LMA licurici de ian-feb2009(80)
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Irina, Aidan a facut miercuri dimineata convulsii febrile, tremura tot, nu mai focaliza privirea,nu razpundea, capul in piept, mainile vinete si unghiile albastre, plus albastru in jurul gurii, a durat cam 3-4 minute, temperatura nu era f mare. L-au testat pt swine flu si strep si a iesit pozitiv la strep. Ia antibiotic augmentin, numai ca nu stiu, nu cred ca ii prieste, de cand a inceput sa il ia a cam vomitat, dar azi noapte a culminat, a vomitat in fiecare ora, crwd ca de vreo 10-12 ori,in somn, se inceca, tusea, un cosmar, ... azi doua scaune diareice si f mirositoare, copilul f plangacios, maine mergem la doctor again.
La petrecere a fost f frumos o sa pun poze mai tarziu.A ales termometrul, calculatorul si cheile de masina:)). Azi nu a mai vomitat, dar a fost la mancare de regim.Cred ca aluat ceva un stomach virus de la gradi, probabil un adenovirus, din ala de 24 de ore, sper sa nu vorbesc prostii, maine stiu mai multe, dar asta banuiesc eu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Pozici de la petrecere, doar o parte din ele, avem peste 200:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Anuc spune:
Of, Miere, sa dea DD sa fie cum zici tu, sa-i treaca repede, ca te omoara cand e copilul bolnavior....Va dorim sanatate multa.
Sunteti asa frumosi toti! Pozele sunt superbe! Iar cea in care e Aidan singur cu coiful pe cap e atat de reusita! de fapt, copilul e reusit, ce sa mai vorbim!
Irina, bafta multa cu proiectul! Si eu am avut emotii cand te-am vazut pe site...o sa aveti succes, asta e clar.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Andrei!!! sa fii sanatos, fericit, iubit!
la multi ani Ada! sa ti se indeplineasca toate dorintele!
la multi ani Lucas, Carla, Hera!! sa aveti parte de o viata minunata!
scuze pentru intarzierea mesajelor, nu am apucat sa deschid calculatorul in week end
Miericico cand va ziceam io ca mama natura e parsiva si utiam toate lucrurile nasoale din nastere si ramanem doar cu minunatiile noastre... ete ca asa e [size=1(]nu-i asa ca mai vrei unu'?)[/size=1] cum mai e Aidan? sanatate multa!
Cristi eu nu confirm decat ce a zis Criss: la munca e floare la ureche . hai zau iesi din depresie ca nu are rost. mobilizeaz-te
noi vom face ziua mandrei tot la restaurant, anul asta fara copii ca nu am avea cum. asa ca scapam usor
Irina, suuper site-ul! mai ca imi pare rau ca nu mai sunt potrivita cum mai e Andrei?
ma duc sa ma uit la poze acush
sa aveti o zi buna.. si o saptamana la fel!
Anuc spune:
Lisa, am tot vrut sa-ti spun ca m-am topit dupa Anushca. Daca nu era 'promisa', veneam in petit
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
koruccia spune:
La multi ani Lucas! Sa fii sanatos, fericit si sa cresti mare si voios! Un pupic de la Caterina
La multi ani Carla si Hera!
miere, frumoase pozele de la petrecere. Cum mai e Aidan? Multa sanatate va dorim!
Irina, felicitari pentru proiectul cu centrul respectiv. Linkul arata ff bine! De cand incepi la ei?
alinuk, am vazut si pozele de la evenimentul organizat de asociatia voastra. Tine-ne la curent, sper ca data viitoare sa pot contribui si eu cumva.
Caterina are nasul infundat si o deranjeaza rau de tot. Azi noapte practic nu s-a dormit la noi, pica de oboseala dar nici acum nu prea doarme profund. Ii fac aerosol si spalaturi nazale dar nu prea vad rezultate. E foarte irascibila, ieri pentru prima data ne-a lovit si pe mine si pe taica-su cand i-am umblat la nasuc.
Sper sa se amelioreze situatia ca noi vineri trebuie sa ne punem pe avion ca sa mergem in Ro la logodna la care suntem nasi:( Nu am nici un chef, in conditiile astea.
andre_ea spune:
Lucas
Carla Ioana
Hera Sofia
Miere, uf mititelul. Sper ca i-a trecut deja. Pupam viitorul domn doctor.
Irina, frumos, sa aveti succes cu centrul. Cum mai e Andrei?
Mimika, sa iti traiasca minunile si sa fie sanatoase!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
anna-mama spune:
La multi ani, Lucas,Carla si Hera !
La multi ani, Cate si Mara!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
crisspy spune:
'Neata
DAVID si DARIA oau 1 an si o lunita
LUCAS, CARLA IOANA si HERA sa cresteti mari puilor si sa fiti sanatosi
MARA si CATE mai e un pic pana la 1 anishor
Miere multa sanatate lui Aidan...e un scumpic ...mi-a placut cartea pe care i-ati pus-o pe tava...
IrinaC felicitari si mult succes ...cum se mai simte Andreita?
Koruccia multa sanatate Caterinei ...si drum bun spre Ro.
Mey fetelor Razvi al meu e foarte nervos, daca nu faci ce vrea el e de belea...asa vi se intampla si voua??? In rest ce sa zic, mor de dragul lui si ma bucur enorm ca sta cu mine saptamana asta.
O zi usoara la toata lumea si multi
CADIA spune:
IRINA, ALINUKmuuulta bafta cu proiecte voastre.
crisspy, si Clara e cateodata e nervoasa cand nu faci cum vrea ea dar uneori reusec sa-i atrag atentia catre altceva si uita, alteori se face ca uita si se duce tot acolo unde nu are voie sau face tot ce nu are voie.
LA MULTI ANI TUTUROR LICURICILOR CARE-SI SERBEAZA AZI LUNITE SAU 1 ANISOR!!!!!
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#