LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Pai Cami,la multi ani pentru Antonia
Irina,cred ca iti e greu...eu cand vad poze cu Ana la san ma buseste plansul.
selene,sanatate Dariutei

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

JASMI DRAGA SURIOARA SI RESTUL LISTEI
TUCHI
ELI
SPIC DE GRAU
TEC
ESSEEA
DAMIANA
REIN
LAVINI
RALUCA ALEXA
LAVINI
CATISTO
IRIS 2002
TRUTH
VENERATA
VIORELLA
RALUCA ALEXA
ALINA 2700
MARA95
CRYSYANA
TTENZIKA
OXIGEN
STELUTZA
SZMONIK
TUTU85
BILLYBILLY

TRECETI LA APELLLLLLLLLL
am citit cateva capitole de odisee
super momente

va pupi plec sa fac un lapte pt antonia si la somnic

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI LUCAS!!
LA MULTI ANI CARLA!!
LA MULTI ANI HERA!!

LA MULTI ANI Mara si Caterina, ati implinit 11 lunite!!

Multa sanatate latoti bolnaviorii!!

Irina, iubita, tare rau imi pare ca sunteti necajiti cu totii!! Uffff ... va imbratisez strans pe toti trei
(acu' intreb si eu ca nu stiu... daca renunti sa mai iei dostinex... nu poti relua alaptatul? mai ales daca zici ca mai ai lapte...)

Pyc, si mie mi s-a recomandat sa intrerup alaptatul cand a "prins" jupan rotavirusul, dar doar pentru 24 de ore... drept ii ca alea 24 de ore au fost cele mai lungi din viata mea)
Vacanta... Paris...mi-e dor de Paris...am amintiri faine de aici(ultima vacanta doar cu tati... de fapt aproape doar cu tati ca bebe avea vreo 8-9 saptamani in burtica )

Venim si noi cu noutati: azi a facut Mister primii pasi singurel... intai 2... apoi inca 3... azi maine o sa o ia la galop dupa pisici

Cami, ma bucur ca ati petrecut frumos de Sf Antonie

Ufff Miere, chiar ca ati tras-o in ultimele saptamani!! Dar de-acum gata, da? Nu mai "aduce" Aidan "nimic" acasa de la daycare, ne-am inteles

Selene, Bee, multa sanatate la puiute sa scape de e-coli

Lisa, felicitari pentru reusita de la biserica (nici ca se putea altfel )

Pentru fetele care au intrebat cam ce-i dau la jupan papa de cina: pana acum am testat cu succes mamaliguta cu branza de vaci si smantana (asta vreau sa-i dau maine, am niste ricotta asa ca o sa-i dau cu asta), gris cu lapte,orez cu lapte, cereale de diferite tipuri. Vreau sa mai incerc macaroane cu branza, budinca de taietei,chestii de-astea. Deci de cina Mister primeste o portie de papica (200-200si ceva de grame), apoi doua cutiute mici de fromage frais 2x50gr ( care ii plac la nebunie) iar daca mai doreste mai primeste un biscuite(pe care azi l-a papat, ieri l-a refuzat). Masa de pranz o ia cam pe la 2 (azi a papat carnita tocata de vita/mince cu piure de cartofi), apoi fructe, eventual biscuite/o felie de paine prajita cu un pic de unt gustare la 5, cina cam pe la 7 -7 jumate (dupa cina ii ofer sanul) si inainte de culcare iarasi bea laptic de la tzitzi.

Merg la nani ca pic de somn.Noapte frumoasa si linistita la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Oxigeneu acum am vazut pozele de la turta Mariucai, o adevarata domnisoara, foarte eleganta si sociabila, a stat si a facut poze cu fiecare invitat. Si mi-a placut domnule cum a stat ea la masa cu toata lumea si a mancat
pyc da, esti de invidiat, asa un week-end este tare revigorant pentru psihic
Paul este un scump, pare un copil asa de vesel
irinaC te cred ca ti-e greu, mai ales ca il vezi pe Andrei cum sufera. Sfaturi nu pot sa-ti dau, dar te pot incuraja spunandu-ti sa rezisti si de data asta. Dupa ce ati trecut prin atatea, sigur vor veni si vremuri bune
Cami La multi ani! Antoniei pentru ieri, recunosc ca nu am avut habar ce sarbatoare a fost. Si felicitari pentru performante
Iulia iti dai seama ca mor de dragul ei cand ma iubeste asa...
Bravo ca ati inceput cu olita, mie mi-e frica sa-ncep. Mai stau pana spre primavara
Anna Thea merge din ce in ce mai bine, nu mai vrea deloc de-a busilea, numai in picioare, dar inca ia cazaturi la greu.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

iulia,la pisu sta 2 min,cu kk sta mai mult,dar merge.este a 2-a noapte cand ne trezim cu scutecul uscat

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo, Lisa, noi suntem doar incepatori, mai avem mult pana la performanta voastra

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

bRavo Lisa pentru munca de la biserica si bafta la nunta, iti tin pumnii, eu sunt fanul tau.

Dark, Just felicitari pentru pasi, ce realizare...

Selene uff, ce rau imi pare pentru afurisita asta de boala.....sa vb cu Bee poate iti spune mai multe, ca are experienta din pacate in acest domeniu.

Vlad se cam trezeste de vreo 2 ori pe noapte marait, cred ca ii dau si dintii de sus.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata fetelor!!!
in primul rand sanatate bolnaviorilor..off
irina c. cum se mai simte andreiutul?aprope ca am plans si eu cand am citit faza cu alaptatul
aidan sanatate multa
si eu vreau sa-l dau pe alex la cresa in toamna si ma sperie gandul cu ce boli o sa se aleaga in primele luni sau chiar primul an
la multi ani sarbatorilor zilei

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Asa e, am zis ca tot raul spre bine.Cat despre amintiri...imi vine greu sa cred cate am uitat deja dp aceste sapt, pe bune.Zilele s-au scurs, eu imi notam scaunele, febra ,cat nu mamca...pt ca nu mai tineam minte.Am acumulat multa multa oboseala.Si in stilul asta greu cu odihna.Dar vor veni vremuri mai bune.Oricum iau dostinex de 5 zile si eu inca am lapte.O tona.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Irina, imi pare tare tare rau....dar vad ca scrii ca ai lapte f mult chiar si in conditiile in care iei Dostinex....daca nu mai iei pastilele ce se intampla, nu poti alapta in continuare?? chiar daca ar trece acum in lactatie, daca opresti si te mulgi o zi doua, nu poti relua alaptarea? Nu vreau sa te amarasc , era doar o sugestie.....

si eu am stat in spital cu fetita cand avea 1 an si 2 luni pt enterocolita, dar alaptatul ne-a salvat, altfel nu ar fi baut si mancat nimic. E drept ca eu nu aveam diaree.....

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Neata fetelor,

Ne-am inceput ziua incercand sa recoltam pishu si deocamdata nu am reusit. Dna dr. zice ca e posibil sa fie o infectie urinara sau o concentratie mai mare de fosfati, deci urocultura si sumarul sunt obligatorii.

Selene, sa cedeze repede banditii de E-coli la tratament!

Ieri am cautat in cartier cofetarii care sa faca torturi cu Winnie the Pooh si nu am gasit pt ca firma Kuky, cei care aduc foliile respective, nu a mai aprovizionat dupa sarbatori. Mai incerc la Agapitos, apoi la Cofetaria Maria, Alice si Paradis, poate am bafta. Am auzit de Cofetaria Giorgi, insa tare imi e peste mana sa ajung la ei.

Iar ne-am schimbat programul pt ca restaurantul la care mergem de regula (acolo Alexia a fost client de vaza toata primavara, vara si toamna) are inchis duminica pe perioada lunii ianuarie. Deci, petrecere vineri, nu duminica. Sper sa poata sa ajunga si ai mei, de la Tulcea, avand in vedere cum ninge.

Citesc si revin.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput