Hai Danutza84!!! Pufuleti de Ian-Feb2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Merg sa fac un pic de ordine ca imi vin colege de la munca in vizita Lorex, am recuperat lipsa de aseara???? 36+ Maia Ilinca |
Distractie placuta si sa nu exagerezi cu
!!! Mai multa
!Cristina,
de gargaritz Alexis.
xela_07 spune:
LA MULTI ANI ROCO! Multa sanatate si tot ce va doriti alaturi de pufulete!
Cris.d - Probabil sunteti acasa acum. Aveti grija de voi fetele
.
Cris.m - Mai da harnica mai esti tu si cu curatenie si spalat si calcat, treaba serioasa de ceva zile si pe la tine. Hai sa nu te obosesti prea tare ca nu vrem surprize.
ayanna_xem - Mai ai si tu extrem de putin. Cred ca nu mai ai rabdare ...
Lorex - Cat erau body de la Z?
ioana_fota - La inceput e mai bine body+salopetica, dar care e treaba cu spitalul? Adica doar nu trebuie sa aduci anume salopeta sau pantaloni, aduci ce ai. Imi pare mie sau te stresezi prea mult de tb asta? Oricum, cele mai bune sunt costumasele cosmonaut care se inchid cu capse in fata si pe piciorus.
haircut - Spor la cumparaturi! Sa ne spui si noua cu ce te-ai ales.
rox_y - F scumpa bebe Diana!
pinguinroz - Felicitari! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian
cristies spune:
citat din mesajul lui ioana_fota![]() Felicitari noilor mamici si multa sanatate si lor si bebeilor!![]() Ayanna_xem iti multumesc pt Id si parola .Mai am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta . 30+ Alexandra |
Pai la spital mi-a zis ca trebuie peste pampers un body fara pantaloni, apoi pantalonasi si pe deasupra un costumas de interior, tot cu totul dar si cu picioruse. Acum important la ultimile (cele care se vad) e sa se incheie in cat mai multe capse, sa nu-l chinui pe bebe prea tare cand il bagi in ele, la pantaloni si la body nu prea ai ce sa le faci...
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| citat din mesajul lui roco1617 Felicitari noilor mamici bea pinguinroz multa sanatate bebei sanatosi si refacere rapida !!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Voua dragele mele va multumesc de urari si sunteti gasca cea mai tare !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lorex multumesc in special , multi pupici!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Astazi e si ziua mea si bebe Alex a implinit 2 saptamini .Suntem in culmea fericirii , alaturi de el fiecare zi e o sarbatoare .E o dulceata de copil face mutricele rade prin somn si ne face viata o fericire continua . Nu mi-am imaginat niciodata ca un copil ne poate aduce in cuplu atata fericire si implinire . Va doresc la toate sa aveti parte de aceleasi sentimente alaturi de puii vostri si de sot sau partener . Va pupik ![]() ![]() ![]() Roxana Alexandru- Lucian |

LA MULTI ANI ROCO 

LA MULTI ANI BEBE ALEX 

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va iubiti mereu ca acum!!!!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Oani, a plans neconsolat dar inainte sa plang eu. Ce-i drept cred ca emotii ca pleaca mama aveam de cu o zi inainte, de cand am auzit ca o cheama la serviciu mi s-a strans inima.
Am supravietuit primei nopti singurei. Chiar a fost cumintel. Dar in seara asta trebuie sa-i facem baita! Tineti-va bine!
Oricum mama l-a visat toata noaptea (se trezea si vroia sa se duca la el). 
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alicredo
asta e un motiv ca de dezgolesc, eu am inteles ca nici nu e bine sa le dam pantaloni, ca cica ii strang pe la burtica am si eu 2 perechi de pantaloni ca-s draguti....dar am sa-i dau numai peste body, cand il scot afara.zic si eu. in schimb salopete intregi, body cu maneci si fara maneci(din alea care le capseaza intre craci 37+ ![]() |
E bine c-ai luat mai multe... calculul e bunicel dar se mai pot intampla "accidente" si sa se dea peste cap.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex Gata, uite www.flickr.com/photos/44547000@N05/4279067722/sizes/l/in/set-72157622952954710/" target="_blank">aici de la stanga la dreapta am dat asa: 18 lei (cea cu mesaj sunt printesa), 15 lei, 15 lei, 15 , 25 si 6 lei pe caciulita de interior. Ti-am spus preturile intregi.Din astea scade jumatate. Am dat 46 de lei pe toate! Ce zici, am facut o afacere buna? Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....12 kile cu Bobitza |
Sunt superbe, mai ales cele rosii
...Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Vad ca e slabuta miscarea.
Xela!
Ma bag sa fac o baie ca tare am mai dus dorul 
Cristina,
de gargaritz Alexis.
xela_07 spune:
Lorex - f frumoasa achizitia ta. Am avut si noi cu sunt printesa, uite aici
http://picasaweb.google.com/xelagabi07/Andreea?authkey=Gv1sRgCLLa2KqD896CywE#5427356485054867666
37+
Cristian
xela_07 spune:
Cristies - e normal sa ai emotii daca pana acum ai stat doar cu mami. Partea buna este ca o sa te obisnuiesti si singurica
. Partea proasta e ca o sa-ti fie mai greut, dar e firesc ... Nu merge o baie mai rapida la chiuveta asa de inceput
?
37+
Cristian

Maia Ilinca
Felicitari noilor mamici si multa sanatate si lor si bebeilor!
am si eu 2 perechi de pantaloni ca-s draguti....dar am sa-i dau numai peste body, cand il scot afara.zic si eu. in schimb salopete intregi, body cu maneci si fara maneci(din alea care le capseaza intre craci