LMA licurici de ian-feb2009(80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Daiopri, hai ca mai ai un pic!

Selene, bine ca ati descoperit problema, asta explica si lipsa poftei de mancare.

Miere, sanatate baietilor!

Lisa, felicitari pentru succesul mesei de la biserica! A meritat efortul.

Anna, super pozele!

Corina, sanatate Caterinei, of, muci pacatosi. Sper sa scapati de ei pana nasiti, sa va puteti si voi simti bine!

Poze...

...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Anuc, sanatate lui Filip. Sper sa gasesti o rochita cat mai potrivita pentru frumoasa ta.

Arriel, cred ca te topesti cand te dragosteste Thea, draga de ea

Carla nu face urat decat atunci cand ii luam jucaria preferata, care, n-o sa ghiciti, e cutia de la ata de dinti, adica ceva de genul asta http://www.kleenteeth.com/imagez/1226806578_EMN64_wovenfloss.jpg , e complet indragostita de chestia aia, adoarme cu ea in mana, lasa orice pentru ea si face niste moace tare suparate cand i-o luam. Nu stiu de ce mai dau banii pe jucarii.

Poze...

...si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Iulia,hahaha si Ana tot cu cutia se joaca ...cand stam pe olita...dar ii place sa o mai mestereasca de numa'

Selene,da cum se ia Ecoli asta?

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Youpiii.... a inceput si hie mea sa mearga..a facut 15 pasi singurica. Doamne ce emotionata am fost sa ii vad primii pasi..sunt beata de emotie

Mergi la inceput

Felicitari, Just!!!!

Lisa, si Carla sta pe olita datorita atei de dinti

Poze...

...si iar poze

Mergi la inceput

felicitari Just.wow 15pasi deodata...mult...n-am cuvinte
eu am vazut multi copii,dar prima data cand au inceput singurei au facut 2-3 pasi si au picat in fund.

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Iulia,cum stati cu olita??

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

felicitari Just.wow 15pasi deodata...mult...n-am cuvinte
eu am vazut multi copii,dar prima data cand au inceput singurei au facut 2-3 pasi si au picat in fund.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ana in concurs!

Si noi am inceput cu 3 pasi, apoi am ajuns la 5, apoi s-a duuusss... Acum circula prin toata casa.

lisa, E.coli traieste in intestinul uman. Deci provine din "treaba mare". Or Dari, cand face, face, de regula, bombe, adica se umple scutecul din fata si pana in spate, nu de putine ori i-am scos mizerie din intrarea in vagin, gaurica aceea micuta... Asa ca...

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Lisa, cu olita abia am inceput saptamana trecuta si nu face decat pipi de dimineata deocamdata. I-am cumparat una mai mare initial si nu i-a placut deloc, plangea si pleca repede de pe ea. Asa ca am luat una de-aia mica de la Baby Bjorn si pe aia vad ca sta. De fapt am pus-o pe olita mai mult sa se obisnuiasca, ca mi-a zis vara-mea din Phoenix ca pe baietelul ei de 2 ani nu poate sa-l faca nicicum sa stea pe olita ( a inceput pe la un an jumate) si-am zis ca hai s-o pun macar sa nu i se para ciudat mai tarziu. Mai vedem noi. Voi cum sunteti?

Poze...

...si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Selene, sanatate multa Dariutei. E bine ca ati descoperit cauza, acum va tin pumnii sa cedeze repede la antibiotice.
Iulia, Lisa, si Vladut iubeste cutiile. Cele mai apreciate jucari
Arriel, deja m-am topit cand m-am gandit la Thea iubareata, cred ca e o dulce cand te pupa. Cum mai sta cu mersul?
Crisspy, mai face si Vladut crize, de obicei cand vreau sa-l pun in scaunul de masa, acum il uraste si pe ala Dar in general sta bine cu "nervi" Razvi cu personalitate

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic...mai citesc si revin. toate fetele si licuricii

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput