LMA licurici de ian-feb2009(80)
Raspunsuri - Pagina 11
Porumbita spune:
ah, si robert e mucios (altceva nu are)
si nu vrea frate de nici o culare sa ii pun vibrocil sua pivalone; ce sa mia vb de batista bebelusului... 2 oameni sa il tina sa mai scot din muci (ca nu poate respira din cauza lor)
in rest e vioi;
Anuc spune:
Naty, Porumbita . Stiu cum e treaba cu copiii si cu stadiul fiecaruia de dezvoltare. Mai stiu si ca fiecare saptamana in plus conteaza la varsta asta, dar ma oftic si eu cand vad ca altii stiu mai multe :) Nu, glumesc, il las in pace si va invata sigur din joaca. Mai nou ii place foarte mult si a invatat foarte repede sa-mi dea un degetel sa-l pap can i-l cer. Rade si mi-l ofera imediat. Deci depinde si ce li se pare lor ca e haios, asta invata mediat.
Eu nu stiu ce sa mai zic...Filip tuseste de vreo luna jumate. am fost la 2 doctori, am schimbat 3 tratamente pana acum (inclusiv Ospamox). Azi avem iar control. Tuseste cand productiv, cand sec...iar azi au inceput si mucii. asta cred ca e alta raceala peste cea cu tusea...ca altfel nu-mi explic...si mor de ciuda. Sper sa nu fim raciti de ziua lui.
Miere, acum e bine Aidan?
Irina, Papacelu cum mai e?
Cristi, apropos...si eu m-am plictisit acasa, si ma inscriu la niste cursuri pe care vroiam sa le fac demult, dar nu aveam cum sa ma invoiesc de la serviciu. sunt 7 saptamani, lunea-miercurea-vinerea, de la 16.30-21.00....tot mult mi se pare ca voi lipsi de acasa, dar trebuie sa fac ceva si ptr mine daca tot sunt casnica.
Ieri am fost la shopping intensiv....vreo 4 ore am colindat;. Si va trebui sa merg si saptamana viitoare ptr ca nu i-am gasit Ioanei nicio rochita sa-mi placa si sa fie mai grosuta, de vremea asta.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
A! si la noi e nenorocire cu curatatul nasului...zici ca-l pic cu ceara, se zvarcoleste, urla....
Si cu nervii la fel stam...nu primeste ce vrea-> se pune pe marait spre plans si sa arunca pe spate...asa fac toti
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
crisspy spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri ...uff, credeam ca numai asta al meu are fazele astea...ma si speriasem...
Arriel spune:
LUCAS
CARLA
HERA
Sa cresteti mari si sanatosi!
Fi-mea a devenit tare iubareata in ultimul timp, ma cuprinde cu mainile dupa gat si isi lipeste obrajorul de mine, si ma pupa... Referitor la meniul dela restaurant, noi vom avea un aperitiv, la fel pentru toti, iar felul doi si-l va comanda fiecare din meniu. Nu vom fi decat vreo 16 adulti, asa ca merge. Iar tortul il voi comanda, la Georgi cred.
Anna admirat iarasi pe Vladut cel smecheras
Dark se pare ca ati gasit "reteta fericirii". La ce ora ia Mister cina?
Eu totusi inclin sa cred ca fetei mele ii e frica sa doarma singura...
miere multa sanatate lui Aidan! Chiar asa, toate deodata pe capul vostru!? Foarte frumoase pozele de la petrecere, tu si Aidan aratati super. Deja s-a incalzit vremea la voi?
IrinaC sa fie intr-un ceas bun! Intr-adevar, emotionant...
koruccia multa sanatate Caterinei, nu aveti batista bebelusului, sau macar un aspirator pentru nasuc?
crisspy exact asa se intampla si la noi, crize cu tipete sau plans in hohote pentru ca nu o las cu anumite obiecte, sau sa umble in anumite locuri...Din fericire trec repede
Anuc sanatate si lui Filip. Frumos la shopping, si mie imi place
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
IRINA.C spune:
Poate ma puteti ajuta:
Fina mea are 20 s de sarcina si de ieri a experimentat asa ceva:
secretia pe care o avea a devenit maronie , iar azi chiar roze.A fost la medic eco este ok, nu vad hematoame iar la ex colului ar fi "putin" intredeschis .I-a prescris gynipral si no spa.Ce as vrea sa stiu:
1.a trecut cineva prin asa ceva si 2.cam care ar putea fi cauzele?
Multumesc din suflet
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
lisa79 spune:
am aparut
imi pare rau sa aud ca avem licurici bolnaviori. multa multa sanatate le doresc.
noi suntem bine,eu sunt foarte obosita dupa munca la biserica. a iesit totul exccelent,au venit 250 de persoane,mai mult cu 50 de persoane.culmea,praji am avut 248. Cica banii stransi au fost record,tare bine ma simt...plus ca in aprilie am de facut prima mea masa de nunta,incluzand prajiturile si tartul...no acolo am emotii
IrinaC,nu stiu ce sa zic,prietana mea care a nascut prematur,la 32 de sapt,a avut sangertari toata sarcina cu risc de avort spontan pana in ziua in care a nascut. fata acum ,la un anisor pe 22 ianuarie,e bine mersi
ma duc sa vad poze
Ana in concurs!
Daiopri spune:
tuturor sarbatoritilor mici si mari!!
Si noi cu intarziere, dar ne-am gandit la voi.
Si multa sanatate la bolnaviori.
Eu sunt numai pe fuga, si sunt la capatul puterilor cred, dar sper sa mai rezist astea 2 saptamani
De parca nu aveam destule mai am si din appointm cu ceilalti dr.
cand o sa termin cu toate cred ca ma inbat vreo 3 zile asa
Am citit pe sarite, poze nu am vazut, dar ma adun eu.
Vroiam sa intreb daca ai vostri mai mananca noaptea, ca ma ia plansul. De cand cu tati, mananca pisoiul la 3Ce sa ii dau seara, pe la ce ora?
El mananca tare bine dealtfel, da m-am prins ca sunculitele se tin cu efort
Vreau sa incerc cu altceva seara (el papa cereale pe la 6,30 si lapte la 9 fara ceva) si daca nu, dupa ce termin cu ale mele trec la aparate inapoi
Lisa, alinuk f frumoase aperitive. Multumesc mult. O sa ma stradui si eu desi am tz maini stangi
Da ce le dau fel principal?Adica ceva rapid asa
(friptura, peste sau ce? si cu ce garnitura)Thnks!
Tort cred ca ma las pagubasa. Ca mie imi iese ala diplomat dat la norocul meu parca vaz ca fac o branza. Apoi nu le am cu ornatul si pace.
M-am uitat si eu de ceva tacamuri dar nu prea multe alternative
Cam asa am eu noroc, le vad mereu cand nu imi tb si cand vreau nu mai sunt
Cristi, nu vrei sa stii cum ma simt eu fata de cel mare
Si mereu am judecat-o pe mama, iar acum stiu clar, fiecare face cat si cum poate. Tine minte doar atat ca ne iubesc dragii de ei asa cum suntem cu defecte sau fara. Si sa ne bucuram, ca indata cresc si o sa ne zica ei ce si cum
fata curajoasa si hai ca nu e asa cum vezi tu
de fumat sotul meu a incercat prima data cand am avut motanul. Fara mare succes si cu nervi de imi venea sa ii aprind eu tigara
Acum a luat niste pastile, ziban parca, si nu imi vine sa cred (s anu zic in ceas rau). Are cateva luni bune si nici nu s-a ingrasat si nici nu e nervos. Nici nu a luat mult timpp pastilele, ca dr ii daduse pe cateva luni. Dar... zice sa nu il intreb cum se simteEu zic ca nu ii e asa rau, ca macar nu face urat ca prima data.
Succes iti doresc si capul sus
bb al meu e un scumpel, dar cum ziceti si voi, fundicu ala grasut plin de nervi
Si eu incerc cu aburirea
Dark sa imi zici si mie cum merge cu masa de seara si ce ii mai dai please. Sau poate e doar maturitatea la mister?
Gata tre sa fug la bagaj si pe drumuri. Ca parca merge in vacanta mereu
numai bine tuturor
lisa79 spune:
Daiopri un felul 2 cu care nu prea dau eu gres,este friptura(o marinezi de seara sare,piepr,baia si lamaie) cu cartofi aurii. fierbi 10 min cartofii(10 min de cand a inceput sa fiarba)ii scurgi de apa,ii tai in jumate cartofii sau in 4 daca sunt prea mari si ii dau la cuptor la foc 400F(deci intre mediu si tare) pentru inca 20-30 de min,ai sa vezi ca isi schimba culoare. sunt super buni,crocanti la ext si moi la interior.
hai ca nu e greu.
a desert...lapte de pasare,e bun ,e usor de facut.
Ana in concurs!
Selene_Bunny spune:
bee, E. coli este si la noi... Peste 100.000 UFC / ml...
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/