LMA licurici de ian-feb2009(80)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelusi spune:
Crisspy draga mea nu esti singura, daca nu execut ce vrea e in stare sa ma manance. Daca dispar din camera in care e el....e grav....
Azi dimineata s-a trezit la 7, ne era un somn si mie si lui Mircea, iar el era ff vioi....de obicei se trezeste la 09,00
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Lucas
Carla
Hera
La multi ani sanatosi si fericiti.
Miere ,multa sanatate lui Aidan.
Crisppy si la noi e la fel.M-a zapacit..nu-l las sa faca ceva urla,da din picioare,imi da peste maini daca-l iau de undeva.Azi nu l-am lasat sa se bage in dressing,sa-mi traga de o fusta de pe umeras,sa mearga in balcon,sa se urce pe nush ce..sa se duca nush unde..numai in maraieli a tinut-o..deja eram cu nervii.Acum doarme..si e asa liniste..
koruccia,multa sanatate Caterinei.
mimika,sa-ti traiasca baietii.Sunt frumosi foc..
Maine ne vaccinam si noi.Sper sa fie totul bine si sa nu aiba reactii adverse.
O zi frumoasa tuturor si multa sanatate bolnaviorilor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
miereamara spune:
Bun, deci am facut socoteala:((, Aidan in trei saptamani de daycare a avt asa: viroza cu muci si tuse, otita, HMFD, streptococ in gat, convulsii febrile si acum raceala si stomach virusEl care nu a fost bolnav nici macar o zi pana acum!
Am luat si noi streptococul, taica-su e bolnav cu febra si frisoane, eu vad ca inca ma tin pe baricade, doar cu gatul umflat.
Crisspy si Aidan e nervos, tocmai va spuneam cu un capitol in urmaa, cred ca e o etapa normala, ne trebe nervi de otel:)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
veronica75 spune:
Salut fetelor,
La multi ani Lucas, Carla, Hera - sa cresteti mari, sanatosi si fericiti
Miere - sanatate lui Aidan Sa stii ca eu am aceleasi reactii la augumentin - greata si ma stric la burta - eu zic ca augumentinul e de vina.
Dark - esti o fericita ca mananca Mister la mine Alice nu vrea sa pape nik solid si daca reusesc sa ii bag vre-o 2 linguri, tine mancarea in gura de ma plictisesc asteptand sa inghita.
IrinaC Am vazut site-ul - felicitari . Andrei cum mai e?
Sanatate micutilor bolnavi si un sa treaca repede.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
veronica75 spune:
Miere daca zici ca e cu febra si frisoane si se ia...inseamna ca ma insel.
Of imi pare tare rau ca sunteti bolnavi
De cand te-am auzit pe tine si inca o pers, cu bolile astea luate din comunitate nici eu nu o mai duc pe Alice nicaieri...sunt sigura ca de acolo am luat si noi prima gripa , macar astept sa ii faca vaccinul de 1 an.
Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
Naty spune:
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI LUCAS, CARLA IOANA si HERA SOFIA!
LA MULTI ANI ADA_COMAN!
cristi eu petrec putin timp cu Nadia, in timpul saptamanii vreo 3 ore dimineata si inca vreo 1,30 - 2 seara. Numai in weekend stam impreuna mai mult, dar si atunci o am si pe Ioana asa ca nu pot sa-mi dedic micutei tot timpul. In orice caz, ce fac cu ea este sa ma joc cu diferite jucarii cantatoare, ii arat animale pe carti pentru bebelushi si ii spun cum fac, ii arat diferite parti ale corpului ca sa invete cum se numesc, la fel, ii arat obiecte, ne jucam cucu-bau, ne plimbam prin casa, ne jucam cu balonul.
In rest, daca nu ai unde sa mergi sa iti faca placere, incearca cu o carte care sa iti placa sau cu filme.
iuliacris multumesc.
anuc tu sti foarte bine ca piticii au ritmuri diferite de crestere si dezvoltare.
Uite, Nadia mea care nu statea in fundulet la 8 luni face acum mai multe lucruri decat alti copilashi. Ea s-a dezvoltat greu o perioada, dar de vreo luna a facut progrese uimitoare si rapide din toate punctele de vedere.
E normal cred sa il compari cu Ioana; stiu ca teoria este sa nu faci asa, dar eu cred ca e aproape imposibil sa pui in practica.
anca n-am auzit de hot yoga la noi. Da, imi place mult Pilates, desi e foarte solicitant. Merita sa incerci o data, mai ales daca ti-a placut yoga. Si eu tot asa, am fost o data sa vad cum e si m-am indragostit de sportul asta
La sala unde merg eu e foarte scump sa ai instructor personal la gym (oricum si abonamentul e scump tare), iar eu fara instructor ma las pe tanjala, cred ca as merge degeaba.
Noia am avut un weekend OK, sambata am fost cu Ioana la o petrecere de copii, ieri am fost in vizita la prietena mea cea mai buna, care are fetita cu o luna mai mare ca Nadi si s-au jucat bebelinele. Aaaa si am vazut cu Ioana "Mary Poppins", tare dragut film!
Azi ma duc sa imi fac testul PAP ca nu l-am mai facut de 2 ani.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
anna vazut si placut pozele noi. Mai ales cea in care are un ochi inchis si unul deschis, ce smecheras e
dark bravo pentru somn!
Diseara ii maresc si eu portia sa vedem ce iese.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
mimika multumim! Foarte draguti puisorii!
miere multa sanatate lui Aidan!
Copiii nostri si-or petrece viata impreuna? Ca au ales aceleasi lucruri cu exceptia cheilor de masina (la noi a luat pixul).
Foarte frumoase pozele.
irina sa fie intr-un ceas bun!
NOI
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Bun, deci am facut socoteala:((, Aidan in trei saptamani de daycare a avt asa: viroza cu muci si tuse, otita, HMFD, streptococ in gat, convulsii febrile si acum raceala si stomach virusEl care nu a fost bolnav nici macar o zi pana acum! Am luat si noi streptococul, taica-su e bolnav cu febra si frisoane, eu vad ca inca ma tin pe baricade, doar cu gatul umflat. Crisspy si Aidan e nervos, tocmai va spuneam cu un capitol in urmaa, cred ca e o etapa normala, ne trebe nervi de otel:) www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator aoleu... sanatate multa lui lucian Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Porumbita spune:
mai poate aruncati si aici un ochi si imi raspundeti si mie
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=2
korucia sanatate papusicii
dark la noi nu are nici un efect mancatul sanatos seara; are nopti mai bine si mai putin bune dar din pacate nu am reusit sa fac vreo conexiun (dc mananca mai bine sau dc e mai mult afara doarme mai bine noapte);
crisspy si robert e super nervos uneori dc nu ii dai ce vrea el ; nu mereu merge distragerea atentiei
veronica eu o data pe sapt il socializez pe robert cu alti bbii ; ma streseaza caar putea sa ia ceva dar am decis ca acum la un an fac doar ultimul rapel de la infanrix si mai aman cateva luni priorixul si apoi prevenarul (zic acum ca ma succesc de la o zi la alta)
anuc nici robert nu arata nasc ochi etc sau sa faca pa, sau sa bage forme una in alta; tot ce vrea el sa faca e sa merga sa mearga sa mearga si apoi sa se catere, sa se catere sa se catere... totul plimband diverse chestii in mana; uneori are cate o jucare in fiecare mana, vede ceva interesant si in loc sa dea drumu la una din ele se apleaca si o ia cu gura; ; stie acum sa se intoarca singur pe picioare, sa se aplece dupa jucarii, nu prea mai merge in 4 labe
naty pai 3 ore dim si 2 ore seara eu zic ca e ceva timp petrecut cu bb pt cineva care lucreaza full time.
cadia cred ca o sa iasa f fain petrecerea
cristi2003 (nu ma pot obinui cu noul nick ia taurul de coarne si rezolva fazele depresive acum cat sunt in faza incipienta; esti cea mai buna mama pt piciul tau si basta
irina.c sa fie de bun augur noul job!! situel arata f bine