LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Andreea Paula!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, fetelor, eu nu stiu ce sa fac...

Pe antibiograma scrie asa:

Sensibil la: Norfloxacin, Ciprofloxacin, Cefoperazon
Intermediar: Amikacina, Gentamicina
Rezistent la: Biseptol, Ampicilina, Doxiciclina, Tetraciclina, Gentamicina, Colistin

Acum:

Norfloxacin nu se da sub nicio forma sub 18 ani, Cefoperazon, habar n-am ce-i cu el, iar Ciprofloxacin nu se gaseste decat sub forma de comprimate filmate si de solutie perfuzabila, iar comprimatele filmate sunt prea puternice, chiar si cele de 250 de mg, nu le pot injumatati, ca substanta activa e in "coaja" si se duce pe apa sambetei daca tai pastila in doua... Iar solutia perfuzabila, numai in spital, una dintre farmaciste a zis sa ma internez cu fata...

Mai raman injectiile, puii mei...

Stiti ceva de Cedax sau Ceclor, pulbere (se face solutie)?

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Selene exact asa ii iesise si lui Razvi pe antibiograma cand ne iesise steptococul auriu la urocultura.

Dr pediatru de la mama de la spital ne-a dat sa luam Ciprofloxacin cate un sfert de pastila (parca, nu mai tin minte sigur)...insa este oribil...Razvi mi-l varsa de fiecare data, are un gust amar de nici eu nu-l suportam, daramite saracutii copilasi...

Asa ca am hotarat cu mami sa mergem pe Gentamicina injectabil, parca 10 zile i-am facut lui Razvi...plus ca injectabil se absoarbe mai bine, cu pastilele nu stii niciodata mai ales daca le mai si varsa.

Am zis sa-ti povestesc si tie poate te ajuta

Dariutei

Mergi la inceput

ANDREEA PAULA

IrinaC multi sa treceti amandoi cu bine peste perioada asta grea. Cand ar trebui sa incepi munca la centrul acela?

Dark da' Mister mananca nu se incurca ...adica seara mananca 200gr de papica si inca 100gr de fromage frais??? Plus un biscuite?...Oau ...are mama baiat mare, nu gluma

Bebelusi si noi tot cu dintii suntem ...toata ziua e marait si ar baga tot in gura...gingiile sunt albe si umflate in dreptul caninilor de jos, sper sa iasa naibii o data ca tare se mai chinuie saracutzul...

Lisa felicitari pentru mega-masa si bafta la nunta...sa-i dai pe spate... Anuscai

Bee sanatate multa Alexiutei ...au anuntat astia ca pana miercuri e cod galben, poate pana vineri reusesc sa curete drumurile sa poata ajunge si ai tai la ziua printesei.

Am si eu o intrebare pentru fetele care se pricep la gatit (cuscra need your help): m-a pocnit o pofta de salata de cartofi nemteasca ...cu castraveti ...yummy ...am mancat in Berlin ca si garnitura la snitzel si acum mor de pofta...si tare as vrea sa-mi fac zilele astea please help

O zi usoara si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, cred ca nu ti-au facut antibiograma extinsa ci doar restransa, unele laboratoare mai procedeaza asa si cer extra pt cea extinsa. Noi am luat Cedax data trecuta si a mers. Cedaxul e suspensie si se face siropel. Are un gust ok, de migdale mi s-a parut mie. Alexia l-a tolerat bine, chiar daca avea doar 4 sau 5 luni. Tot medicul decide, oricum. Plus ca un supliment de Biotics sau ceva de genul e obligatoriu. Bafta.

Crisspy, sper si eu sa se elibereze drumurile, ca deja am anuntat oamenii si nu prea mai pot reprograma.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Andreea Paula! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!

Mai feteler, eu va tot "aud" vorbind de cofetaria Georgi. Eu am o Georgi peste drum de casa si Piticot dupa colt. Torturi e adevarat ca n-am mancat de la Georgi, insa am mancat clasicele amandine si eclere (cu ness) de la ambele cofetarii si va spun ca nu mi-au placut deloc cele de la Georgi. Muuuult mai gustoase erau la Piticot.

Inca putin si terminam si noi cu prima maseluta. Da' pana atunci pe mine ma doare capul de la atatea treziri. Mai are cineva maseluta?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mai am ceva de comentat, sper sa nu va suparati. Nu va uitati inca la canini ca acestia nu apar inainte de implinirea primului an de viata. In general apar in jurul varstei de 18 luni, cu variatiuni, unora le ies la 14 luni, altora la 20 luni. Inainte de canini mai apare cate o maseluta-doua, care face cat 4 dinti normali ca are 4 colturi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Andre_ea recunosc ca de la Piticot nu am luat niciodata nici praji, nici tort...eu ma refer aici strict la Georgi de la Orizont ca de acolo iau...poate difera de la cofetarie la cofetarie, stii cum e ...

Ilincai sa treaca durerea de la maseluta...stiu ca mai era cineva pe forum care avea maselute, da' nu-mi mai aduc bine aminte cine

Ai observat ceva diferit fata de cand i-au iesit dintishorii din fata? Adica dadea semne ca doare mai tare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani

lucas
carla
hera
andreea

andreea maseluta? noi avem doar 4 dinti
selene nu ma pricep deloc, noi nu am facut inca antibiotice.
miere - multa sanatate lui aidan si lui tati

mai sunt copii de peste 1 an care nu umbla singuri? sau nu stat singuri in picioare? ca noi doar cu sprijin - sau 2 degete sau mobila. si nu stiu daca sa imi fac griji sau nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Mai am ceva de comentat, sper sa nu va suparati. Nu va uitati inca la canini ca acestia nu apar inainte de implinirea primului an de viata. In general apar in jurul varstei de 18 luni, cu variatiuni, unora le ies la 14 luni, altora la 20 luni. Inainte de canini mai apare cate o maseluta-doua, care face cat 4 dinti normali ca are 4 colturi.

Io ziceam de canini...ca acolo vad ca e umflat locul...si asa stiu si eu ca ies tarziu, da' mai stii ce surprize ne rezerva strumfii astia mici

Mergi la inceput