Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (367)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccaflor
Yaia tin pumnii sa fie cum vrei tu!

Matteo e si el de o saptamina cu otita la ambele urechi :((...antibiotic,nurofen si aerosoli (ma bucur ca de data asta reusim sa-i facem aerosolii,ca nu mai statea de ceva vreme)....insa cu antibioticul si nurofenul e jale,ne chinuim cite o ora pina reusim sa i le dam ....

Mersi!

Bietul Matteo! Sanatate multa, sper sa treaca repede, sa nu va chinuiti mult cu medicamentele.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28
Noi suntem bine,Ieri l-am vazut pe bb2.E ok mai marecu o saptamana , are deja 1360g la 28 de sapt.E in miscare tot timpul ca si fratele lui. Week-endul asta am fost in Bucuresti la control cu Luca dupa noi,El e n cumintel.Iubeste mult sportul si tot timpul ar sta imbracat in echipament sportiv.i-am luat adidasi noi nici n-a vrut sa-i descalte.Sa nu dati cu pietredar azi a fost cu noi la film, Vroiam sa iesim nu avea cu cine sta si a mers la film (am zis ca daca se plictiseste iesim )Am fost la o comedie, Tot timpul filnului a stat la noi in brate s-a jucat , s-a uitat in jur si a pus intrebari.N-a fost captat de film :)
Are mama un baiat cuminte
Va pup si asteptvesti bune
Mada 28

Ma bucur ca vestile sunt bune de la BB, bravo!
Uau...cuminte la un film intreg...Bravo Luca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, te asteptam cu vesti bune de la eco. Mai ai putin mamico pana la intalnirea cu delfinasa, doar 10 saptamani.

Mersi! Da, chiar mai putin de 10 saptamani! (cu o zi, cea de azi). Asta ca sa vedeti cum numar zilele ramase. De fapt nu astept neaparat nasterea, cat concediul.

Tu ai fost la prima eco? Parca eu pe la 12 saptamani am facut-o pe prima...hmmm...deja am uitat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hop si noi,din pacate direct de la medic .
diagnostic: angina acuta.antibiotic cedax, antitermice, tantuum verde, etc. pauza de gradi daca nu se reface pana maine. antibioticul il administrez numai daca nu cedeaza febra pana diseara.

Offf...Sanatate, Andrei! Refacere rapida!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Valentina, zi cu ficateii aia

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, nu-i ceva sofisticat. Am papat prima oara la fina-mea bunatatea asta si am zis sa o fac si eu ca tare mi-a placut. Aseara la ora 23, ma luptam cu o portie de ficatei si cu un bot de mamaliga. Deci cam un 1 kg de ficatei de pasare se calesc in aprox. 100 ml de ulei pana prind ei culoarea aceia alba. Apoi se pune o cana, max.o cana si jumatate de apa si se lasa sa fiarta inabusit in jur de 30 min. Cand s-a fiert ficatelul se adauga mirodeniile (piper, sare, foi de dafin, delikat dupa preferinta fiecaruia ), se mai lasa 5 minute,apoi se pune dupa gust usturoi. Eu am pus cam 5-6 catei.Eu l-am taiat bucatele, dar poate fi si pisat. Imediat ce ai pus usturoiul stingi focul de la aragaz.
Andrei adora ficateii preparati in felul asta, cu Alex negociez dar pana la urma mananca si ea!
Avantajul este ca se prepara rapid, contin mult fier si sunt deliciosi.

Ianotati de la baba, daca tot va trebuie fierul din ficatei: caliti ficateii, apoi puteti pune si putina ceapa taiata marunt la calit (optional, nu e musai), apoi puneti suc de rosii sau pasta de rosii, apa, piper, boia si ce alte condimente preferati, dar NU sare sau delicat (care are multa sare). Cu capac la fiert pana scade apa si se formeaza un sos de rosii frumos. Doar la sfarsit se pune sare. Se serveste cu piure de cartofi. Pafta buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia tin pumnii stransi sa fie asa cum va doriti

Multumesc!
Tu cum mai esti? , sa fie bine pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!
Ne-am intors si noi la Bucuresti azi noapte!Yaia, mergem cu masina, facem undeva 5 ore(450km).Tot drumul ningea cate putin, sincer ma enervez cu ninsoarea asta, imi strica toate planurile, asa doar la munte imi place!

Copii sunt bine si veseli, Alex exerseaza pentru scoala, incearca sa scrie propozitii( asta sunt eu, dupa ce am vazut ca stie sa scrie), l-am vazut eu fara sa ma vada, cum isi dicta singur o mica propozitie(e foarte frig la Moldova), si pe urma mi-a aratat cum a scris-o, care era scris asa "e fart frig la moldo". A mancat ceva din cuvinte, dar eu tot sunt sub influenta ! A si ne povestea despre "aventurile" lui de la Chisinau!Asa si a spus "aventuri"!

Am plecat sa muncesc...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
Si pentru ca Stefan ne-a scos sufletul din noi la Salzburg, a fost extrem de obraznic si neascultator...

Eu nu cred!
Mai ales ca am vazut si poze si a fost super cuminte! Tu ai slabit tare fain...si ce mi-ai facut cu pozele cu pretzelii si aia cu ruloul cu frisca si parajiturile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz

Gabi, calculai, dadui cu bobii si iacata ce-mi iesi: o sa nasti pe 3 februarie la ora 21.00.Ascendentul tau e balanta , asa-i?
stiu ca depasesti termenul cu 3 zile...

M-as fi bagat si eu la globul tau de cristal, dar eu nu stiu exact ora nasterii si nu mai am pe cine sa intreb. Sora-mea zice ca ea isi aminteste ca m-am nascut in jurul pranzului, deci poate 12 sau 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari Piciule! Bine ai venit Alex! Multa sanatate si refacere rapida!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput