
Gabriela, multumim de urari.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze
mandarinutza spune:
Papanash, multa sanatate lui Andrei, sa treaca repede fera si sa scapati de antibiotic. Novocalmin supozitor, i-am dat si eu Antoniei o singura data cand avea 39.5 si avea 9 luni, dar i-am dat jumatate de supozitor, la indicatiile medicului. In general stiu ca se da la febra peste 39.
Aniast, multi pupici pentru tine, o sa vezi ca la urmatoarea eco o sa fie ok. Eu m-am dus in decembrie la 6 saptamani si mi-a facut prima eco, i-a auzit inimioara, am auzit-o si eu, dar inregistra un nr mai mic de batai de inimioara si m-a mai chemat peste 10 zile (la 8 saptamani) si atunci era ok. Sper sa fiu ok si acum la urmatorul control.
Danuta, la multi ani taticului tau!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 13s+
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, eu am fost la 2 eco pana acum, la 6 si la 8 saptamani,ma mai duc azi dupa servici(mai trebuie sa mai o su pe dr, sa ma asigur ca o gasesc azi, in Bucuresti ninge ca-n povesti si se circula greu). Mie o sa imi faca eco cam in fiecare, ca si la sarcina cu Antonia, intrucat dr vrea sa ma monitorizeze mai bine, avand in antecedent o sarcina pierduta la 4 luni (inainte de sarcina cu Antonia) Reteta ta de ficatei, o fac si eu numai ca eu o fac pentru paste si iese foarte bun si asa. Sim, foarte frumoase planurile voastre de concediu. In Croatia, stiu ca oricum nu e pentru copii micuti, fiind mai mult plaje cu pietricele si cu apa mai adanca. |
Pai de ce nu te laudasi aici la noi?
In Croatia sunt si plaje cu nisip, depinde unde mergi. Si noi am fost pe plaja cu pietricele si nepotul meu care avea atunci vreo 3 ani s-a distrat mai bine decat anul urmator in Grecia, pe plaja cu nisip. Nu spun cati turisti au cazut victime aruncatului cu pietre in apa.
Asta nu inseamna in niciun caz ca Sim trebuie sa-si schimbe planurile de vacanta care suna tare bine...dar eu tot nu cred ca Fafan a fost obraznic in Austria!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Ce frumos mi-am inceput saptamana, cu vestea nasterii ursuletului asteptat de Piciulika!!!
E frumooos de pica si nu arata deloc a nou-nascut! M-am topit cand l-am vazut pe Micha cu cata dragoste il priveste!
FELICITARI, Radu si Piciu!
Bun venit frumuselului Alex!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Kiss, 
tare greu trebuie sa-ti fi fost sa iei decizia asta, insa dupa ce ne-ai impartasit o mica parte din suferintele tale, nu pot spune decat ca ai facut exact ce trebuie!
Motive sa-ti para rau nu ai, straduieste-te sa te aduni si sa-ti vezi de viata ta!
Si nu uita ca de fiecare data cand iti va fi greu poti sa te bazezi pe noi pentru o vorba buna!
bernix spune:
Erina, sanantate multa Dariei si bafta cu eco de astazi! Sper ca ceea ce vei vedea pe monitorul aparatului sa te bucure si sa te linisteasca!
Cu intretinerea ai dreptate, aveti mult de platit in conditiile in care nu ati fost acasa, insa asta-i sistemul pausal. Data viitoare cand lipsiti mult poate ar fi bine sa faceti o cerer scrisa la administrator pentru perioada cat nu veti fi in Bucuresti in care sa precizati nr. de persoane care vor locui la adresa respectiva. Daca-mi aduc bine aminte, in situatia in care lipsesti min. 15 zile pe luna poti fi scazut de la cheltuielile de intretinere pe per respectiva.
bernix spune:
Maria, papanash, sanantate copiilor!
danielle, tare ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Ce rau imi pare ca nu poti recupera pozele! Poate totusi reusesc cei de la service ceva si pierderea nu va fi tottala.
Sabina, m-am tot gandit la tine si m-am bucurat ca analizele sunt bune! Bravo, felicitari! Cercul suspectilor se restrange cu anemia ta si cred ca vinovate de tot raul sunt amigdalitele netratate corespunzator. Felicitari si ca ati gasit fatuca pe post de bona! Mey, da-i dati ceva parale!
bernix spune:
aniast, felicitari maxime pt burtica! Sa ai sarcina usoara, sa ajungi la termen fara nici un fel de probleme si sa-i faci lui Vladi o fratioara sanatoasa si vesela!
Zic si io ca fetele, sa stai llinistita, ca la 6 saptamani nu se ved asa multe si mult mai multe se pot schimba in bine. Uite la Picea, cum a fost tinuta in sah de ursuletul cel mic de la 28 de sapt de sarcina ca in final sa nasca peste termen o frumusete de baiat sanatos si mancacios!
rnico spune:
Ceau!
alex bine ai venit! sa fii sanatos, papacios, voios! sper ca cei 2 frati sa se joace frumos im^preuna cand o veni vremea, ca de iubit stiu ca se vor iubi, chiar daca uneori se vor harjoni sau musca![]()
felicitari piciulika si radu!

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)