Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex f frumoase achizitiile .Xela 07 ma stresez sincer un pic pt ca la noi la mangalia le-au cerut pantalon cu totul si camasuta, iar la c-ta la judetean salopetica cu totul acum depinde de fitele asistentelor cred .Mai am o intrebare sper sa nu va stresez prea tare .Voi mai faceti baita sau dus?ca am uitat sa o intreb pe doctora ce e mai bine .O sa cumpar si niste salopetele cu totu ca niste costumase am si iau din ambele la mine sa fie .
30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LOREX super faine body-urile. Imi plac mult de tot cele rosii. Sa le poarte sanatoasa cand o veni vremea.

CRIS_MARIO, CRISTIES multumesc de aprecieri.

HAIRCUT sunt cercelusi numai cu pietricele albe sau cu pietricele albastre, verzi, etc. pe gustul fiecaruia. Eu am luat asa ca sa aiba ceva rosu sa nu se deoache.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lorex f frumoase achizitiile .Xela 07 ma stresez sincer un pic pt ca la noi la mangalia le-au cerut pantalon cu totul si camasuta, iar la c-ta la judetean salopetica cu totul acum depinde de fitele asistentelor cred .Mai am o intrebare sper sa nu va stresez prea tare .Voi mai faceti baita sau dus?ca am uitat sa o intreb pe doctora ce e mai bine .O sa cumpar si niste salopetele cu totu ca niste costumase am si iau din ambele la mine sa fie .
30+ Alexandra

Daca poti sa te abtii de la baia in vana e foarte bine.Poate duce la dilatatie si, implicit, la o nastere prematura. Bineinteles ca nu e o regula dar se poate intampla. E mult mai indicat sa faci dus.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ce nu inteleg eu este de ce nu mai se baga nimeni la nascut ... Niste contractii, o apa rupta ceva ... Eu sincer m-as baga daca ar fi dupa mine. Mai stau pana joi sa fac 38 si ma apuc de sporturi ca nu mai tine. M-am plictisit de liniste si sa nu ma doara nimic .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

gratiana77 - f frumosi cercelusii intradevar. Eu am avut probleme sa gasesc in Bucuresti asa mici, nu mi-a venit sa cred cand am cautat pentru finuta mea.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian

Mergi la inceput

XELA stai linistita pe tau si nu provoca bebele. Lasa-l sa vina cand vrea el. Dupa ce se naste ai mai vrea macar o zi in care sa te plictisesti dar nu se va putea. Profita acum de liniste!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR maxim 2 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Dastefa, luni scoatem majoretele nu? Pe la ce ora e evenimenul? Spor la smotruit!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

pai luni trebuie sa fiu la spital la 7 dar stiu eu la cat intru in operatie...
la Daria am mers tot asa de dimineata si am intrat abia pe la 11

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Lorex f dragute si ai iesit chiar convenabil
eu am primite f multe asa ca nu ma bag la cumparat dar cumnata mea boteaza si o intereseaza reducerile de care zici
unde e magazinul asta?

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetele am terminat montatul patutului

este superb ... e completa camera

am hainutele bebelinei la uscat ... pe ale noastre le-am calcat ... am terminat cu treaba pe ziua de azi ... akm ma apuc de niste acte,pe care vine contabilul maine dimi sa le ia (deci tre' sa fie gata in seara asta)

sunt pe aici...deci va urmaresc

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc de complimente! Ma bucur ca va place garderoba bobitzei mele
Si mie tot cele rosii mi-au sarit prima oara in ochi si pe ele le-am ales prima data.E un rosu superb.Abia astept sa vad cum ii va sta
Dastefa, magazinul e in mall Felicia, cumva chiar fata-n-fata cu ientrarea in supermarket Carrefur.

Propun s-o declaram pe Cristies cea mai activa mamica din odisee.
Ar trebui sa se reseteze contoarele la mesaje cand nasti si sa se numere din nou.

Ce bine ca s-a intors Cris.D acasa, poate revine si ea in scena!

Cris-mario, felicitari, harnicutza mai esti? nu te doare spatele?

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput