LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, am citit o propunere de incuscrire, tu cu Miere? Frumos program de wkd ai avut cu minunile tale dulci
Miere, f frumoase pozele, ma bucur ca e mai bine Aidan.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

La Multi Ani urez si eu sarbatoritilor si sarbatoritelor din zilele astea! Eu l-am sarbatorit pe Paul ieri de 11 luni....of ce trece timpul!!! I-am luat in we cadourile pt ziua lui, un fel de masinuta de tras, impins si pe care se poate si sta in fundic si sa se impinga din picioare....o jucarie de apa cu fantana, topogan si tot felul de chestii......si un cangur de impins pe jos (pe aste ultimul nu m-am putut abtine si i l-am dat ieri de ziua lui de 11 luni...)

Eu am fost la Paris 2 zile si a fost tare tare frumos, m-am intalnit cu foste prietene de cand eram rezidenta, ne-am distrat de numa ca pe vremuri, fara sa vorbim de copii (asa ne-am inteles dinainte!). Paul a stat foarte cumintel cu taica-so......asa ca toata lumea a fost fericita.

Va trimit pe mail niste poze de ieri cu Paul la 11 luni, 11,6 kg si 77 cm....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Pyc, Paris, prietene, distractie, nu te juca cu nervii nostri...Paul e veselia intruchipata, mor de dragul lui

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Andreitza urla ingrozitor cand vine mom cu canita si lapticul.si plange cu lacrimi pn la barba si eu pe langa el.Imi e dor sa alaptez...dati cu pietre , considerati-ma zuzu dar imi lipseste de morrrSi lui se pare....se chinuie Radu cu el sa bea lapticul la magneti, pe geam..sa l adoarma sa-l legene...nu aveti idee cum face saracu', da din picoare si URLA URLA URLA de ni se rupe sufletul

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeee

buna seara si de la noi
eu sunt super obosita ca ieri a fost SFANTUL ANTONIE CEL MARE si mi-am sarbatorit-o pe ANTONIAAAAAAAAAAAAA .... am avut ffffff multi invitati .... am primit multe cadouriiiiii si jucarii si hainute .... mami si tati mi-au luat 2 torturi .... si mi-au cantat frumos la multi ani .... nu prea am avut chef de mancare solida da nu se pune ca a fost ziua mea

CUSCRAAAA IRINAC te .... il ador pe andreiuta .... e un baiat mare ... ii urezzzzz multi ani sanatosi si fericiti alaturi de voi si de cine va vrea el in viata .... esti o scumpa pe sitew

delia nu m-am suparat de faza cu algolcaminul .... dar cred ca si novocalminul e cam acelasi lucru

aidan la multi ani sanatosi si tie dragule .... miere iti mai aduci aminte ce galerie faceam???? eu cand citesc capitolele de la odisee mereu plang

bee si selene multa sanatate

aaaaa si noi am remarcat un progres ... antonia s-a ridicat singura la patut si se misca de-a jungul lui ... caci dupa cum am zis noi suntem tari in vorbire dar slabute cu mersul ....

just felicitari pt primii pasi

multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la patania inghitirii capatului de pix .... adevarul este ca Dumnezeu m-a ajutat

lisa felicitari pt reusita de la biserica ana e o scumpa

plec sa citesc de la odisee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac este o stare care va disparea
la finuta a durat 2 saptamani
la altii 3 zile
ai grija de voi
te pup
stiu cum e
asa am patit cand am inceput sa bem lapte praf

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Irina da de ce nu-i dai tzitzi? Sau de ce intrerupi definitiv alaptatul daca nu iti doresti? Lui Andrei una doua i se vor reface vilozitatile intestinale si va tolera iar lactoza......in Franta nu se recomanda intreruperea alaptarii in cazurile de rotavirus.....doar repaus alimentar si perfuzii cateva zile, apoi eventual cateva zile de lapte fara lactoza (timp in care mami se mulge ca sa pastreze secretia lactata).....iar apoi lapte de la tzitzi la loc. Zau ca nu inteleg de ce ti s-a recomandat renuntarea la alaptare impotriva vointei tale...Asa o fi moda in Romania printre pediatrii, tare am impresia ca toata lumea descurajeaza acolo alaptatul la san, pe diverse motive....aici in caz de intoleranta tranzitorie la lactoza nu se intarca copiii!

Oricum tu esti pediatru si trebuie sa stii ce si cum si sigur ai luat decizia cea mai buna pentru Andrei.....da io tot nu pricep de ce e o chestie definitiva:)

Pupilici si sa va faceti bine!

Zau ca-s de invidiat cu mini vacanta mea la Paris....in plus hotel de 4 stele fix langa tour eiffel, m-am deconectat total de la realitatea de zi cu zi:)

Mergi la inceput

Pyc ai perfecta dreptate draga mea.M-am simtit ca un OZN pe acolo NIMENI in reanimare nu alapta , decat eu.Nu au intrerupt initiial nici ei alapatatul, dar au insistat pe motiv ca eram in a 5 zi cu scaune diareice, nu manca nimic ca astepta sanul, nu accepta dieta de tranzitie, un orez amarat orice, ceai de menta nimic nimic etc etc.Eu aveam o tona de lapte, mi-au adus la nas Dostinexul asa ca acum nu mai e cale de intoarcere.Imi lipseste si cred ca mi va lipsi mereu si mi-ar fi lipsit oricand ar fi venit momentul Au insistat ca e mare, ca a primit destul...in fine...ideea e ca ma paste depresia .Nu pot face nimic cu el pe zi, nu-l pot adormi, nu se linisteste..e un chin.Ma intreb cat va dura?De nopti nu vi le povestesc.Oricum am plecat cu un bebelus si am un baietel care mananca neblenduit, papa sticksuri si biscuiti singur ...ma rog , poate pt voi e normal ca si este normal dar Andrei se ineca din orice.

Ma plangeam pt ca ...asa simt , apropo de depresie si de tot.Imi e dor de bebelusul meu, cum ma mirosea, cum isi baga nasul in san si molfaia acolo..nu mai scriu ca plang iar.Am fugit ca ..ud laptopul.As fi vrut sa nu fi existat sapt astea doua, as fi vrut sa nu traiesc ce am trait, sa dau tiumpul inapoi si copilul meu sa aiba o zi a lui cum merita cum toti de aici o au, sa fi facut meniul online cu Lisa si seara dupa ce plecau toti sa ma iubesc cu el la san.Acum nici in brate nu l pot lua ca incepe sa urle si sa traga si sa ma adulmece

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Of Irina, nasoala treaba ca ti-au si dat medicamente de oprit lactatia.....ca altfel zau ca ar fi meritat sa reiei alaptatul odata trecuta faza de boala acuta.....si apoi l-ai fi intarcat cu calm, la rece, nu asa fortat. Resemneaza-te ca asta e situatia, ca mai devreme sau mai tarziu oricum ati fi renuntat la tzitzi....acum e baiat mare:) Are si parti bune intarcatul asta, asa ca incearca sa vezi doar avantajele. ..........si mai ales calmeaza-te tu si accepta situatia, nu fa o tragedie din asta, ca nu e cazul. Andrei deja sufera dupa tzitzi, asa ca nu-i lipseste sa aiba in plus o mamica necajita, plansa si deprimata......Daca tu esti vesela si surazatoare, el va trece mult mai usor peste asta. E o etapa absolut normala, bravo ca l-ai alaptat pana acum.....ei cresc vazand cu ochii si mereu ne va fi dor de ei bebelusi, dar fiecare varsta are farmecul ei. Acum intr-adevar avem baietei si fetite si nu mai avem bebelusi!

In Romania din pacate femeile nu sunt deloc incurajate sa alapteze....mai avem mult pana sa ajungem la nivelul celor din tarile nordice, unde alaptatul e lege si mama are toate conditiile asigurate pt a-si alapta copilul cat mai mult, unde si cum vrea ea.

In Franta nu se pune mare pret pe alaptat, adica sunt subliniate avantajele, dar ramane la alegerea mamicii daca va alapta sau nu, fara a fi judecata in vreun fel daca alege sa nu alapteze.

Hai ca va fi totul bine.....e insa nasol ca vei ramane cu aceasta amintire neplacuta din cauza intarcatului asta fortat.....

Pupici!

Mergi la inceput

Asa e, am zis ca tot raul spre bine.Cat despre amintiri...imi vine greu sa cred cate am uitat deja dp aceste sapt, pe bune.Zilele s-au scurs, eu imi notam scaunele, febra ,cat nu mamca...pt ca nu mai tineam minte.Am acumulat multa multa oboseala.Si in stilul asta greu cu odihna.Dar vor veni vremuri mai bune.Oricum iau dostinex de 5 zile si eu inca am lapte.O tona.

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput